Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja dzisiaj tez mialam stresa mierzyc temp. ale jak zobaczylam skok to sie mocno usmiechnelam.
Nie chce testowac przez terminem spodziewanej @.
Chce zatestowac raz a porzadnie.
a bo my niecierpliwe:) ja testuje 20 jak pisałam. Choć nie wiem szczerze jeśli by jednak coś było na rzeczy to czy test pokazałby cień cienia w tym dniuc yklu. Ale nie chcę już gdybać. Powtarzam co ma byc to będzie tylko żeby jakoś ten tydzień zleciał szybko.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa za Was tez kciukam &&&
Miska 15 wyzszych temperatur nie wiem jak CI to wytlumczyc, wyzszych od podstawowej temp ale po owulacji. Poczytaj o tym na googlach moze znajdziesz sensownejszie wytlumaczenie.
Ja uciekam odebrac dzieci, potem obiadek (jarzynowa zupka), dentysta 15.15 i o 17 mlodszy ma trening. PaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja za Was tez kciukam &&&
Miska 15 wyzszych temperatur nie wiem jak CI to wytlumczyc, wyzszych od podstawowej temp ale po owulacji. Poczytaj o tym na googlach moze znajdziesz sensownejszie wytlumaczenie.
Ja uciekam odebrac dzieci, potem obiadek (jarzynowa zupka), dentysta 15.15 i o 17 mlodszy ma trening. Pa
dziękuję za wyjaśnienie:) chciałam sie upewnić czy dobrze jestem wyczytana haha:) do wieczorkaj, trzymaj sie Cassie:) -
hej dziewczyny dziś mam na 14 do pracy to jeszcze co u was słychać
zawsze w pon mam dużo spraw do południa do załatwienia i w sumie jestem zmęczona jakbym cały dzień była w pracy.
Co do Urzędów to widzę że wszędzie są problemy masakra jakaś ja teraz do ZUS-u się wybieram na pocztę i do banku wyjaśnić jedną sprawę kocham takie dni.
A z innej beczki biorę się za siebie już ćwiczyłam dziś rano i też zero słodkiego od dziś Cassie daje radę to i ja spróbuję ;-)chyba pół godz ćwiczeń nie wpłynie na moją płodność a może dobrze zrobi mojej sylwetce haha -
nick nieaktualny
A z innej beczki masakra nie dosc, ze znow spadek to jeszcze poszlam rozglądnąć sie za praca i nikt mnie nie chce tzn "na razien nie potrzebuje pracownika"
Zeby bylo smieszniej to fizycznie czuje sie dzis dobrze.
Wpadlam tylko na chwilke bo zapomnialam Wam zyczyc milego dnia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:jestem znowu, wzielam laptopa meza bo pojechal na zakupy:P
Kasia my bierzemy mace od tygodnia i niewiem czy to tylko psychika ale moj P mowi ze super sie po tym czuje i czesciej mu sie 'chce'
dzis rano poszalelismy az bylam w szoku
mam nadzieje ze tak samo dobrze wplywa na ilosc i jakosc plemniczkow
Kochana dałabyś jakiś link jak ta maca wygląda ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Dziewczyny jak to jest z wyznaczaniem owulki . Ovu mi wyznaczyło 5 dni przewidywalnej owulacji i dziś jest pierwszy dzień . I kiedy ovu wyznaczy ten jeden dzień ?
z tego co się orientuje to muszą być 3 wyższe temperaturki żeby wyznaczy OF owulacje -
nick nieaktualny