Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
a właśnie dziś też z moim mężem oglądaliśmy Błękitną lagunę
A co do Greya też już dawno przeczytałam wszystkie tomy i powiem wam że najbardziej z tego zadowolony jest mój mąż faktycznie moje podejście do sexu trochę się zmieniło ale ciiiiiiMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:a właśnie dziś też z moim mężem oglądaliśmy Błękitną lagunę
A co do Greya też już dawno przeczytałam wszystkie tomy i powiem wam że najbardziej z tego zadowolony jest mój mąż faktycznie moje podejście do sexu trochę się zmieniło ale ciiiiii
kurcze koniecznie musze przeczytac:)Cassie lubi tę wiadomość
-
Jackie wrote:Zapraszam wszystkie serduszka , które czują się olane na innych forach przez osoby mówiące tylko o sobie . To forum będzie naszym prawdziwym wsparcie w dobrych i złych chwilach będziemy dzieliły się tu wszystkim . Między innymi o staraniu się o maluszka , o namiętności w związku , o niecierpliwości czy o obawach to forum powstało dla Was !
Lista piękności starających się o maleństwo:* :
16.01 olka25
17.01 Cassie,
20.01 Jackie,Ewelina23,Katha81
21.01 AniaR88,
22.01 Natasza82
27.01 Miska0811
31.01 00monika00
Szcześliwe = zafasolkowane:
1. Stardust87
2. dba
jak się tutaj dopisać ??? data to dzień testowania ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:a u lekarza byłaś? robiłaś badania?
Anutka tam może Cię chyba tylko Jackie dopisać
Oj byłam to cały czas każe mi byc cierpliwą i własnie zmieniam ide za dwa tygodnie do innego badania robiłam rok temu ale pewnie musze zrobic jeszcze razPaulina 28maluszek