X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    po burzy wychodzi słoneczko. Zobaczysz, że będzie dobrze. Może oboje macie cieżkie dni.
    Wiesz co kochana on to ma ciągle ciężkie dni . Ciągle zmęczony i wgl . Ja też mam chyba coś do powiedzenia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Landrynko taki kryzys przechodzi kazda para. Raz jest z gorki, raz pod gorke. Glowa do gory. Bedzie dobrze.
    Domyslam sie ze poklociliscie sie o staranka?
    Odlozcie temat na jakis czas.

Mnie chyba chorobsko bierze... pod kocem za goraco, bez za zimno... organizm wariuje :(

ja tak samo, z kocem gorąco bez zimno..nie ma pół na pół:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Przykro mi Niunia.
    Mieszkacie razem czy osobno?
    Razem . Kiedyś było lepiej , a ostatnio się pieprzy wszystko
    O starania może nie ale wczoraj chciałam się pokochać od tak po prostu bo dziś nie szedł do pracy to nie byłby zmęczony a on że nie chce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 16:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    O starania może nie ale wczoraj chciałam się pokochać od tak po prostu bo dziś nie szedł do pracy to nie byłby zmęczony a on że nie chce

Kochana.. każdy związek przechodzi lepsze i gorsze dni-wtedy wszystko wydaje nam się do bani i bez sensu. Ale na drugi dzień może być lepiej. Musicie troszkę ochłonąć. Zobaczysz, że będzie dobrze- choć łatwo mi mówić.
    Długo jesteście ze sobą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

facet też ma prawo do "nie chcenia" a myślałam, że jest inaczej:) , że im to tylko na TYM zależy i bez problemu mogą codziennie,ale oni też mają chwile słabości. Rozmowa szczera nic nie daje? Pisałaś wczoraj??, że wspominał o tym, żeby z dzieckiem zaczekać? Może to go blokuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Kochana.. każdy związek przechodzi lepsze i gorsze dni-wtedy wszystko wydaje nam się do bani i bez sensu. Ale na drugi dzień może być lepiej. Musicie troszkę ochłonąć. Zobaczysz, że będzie dobrze- choć łatwo mi mówić.
    Długo jesteście ze sobą?
    ponad 3lata i 6 miesięcy , ja już mam dość tego cholernego czekania aż jemu się zachce

Katha81 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Kochana w związkach nie jest zawsze idealnie czasem są spory ale trzeba przez to przejsc nie ma co mysleć że to sie skończy bo przeciez sie kochacie i jestescie na pewno ze sobą już całkiem długo. Jeśli chodzi o starania tak jak mówi Cassie może troszkę odpuśccie temat na jakis czas.
    Cassie ja tez pod kocem cały dzień :)

Cassie lubi tę wiadomość

preg.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Długo jesteście ze sobą?
    wszystko się ułoży zobaczysz. Mój M też czasem nie ma ochoty pogadałam z nim że jest mi przykro jak on nie chce i że ja mu nie odmawiam i takie tam i jakoś się dogadaliśmy, zrozumiałam go i on mnie i jest lepiej. Sróbuj na spokojnie z nim pogadać.

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny.
    Landrynko porozmawiaj z nim tak poważnie, powiedz mu o swoich uczuciach i odczuciach. On niech powie co jemu leży na sercu. To bardzo pomaga, czasem nam się wydaje że coś świetnie maskujemy a czasem się właśnie odsuwamy. Tak jak Cassie mówi każdy przechodzi kryzys, albo te gorsze dni kiedy zaczyna się wątpić.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    facet też ma prawo do "nie chcenia" a myślałam, że jest inaczej:) , że im to tylko na TYM zależy i bez problemu mogą codziennie,ale oni też mają chwile słabości. Rozmowa szczera nic nie daje? Pisałaś wczoraj??, że wspominał o tym, żeby z dzieckiem zaczekać? Może to go blokuje
    Nie da się z nim o niczym pogadać . Nie wiem może to go blokować ale on raz tak mówi raz inaczej . jak mi się @ pojawi to gada że znów się nie udało itp . I nie obchodzi go to czego ja pragnę czego ja chce , ze mi źle i wgl . Ważne jest to dla niego że jest zmęczony i nie chce a ja muszę czekać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale z nim jest ciężko pogadać :( próbowałam już dużo razy , nawet raz mu na kartce napisałam ale co , pomogło na trochę i znów to samo

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Nie da się z nim o niczym pogadać . Nie wiem może to go blokować ale on raz tak mówi raz inaczej . jak mi się @ pojawi to gada że znów się nie udało itp . I nie obchodzi go to czego ja pragnę czego ja chce , ze mi źle i wgl . Ważne jest to dla niego że jest zmęczony i nie chce a ja muszę czekać :(

Kochanie nie wiem jak Ci pomóc:( musicie sami dążyć do tego, żeby było dobrze. Daj może troszkę czasu. Na dniach się wszystko wyjaśni i będzie lepiej. Facet jak i kobieta to ciężkie przypadki...:)

• Chanela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie może tak być. Może odpuść sobie na miesiąc starania. Nie myślcie o tym. Bo takie nakręcanie też nie jest dobre

Katha81 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Kaśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    może czuje że to on nie jest 100% facetem skoro jeszcze nie ma fasolki i nie chce się kochać za często bo ma wymówkę że może <3 nie było o dobrym czasie dlatego nie jesteś w ciąży kurde nie wiem

Katha81, Cassie lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynko moja rada: bawcie sie bez rozmow o dziecku, nie mow mu o temperaturach, pomiarach, kiedy sa dni odpowiednie na sex itd. przejmnij sprawe w swoje rece a jak sie juz uda to pokaz mu tesciora.
    Chlopaki tez maja swoje obawy. Wierz mi ja to rozumiem bo temat przerabialam w listopadzie.

Kaśka, Miska0811, Katha81, natasza82 lubią tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Landrynko moja rada: bawcie sie bez rozmow o dziecku, nie mow mu o temperaturach, pomiarach, kiedy sa dni odpowiednie na sex itd. przejmnij sprawe w swoje rece a jak sie juz uda to pokaz mu tesciora.
    Chlopaki tez maja swoje obawy. Wierz mi ja to rozumiem bo temat przerabialam w listopadzie.
    właśnie ktoś to ubrał w słowa lepiej ode mnie :-)

Chanela, Cassie lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

kochana domyślams ie ze Ci cieżko ale jemu może być tez ciezko ze sie staracie i nic nie wychodzi. Może przez kilka dni nic mu nie mów o staraniach bo to może go blokować

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuję ale wątpię że bd dobrze . Ja mu nie mówię kiedy są te dni ale to i tak nic nie daje

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

własnie tak chciałam to ubrać w słowa ale mi słów brakowało :)

preg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już nie mówię o temperaturach itp. Jak mój mąż chce się czegoś dowiedzieć to pyta o to. To facetów też stresuje, wtedy chodził bardziej nerwowy teraz jest już lepiej :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ