X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    nie pojmuje jak ludzie sie zmieniają najpierw na nią najeżdzała a potem jak przywożą drogie alkohole to juz jest sielanka normalnie niektórzy już całkiem tupetu nie mają
    i najlepsze że teraz koleżaneczki:)a teraz zła jestem na bank ja!

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    a ją chyba własnie wkurza, że my nic od nich nie potrzebujemy i biedna nie ma wpływu na nic...

szczerze? Olać ją:)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowie - temat rzeka....

A ja siedze gapiac sie w monitor i probuje rozplatac wlosy... taki mi sie koltun zrobil ze sobie nie radze :/

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    szczerze? Olać ją:)
    Stosuje się, przynajmniej się staram:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:

pewnie tak:) ale nie przejmuj się kochana, nie warto:) Ty do zczescia jej nie potrzebujesz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Tesciowie - temat rzeka....

A ja siedze gapiac sie w monitor i probuje rozplatac wlosy... taki mi sie koltun zrobil ze sobie nie radze :/

tylko nie wyrwij za duzo niechcacy wloskow swoich:)

Cassie lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:

po prostu brak słów na takie coś

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    po prostu brak słów na takie coś

mało powiedziane..
    tylko po co uprzykrzają życie... Swoje przeżyli, niech dadzą innym normalnie życ

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efekty wieloletniego rozjasniania... nigdy wiecej

• karmelek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze że cyrki są wszędzie za przeproszeniem :) nie chce tu nikogo urazić!
    natasza ale faktycznie co to za teraz za przyjaźń?

Moja teściowa na początku porównywała mnie do byłej dziewczyny mojego męża! wrrrr! zabić to mało i zawsze jak tylko usłyszała jakieś spięcie między nami a o to było nietrudno bo jak tylko teściową widziałam to nerwy miałam już zszargane mówiła że ta była (już nie pamiętam nawet jak miała na imię) tak wspaniale radziła sobie z A.! jak ona go postawiła ustawić (jak by to miała być małpa w cyrku!) jak to A. się jej słuchał :/ o rety na samo wspomnienie aż mnie trzęsie! na szczęście już nie ma takich głupich pomysłów ;)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozkręciłam się:) to jeszcze tylko napiszę co spowodowało, że mam do niej mega uraz. Jak pojechaliśmy powiedzieć im że bierzemy ślub, T sie pyta kogo bu chciała zaprosić, (bo skłócona z cała rodziną jest, nie dziwię się...)a ona na to, że Ci mieli być na weselu to byli już keidyś na tamtym , czujecie to? ja myślałam, że spadne z krzesła wieśniara jedna!teść zaraz próbował jakoś to odkręcić, ale ja wstałam i wyszłam, bo T sie z nią pokłócił.

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    widze że cyrki są wszędzie za przeproszeniem :) nie chce tu nikogo urazić!
    natasza ale faktycznie co to za teraz za przyjaźń?

Moja teściowa na początku porównywała mnie do byłej dziewczyny mojego męża! wrrrr! zabić to mało i zawsze jak tylko usłyszała jakieś spięcie między nami a o to było nietrudno bo jak tylko teściową widziałam to nerwy miałam już zszargane mówiła że ta była (już nie pamiętam nawet jak miała na imię) tak wspaniale radziła sobie z A.! jak ona go postawiła ustawić (jak by to miała być małpa w cyrku!) jak to A. się jej słuchał :/ o rety na samo wspomnienie aż mnie trzęsie! na szczęście już nie ma takich głupich pomysłów ;)

całe szczęście:) jej ja nie wiem co bym zrobiłą:) na przeszkodzie mam tylko przyszłego teścia,ale wiem że i z teściową były by cyrki, to nie uniknione

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    rozkręciłam się:) to jeszcze tylko napiszę co spowodowało, że mam do niej mega uraz. Jak pojechaliśmy powiedzieć im że bierzemy ślub, T sie pyta kogo bu chciała zaprosić, (bo skłócona z cała rodziną jest, nie dziwię się...)a ona na to, że Ci mieli być na weselu to byli już keidyś na tamtym , czujecie to? ja myślałam, że spadne z krzesła wieśniara jedna!teść zaraz próbował jakoś to odkręcić, ale ja wstałam i wyszłam, bo T sie z nią pokłócił.

no to pojechała po całości

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:

.... a co ciebie obchodziło poprzednie wesele. Jej, co za baba:)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza no widzę że \Twój przypadek jest dość ostry :)
    dobrze że nie musicie być od nich w jakiś sposób uzależnieni! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie "teść" pare razy przedstawiał komuś (będąc tyle lat z jego synem) - "a tak jakby związana z Tomkiem" Czaicie? To było w biurze, na szczęście była 15 WIĘC SZYKOWAŁAM się do wyjscia, ale herbatkę musiałam zrobic. zrobiłam i wyszłam z placzem-momentalnie ze mnie buchneło

• karmelek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zerkam i mamy 11111 wpisów na naszym wątku! masakra! :)

natasza82, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    mnie "teść" pare razy przedstawiał komuś (będąc tyle lat z jego synem) - "a tak jakby związana z Tomkiem" Czaicie? To było w biurze, na szczęście była 15 WIĘC SZYKOWAŁAM się do wyjscia, ale herbatkę musiałam zrobic. zrobiłam i wyszłam z placzem-momentalnie ze mnie buchneło
    miły facet :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za tydzien niestety są teścia imieniny i znowu będę się męczyc:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedno wiem na bank , kontakty z naszym dzieckiem bdzie miała ograniczone do minimum

iv09hdgenu0skffm.png
‹‹ 551 552 553 554 555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ