Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzis bylysmy zobaczyc malenka coreczke jej cioci moja corka byla zachwycona nawet stwierdzila ze spedzi weekend z babcia ciocia i malenstwem teraz stwierdzila ze jednak nigdzie sie nie wybiera bo sie rozmyslila i chodzi zrzedzi placze tlumaczy sie wymysla wymowkiedytka
-
natasza82 wrote:e tam jak szczęśliwi to tez na bank fajnie spędzacie czas:)
tak bardzo szczesliwi poza tym że malucha nie ma ale dajemy sobie rade zawsze coś wymyslimy jak moje kochanie w domu jestnatasza82 lubi tę wiadomość
Paulina 28maluszek -
nick nieaktualnyAnutka wrote:ale humorki ma ... wady i zalety... zmęczona jestem
jak to wszedzie Kochana...
moim szefem był przyszły tesc....
na szczescie juz nie jest.Bo nie przedluzylam umowy. Psychicznie wykonczylam sie przez niego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 19:39
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
edytka wrote:dzis bylysmy zobaczyc malenka coreczke jej cioci moja corka byla zachwycona nawet stwierdzila ze spedzi weekend z babcia ciocia i malenstwem teraz stwierdzila ze jednak nigdzie sie nie wybiera bo sie rozmyslila i chodzi zrzedzi placze tlumaczy sie wymysla wymowki
przejdzie jej moja chrzesniaczka w tym roku bedzie miała 10 lat tez jest marudna płaczlia aostatnio stwierdziła ze jest za gruba i nie będzie jadłą a wazy tyle co dobry kogu hehenatasza82, edytka lubią tę wiadomość
Paulina 28maluszek