Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Wracam ponownie, słyszałam o jakiś niejasnościach związanych z osobą o nicku (cekinka23)... rzeczywiście, mieliście nosa że to nie byłam ja. Zgłosiłam tą osobę do administratora. Narazie konto ma usunięte, a dopóki ja będę to nie ma prawa się pojawić... Mam nadzieje że taki sposób poskutkuję. Dzisiaj czeka mnie USG ( jakimś dziwnym sposobem mam mieć robione przez brzuch) dziwne jak na ten tydzień ciąży... No zobaczymy może coś zobaczę, a co do wyniku bety dam wyraźny znak koło godz 13.00...
całuję i miłego dnia życzę
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyjasni sie w Urzedzie do 3 tygodni, u meza w pracy dzisiaj. A za to ze nie wyplacaja Nam od roku przez ten blad kasy na dzieci musimy wziac adwokata... od przyszego miesiaca jaja sie dopiero zaczna...
A mowia ze Niemcy to taki solidny kraj...
Ja rozumiem gdyby jakis Pakistanczyk mial problemy ale rodowity obywatel i dzieci z niemieckimi dokumentami? Legalna praca nie od roku ale od 6 lat w jednej firmie, co roku podatki rozliczane, wszystkie skladki placone. Mi sie to powoli wszystko w glowie nie miesci... i to wszystko z powodu jednego debila ktory namieszal w papierach... -
nick nieaktualnyCassie wrote:Wyjasni sie w Urzedzie do 3 tygodni, u meza w pracy dzisiaj. A za to ze nie wyplacaja Nam od roku przez ten blad kasy na dzieci musimy wziac adwokata... od przyszego miesiaca jaja sie dopiero zaczna...
A mowia ze Niemcy to taki solidny kraj...
Ja rozumiem gdyby jakis Pakistanczyk mial problemy ale rodowity obywatel i dzieci z niemieckimi dokumentami? Legalna praca nie od roku ale od 6 lat w jednej firmie, co roku podatki rozliczane, wszystkie skladki placone. Mi sie to powoli wszystko w glowie nie miesci... i to wszystko z powodu jednego debila ktory namieszal w papierach...
no bo przecież to nie Wasza wina. Konsekwencje powinien ponieść Urząd:/ -
nick nieaktualnymadeinloove wrote:Witajcie kochane
Wracam ponownie, słyszałam o jakiś niejasnościach związanych z osobą o nicku (cekinka23)... rzeczywiście, mieliście nosa że to nie byłam ja. Zgłosiłam tą osobę do administratora. Narazie konto ma usunięte, a dopóki ja będę to nie ma prawa się pojawić... Mam nadzieje że taki sposób poskutkuję. Dzisiaj czeka mnie USG ( jakimś dziwnym sposobem mam mieć robione przez brzuch) dziwne jak na ten tydzień ciąży... No zobaczymy może coś zobaczę, a co do wyniku bety dam wyraźny znak koło godz 13.00...
całuję i miłego dnia życzę
Ciesze sie ze mialysmy nosa witaj kochana i Nas juz nie opuszczaj!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:no bo przecież to nie Wasza wina. Konsekwencje powinien ponieść Urząd:/
Urzadu przed sad nie postawisz a do bledu nikt sie nie przyzna bo nie ma tego udokumentowanego w systemie... system sam bledow nie robi tylko komus sie najwyrazniej w pracy nudzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 11:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny