X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) nie spie od 4... Mdli mnie caly czas i zasnac nie moge :( Rano czeka mnie jazda do urzedu wiec dopiero w poludnie do was sie odezwe. Milego dnia <3

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Cassie pociesze cie ja usnełam o 1 i obudzilam sie o 3 ;/ a od 5 praca :(

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje Panie <3
    Na mnie czas do pracy a wiec milego dnie kochane <3

Miska0811 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki też zaraz uciekam do pracy:)co z tą temperatura? dzień spadków ?mam nadzieje że jutro będą skoki:)

AniaR88 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć babeczki ja dopijam kawke i zaraz uciekam do pracy :) Miłego dnia :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :*
    A ja dziś wcześniej wstałam , bo jak długo się to lenia łapię :)
    Mój wykres dziś nie robi zbytnio nadziei , tak naprawdę to wgl. Temp. ciągle taka sama :/ nie wiem czemu . Dziś mam przewidzianą owulkę ale nic się nie świeci ani nic . Ovu mi 5 dni przypuszczalnych zaznaczyło zobaczymy kiedy mi pokarze i czy wgl.
    Głowa mnie bardzo coś boli ehh.
    A wy śpiochu śpicie :P To śpijcie sobie :* Miłego dnia <3

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wITAM wAS :)
    mnie dziś też nie będzie cały dzień to sie odezwie wieczorem :) miłego dnia :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • edytka Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)ja tylko na chwilke czas goni don pracy :)ovu przesunelo mi owulacje wszystko pozmienialo chyba nic z tego nie bedzie znowu milego dnia dziewczynki

edytka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczynki :*
    Co ja dziś sama jestem :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc :)Mnie tez tu dzis nie bedzie raczej. Drugi dzień z rzedu odnotowalam spadek i mi smutno :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny:)
    widzie,ze nie tylko ja mialam ciezka noc.
    Zasnac tez zbytnio nie mogłam. I teraz mnie glowa boli,ze szok.
    Do wieczorka dziewczynki. Ja pewnie bede zagladac.
    Aniu nie smuc..:* ja nie wiem czemu,ale mam zle przeczucie. Pewnie nie jeden spadek odnotuje.
    POzatym Twoje o niczym nie swiadcza. Zernik sobie na galerie wykresow ciazowych...:* poprawi Ci sie humor..:* <3

• Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie jak narazie tez temperatura spada i wogule cos sie zdenerwowałam ale tak po za tym jest samopoczucie niezłe czekam na męza, posprzątałam obiad w piekarniku i czekam miłego dzionka wam życze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 09:45

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    Hej dziewczyny u mnie jak narazie tez temperatura spada i wogule cos sie zdenerwowałam ale tak po za tym jest samopoczucie niezłe czekam na męza, posprzątałam obiad w piekarniku i czekam miłego dzionka wam życze :)

jutro odbije wszystkim napewno:)
    milego dnia PaulinO:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też nie mam zbytnio humoru bo ciągle mam taką samą temp :/
    Aniu nie smuć , ja wierzę że Wam się uda :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Ja dziś też nie mam zbytnio humoru bo ciągle mam taką samą temp :/
    Aniu nie smuć , ja wierzę że Wam się uda :*

dziewczyny nie smuccie sie bo i mi sie udziela...
    Jakos tez mam dolka, strach i rozczarowanie ida w parZe. A co pomyslec za tydizien bedzie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam serdecznie dosyc dzisiejszego dnia, tygodnia i nie wiem czego jeszcze...
    Bylismy u Urzedzie Skarbowym bo na rozliczeniu z pracy meza byl blad - nie wpisano dzieci a jak sie nie ma dzieci to sie placi gigantyczne podatki.
    I co sie okazalo: my nie jestesmy malzenstwem i nie mamy dzieci :/ blad systemu (czlowieka do ktorego nikt sie nie chce przyznac...)
    Wszystko po przyjedzie do Niemiec bylo udokumentowane, wszystko dwa lata hulalo a nagle od kwietnia 2013 roku my nie jestesmy malzenstwem a Nasze dzieci nie istnieja... Syn chodzi do szkoly, drugi regularnie do pantwowego przedszkola... Z Urzedu! dostalismy sfinansowane wszystkie ksiazki do szkoly a tu nagle dzieci nie ma?
    To jeszcze nic... w drodze powrotnej jacys idioci sprzatali droge i postawili swoje auto tak ze trzeba je bylo ominac, jak sie pod gorke omija to sie dodaje gazu i co? I nas zlapal fotoradar... ograniczenie predkosci 30kmh a my jechalismy 45... znowu kasa w plecy...
    Czuje sie jak z horroru. Od 4 rano nie spie. Trzepie mnie bez koca z kocem za goraco. Dwa tygodnie zatwardzenie plakalam bo nie umialam sie zalatwic dzisiaj latam na miekko co 5 minut.
    Wszystko mnie boli i jestem marudna... i ogolnie mam wrazenie ze za 5 minut okres dostane, tak sie czuje...

Przepraszam ze to wszystko pisze ale musialam to z siebie wyrzucic bo moglabym w niepotrzebnym momencie wybuchnac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza .

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj przepraszam casie. Napisałam ale twojego komentarza jeszcze nie było .

To naprawdę ciężki dzień od rana.
    W urzędach mają bałagan w papierach straszny :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Ja mam serdecznie dosyc dzisiejszego dnia, tygodnia i nie wiem czego jeszcze...
    Bylismy u Urzedzie Skarbowym bo na rozliczeniu z pracy meza byl blad - nie wpisano dzieci a jak sie nie ma dzieci to sie placi gigantyczne podatki.
    I co sie okazalo: my nie jestesmy malzenstwem i nie mamy dzieci :/ blad systemu (czlowieka do ktorego nikt sie nie chce przyznac...)
    Wszystko po przyjedzie do Niemiec bylo udokumentowane, wszystko dwa lata hulalo a nagle od kwietnia 2013 roku my nie jestesmy malzenstwem a Nasze dzieci nie istnieja... Syn chodzi do szkoly, drugi regularnie do pantwowego przedszkola... Z Urzedu! dostalismy sfinansowane wszystkie ksiazki do szkoly a tu nagle dzieci nie ma?
    To jeszcze nic... w drodze powrotnej jacys idioci sprzatali droge i postawili swoje auto tak ze trzeba je bylo ominac, jak sie pod gorke omija to sie dodaje gazu i co? I nas zlapal fotoradar... ograniczenie predkosci 30kmh a my jechalismy 45... znowu kasa w plecy...
    Czuje sie jak z horroru. Od 4 rano nie spie. Trzepie mnie bez koca z kocem za goraco. Dwa tygodnie zatwardzenie plakalam bo nie umialam sie zalatwic dzisiaj latam na miekko co 5 minut.
    Wszystko mnie boli i jestem marudna... i ogolnie mam wrazenie ze za 5 minut okres dostane, tak sie czuje...

Przepraszam ze to wszystko pisze ale musialam to z siebie wyrzucic bo moglabym w niepotrzebnym momencie wybuchnac.

niezłe jaja... Ale mam nadzieje,ze wszystko się wyjaśni?
    Nawet nie przepraszaj! Bo nie masz za co :) dobrze tutaj "wylać" emocje:)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie no to widze ze przeboje z tym urzedem macie, widze ze mają niezłe błedy w tym systemie mam nadzieje ze wszystko wyjaśnicie i bedzie dobrze :)

Cassie lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 553 554 555 556 557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ