WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    po burzy wychodzi słoneczko. Zobaczysz, że będzie dobrze. Może oboje macie cieżkie dni.
    Wiesz co kochana on to ma ciągle ciężkie dni . Ciągle zmęczony i wgl . Ja też mam chyba coś do powiedzenia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Landrynko taki kryzys przechodzi kazda para. Raz jest z gorki, raz pod gorke. Glowa do gory. Bedzie dobrze.
    Domyslam sie ze poklociliscie sie o staranka?
    Odlozcie temat na jakis czas.

Mnie chyba chorobsko bierze... pod kocem za goraco, bez za zimno... organizm wariuje :(

ja tak samo, z kocem gorąco bez zimno..nie ma pół na pół:)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Przykro mi Niunia.
    Mieszkacie razem czy osobno?
    Razem . Kiedyś było lepiej , a ostatnio się pieprzy wszystko
    O starania może nie ale wczoraj chciałam się pokochać od tak po prostu bo dziś nie szedł do pracy to nie byłby zmęczony a on że nie chce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 16:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    O starania może nie ale wczoraj chciałam się pokochać od tak po prostu bo dziś nie szedł do pracy to nie byłby zmęczony a on że nie chce

Kochana.. każdy związek przechodzi lepsze i gorsze dni-wtedy wszystko wydaje nam się do bani i bez sensu. Ale na drugi dzień może być lepiej. Musicie troszkę ochłonąć. Zobaczysz, że będzie dobrze- choć łatwo mi mówić.
    Długo jesteście ze sobą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

facet też ma prawo do "nie chcenia" a myślałam, że jest inaczej:) , że im to tylko na TYM zależy i bez problemu mogą codziennie,ale oni też mają chwile słabości. Rozmowa szczera nic nie daje? Pisałaś wczoraj??, że wspominał o tym, żeby z dzieckiem zaczekać? Może to go blokuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Kochana.. każdy związek przechodzi lepsze i gorsze dni-wtedy wszystko wydaje nam się do bani i bez sensu. Ale na drugi dzień może być lepiej. Musicie troszkę ochłonąć. Zobaczysz, że będzie dobrze- choć łatwo mi mówić.
    Długo jesteście ze sobą?
    ponad 3lata i 6 miesięcy , ja już mam dość tego cholernego czekania aż jemu się zachce

Katha81 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Kochana w związkach nie jest zawsze idealnie czasem są spory ale trzeba przez to przejsc nie ma co mysleć że to sie skończy bo przeciez sie kochacie i jestescie na pewno ze sobą już całkiem długo. Jeśli chodzi o starania tak jak mówi Cassie może troszkę odpuśccie temat na jakis czas.
    Cassie ja tez pod kocem cały dzień :)

Cassie lubi tę wiadomość

age.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Długo jesteście ze sobą?
    wszystko się ułoży zobaczysz. Mój M też czasem nie ma ochoty pogadałam z nim że jest mi przykro jak on nie chce i że ja mu nie odmawiam i takie tam i jakoś się dogadaliśmy, zrozumiałam go i on mnie i jest lepiej. Sróbuj na spokojnie z nim pogadać.

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny.
    Landrynko porozmawiaj z nim tak poważnie, powiedz mu o swoich uczuciach i odczuciach. On niech powie co jemu leży na sercu. To bardzo pomaga, czasem nam się wydaje że coś świetnie maskujemy a czasem się właśnie odsuwamy. Tak jak Cassie mówi każdy przechodzi kryzys, albo te gorsze dni kiedy zaczyna się wątpić.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    facet też ma prawo do "nie chcenia" a myślałam, że jest inaczej:) , że im to tylko na TYM zależy i bez problemu mogą codziennie,ale oni też mają chwile słabości. Rozmowa szczera nic nie daje? Pisałaś wczoraj??, że wspominał o tym, żeby z dzieckiem zaczekać? Może to go blokuje
    Nie da się z nim o niczym pogadać . Nie wiem może to go blokować ale on raz tak mówi raz inaczej . jak mi się @ pojawi to gada że znów się nie udało itp . I nie obchodzi go to czego ja pragnę czego ja chce , ze mi źle i wgl . Ważne jest to dla niego że jest zmęczony i nie chce a ja muszę czekać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale z nim jest ciężko pogadać :( próbowałam już dużo razy , nawet raz mu na kartce napisałam ale co , pomogło na trochę i znów to samo

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Nie da się z nim o niczym pogadać . Nie wiem może to go blokować ale on raz tak mówi raz inaczej . jak mi się @ pojawi to gada że znów się nie udało itp . I nie obchodzi go to czego ja pragnę czego ja chce , ze mi źle i wgl . Ważne jest to dla niego że jest zmęczony i nie chce a ja muszę czekać :(

Kochanie nie wiem jak Ci pomóc:( musicie sami dążyć do tego, żeby było dobrze. Daj może troszkę czasu. Na dniach się wszystko wyjaśni i będzie lepiej. Facet jak i kobieta to ciężkie przypadki...:)

• Chanela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie może tak być. Może odpuść sobie na miesiąc starania. Nie myślcie o tym. Bo takie nakręcanie też nie jest dobre

Katha81 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Kaśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    może czuje że to on nie jest 100% facetem skoro jeszcze nie ma fasolki i nie chce się kochać za często bo ma wymówkę że może <3 nie było o dobrym czasie dlatego nie jesteś w ciąży kurde nie wiem

Katha81, Cassie lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynko moja rada: bawcie sie bez rozmow o dziecku, nie mow mu o temperaturach, pomiarach, kiedy sa dni odpowiednie na sex itd. przejmnij sprawe w swoje rece a jak sie juz uda to pokaz mu tesciora.
    Chlopaki tez maja swoje obawy. Wierz mi ja to rozumiem bo temat przerabialam w listopadzie.

Kaśka, Miska0811, Katha81, natasza82 lubią tę wiadomość

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Landrynko moja rada: bawcie sie bez rozmow o dziecku, nie mow mu o temperaturach, pomiarach, kiedy sa dni odpowiednie na sex itd. przejmnij sprawe w swoje rece a jak sie juz uda to pokaz mu tesciora.
    Chlopaki tez maja swoje obawy. Wierz mi ja to rozumiem bo temat przerabialam w listopadzie.
    właśnie ktoś to ubrał w słowa lepiej ode mnie :-)

Chanela, Cassie lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

kochana domyślams ie ze Ci cieżko ale jemu może być tez ciezko ze sie staracie i nic nie wychodzi. Może przez kilka dni nic mu nie mów o staraniach bo to może go blokować

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuję ale wątpię że bd dobrze . Ja mu nie mówię kiedy są te dni ale to i tak nic nie daje

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

własnie tak chciałam to ubrać w słowa ale mi słów brakowało :)

age.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już nie mówię o temperaturach itp. Jak mój mąż chce się czegoś dowiedzieć to pyta o to. To facetów też stresuje, wtedy chodził bardziej nerwowy teraz jest już lepiej :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ