Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    :)książka by z tego była:) to jest czesc moich odczuc i sytuacji:)

napisz i wydaj... prawa autorskie, a zbieżność sytuacji i postaci jest zbieżna :D

Miska0811 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    napisz i wydaj... prawa autorskie, a zbieżność sytuacji i postaci jest zbieżna :D

hahah:P No moze bym sie wk koncu czegos dorobila:P:P i by sie zdziwil!!!:P

natasza82, edytka lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja fałszywa to mało powiedziane...jak już musimy tam jechac na imieniny, czy święta, bo tak to raczej nas tam nie ma to już w drodze do nich zastanawiam się czym mnie znowu wkurzy...

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Moja fałszywa to mało powiedziane...jak już musimy tam jechac na imieniny, czy święta, bo tak to raczej nas tam nie ma to już w drodze do nich zastanawiam się czym mnie znowu wkurzy...

Ehh..i to te osoby trzecie zazwyczaj musza spieprzyc humor i czesto nie tylko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 20:10

natasza82 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko się zastanawiam dlaczego mam sie denerwować przez nią...

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    ja tylko się zastanawiam dlaczego mam sie denerwować przez nią...

dobre pytanie.... Dlatego ja teraz z perspektywy czasu staram sie jenym uchem sluchac a drgim wypuszczac i nie przejmowac sie nim/ Najlepiej nie patrzec.
    Ps. a Twoja tesciowa coz to znow rozrabia?

• karmelek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    jestem :)

:)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka to masz przeboje z teściem :)
    ja też miałam z teściową! O rety myślałam że chyba ja kiedyś zabiję! :D tak się wtrącała w nasze życie, ale na szczęście od paru lat (chyba od trzech) jest szczęśliwe zakochana! I od tej pory nasze stosunki są super :) interesuje się naszym życiem, ale bez wtrącania :) można z nią spokojnie porozmawiać i pośmiać się ;)
    i oby się to nie zmieniło :) pewnie czasem ma dziwne pomysły i lubi się powtarzać, ale co tam ja też idealna nie jestem i jednym uchem słucham, a drugim... ;)

natasza82 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska to faktycznie współczuje :) ale musisz być silna i sie nie dac poniżać i w ogóle :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem ale bardziej duchem ;)

Miska Twoj tesc to prawie jak moj... i tez moglabym ksiazke napisac :p
    Mieszlam z nim 4 lata o 4 za duzo. Siekiery lataly bo ja to zadziorny czlowiek jestem i nie pozwole sobie skakac po glowie. I mimo ze jest 1000km od Nas dalej razem z tesciowa paluchy wtykaja tam gdzie nie maja :/

Szyjka mnie boli :( chyba od tego termometru :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 20:22

Kasiula09 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dobre pytanie.... Dlatego ja teraz z perspektywy czasu staram sie jenym uchem sluchac a drgim wypuszczac i nie przejmowac sie nim/ Najlepiej nie patrzec.
    Ps. a Twoja tesciowa coz to znow rozrabia?
    co chwila podpada:) moj T jest po rozwodzie, kiedy pierwszy raz tam jeździliśmy zeby sie poznać, to non stop gadała na tą byłą żonę że taka i owaka, ogólnie do d... T mówił, że potrafiła im przyjść do domu i firanki zmieniać na swoje, albo poszła do stolarza i po cichu przed nimi zmieniła kształt foteli...masakra szlak by mnie trafił, ta sie godziła bo oni mieli po 19 lat( ślub brali jak ona była w 7mc) i trochę byli uzależnieni finansowo od rodziców. Teraz okazuje się , że Była przyjeżdż do nich do domu ze swoim facetem i razem sie goszczą piją winko, koleś tej byłej im whisky przywozi i teraz nagle przyjaciółki...nie kumam tego:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Tez jestem ale bardziej cuchem ;)

Mieszlam z nim 4 lata o 4 za duzo. Siekiery lataly bo ja to zadziorny czlowiek jestem i nie pozwole sobie skakac po glowie. I mimo ze jest 1000km od Nas dalej razem z tesciowa paluchy wtykaja tam gdzie nie maja :/

dobrze,ze nie jestem sama:) my niestety jestesmy skazani z nim do konca jego zycia- a jako ze on uwaza chyba,ze jest niesmiertelny to ciezko bedzie:)

Niunia to nie dobrze:( ale napewno mocno nie wkladalas

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Miśka to masz przeboje z teściem :)
    ja też miałam z teściową! O rety myślałam że chyba ja kiedyś zabiję! :D tak się wtrącała w nasze życie, ale na szczęście od paru lat (chyba od trzech) jest szczęśliwe zakochana! I od tej pory nasze stosunki są super :) interesuje się naszym życiem, ale bez wtrącania :) można z nią spokojnie porozmawiać i pośmiać się ;)
    i oby się to nie zmieniło :) pewnie czasem ma dziwne pomysły i lubi się powtarzać, ale co tam ja też idealna nie jestem i jednym uchem słucham, a drugim... ;)

o to trzeba mu jakas babke podsunac:) ale on jest hytry i woli sam ze soba:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    co chwila podpada:) moj T jest po rozwodzie, kiedy pierwszy raz tam jeździliśmy zeby sie poznać, to non stop gadała na tą byłą żonę że taka i owaka, ogólnie do d... T mówił, że potrafiła im przyjść do domu i firanki zmieniać na swoje, albo poszła do stolarza i po cichu przed nimi zmieniła kształt foteli...masakra szlak by mnie trafił, ta sie godziła bo oni mieli po 19 lat( ślub brali jak ona była w 7mc) i trochę byli uzależnieni finansowo od rodziców. Teraz okazuje się , że Była przyjeżdż do nich do domu ze swoim facetem i razem sie goszczą piją winko, koleś tej byłej im whisky przywozi i teraz nagle przyjaciółki...nie kumam tego:)

no niezle:) tez widze,ze "wesolo"

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Tez jestem ale bardziej duchem ;)

uuu kochana nie dobrze ze boli :( niech mąż wymasuje :)

natasza82, Miska0811 lubią tę wiadomość

preg.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a już tego , że była jeździ do byłych teściów ze swoim facetem to za cholere nie pojmuję, już ostanio sie śmiałam, żeby T umówił nas z z rodzicami swojej byłej na kolacje hehe:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    a już tego , że była jeździ do byłych teściów ze swoim facetem to za cholere nie pojmuję, już ostanio sie śmiałam, żeby T umówił nas z z rodzicami swojej byłej na kolacje hehe:)

hahahaha:) byloby do pary:)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ją chyba własnie wkurza, że my nic od nich nie potrzebujemy i biedna nie ma wpływu na nic...

iv09hdgenu0skffm.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:

nie pojmuje jak ludzie sie zmieniają najpierw na nią najeżdzała a potem jak przywożą drogie alkohole to juz jest sielanka normalnie niektórzy już całkiem tupetu nie mają

preg.png
‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ