X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :)
    Wracam ponownie, słyszałam o jakiś niejasnościach związanych z osobą o nicku (cekinka23)... rzeczywiście, mieliście nosa że to nie byłam ja. Zgłosiłam tą osobę do administratora. Narazie konto ma usunięte, a dopóki ja będę to nie ma prawa się pojawić... Mam nadzieje że taki sposób poskutkuję. Dzisiaj czeka mnie USG ( jakimś dziwnym sposobem mam mieć robione przez brzuch) dziwne jak na ten tydzień ciąży... No zobaczymy może coś zobaczę, a co do wyniku bety dam wyraźny znak koło godz 13.00...
    całuję i miłego dnia życzę :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjasni sie w Urzedzie do 3 tygodni, u meza w pracy dzisiaj. A za to ze nie wyplacaja Nam od roku przez ten blad kasy na dzieci musimy wziac adwokata... od przyszego miesiaca jaja sie dopiero zaczna...
    A mowia ze Niemcy to taki solidny kraj...
    Ja rozumiem gdyby jakis Pakistanczyk mial problemy ale rodowity obywatel i dzieci z niemieckimi dokumentami? Legalna praca nie od roku ale od 6 lat w jednej firmie, co roku podatki rozliczane, wszystkie skladki placone. Mi sie to powoli wszystko w glowie nie miesci... i to wszystko z powodu jednego debila ktory namieszal w papierach...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Wyjasni sie w Urzedzie do 3 tygodni, u meza w pracy dzisiaj. A za to ze nie wyplacaja Nam od roku przez ten blad kasy na dzieci musimy wziac adwokata... od przyszego miesiaca jaja sie dopiero zaczna...
    A mowia ze Niemcy to taki solidny kraj...
    Ja rozumiem gdyby jakis Pakistanczyk mial problemy ale rodowity obywatel i dzieci z niemieckimi dokumentami? Legalna praca nie od roku ale od 6 lat w jednej firmie, co roku podatki rozliczane, wszystkie skladki placone. Mi sie to powoli wszystko w glowie nie miesci... i to wszystko z powodu jednego debila ktory namieszal w papierach...

no bo przecież to nie Wasza wina. Konsekwencje powinien ponieść Urząd:/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove wrote:
    Witajcie kochane :)
    Wracam ponownie, słyszałam o jakiś niejasnościach związanych z osobą o nicku (cekinka23)... rzeczywiście, mieliście nosa że to nie byłam ja. Zgłosiłam tą osobę do administratora. Narazie konto ma usunięte, a dopóki ja będę to nie ma prawa się pojawić... Mam nadzieje że taki sposób poskutkuję. Dzisiaj czeka mnie USG ( jakimś dziwnym sposobem mam mieć robione przez brzuch) dziwne jak na ten tydzień ciąży... No zobaczymy może coś zobaczę, a co do wyniku bety dam wyraźny znak koło godz 13.00...
    całuję i miłego dnia życzę :)

Ciesze sie ze mialysmy nosa ;) witaj kochana i Nas juz nie opuszczaj!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie , mam nadzieje ze się to wyjaśni . Głowa do góry :*
    madeinloove a co to się działo z tą cekinką ?

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    no bo przecież to nie Wasza wina. Konsekwencje powinien ponieść Urząd:/

Urzadu przed sad nie postawisz a do bledu nikt sie nie przyzna bo nie ma tego udokumentowanego w systemie... system sam bledow nie robi tylko komus sie najwyrazniej w pracy nudzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 11:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Urzadu przed sad nie postawisz a do bledu nikt sie nie przyzna bo nie ma tego udokumentowanego w systemie... system sam bledow nie robi tylko komus sie najwyrazniej w pracy nudzi.

kur..... szok poprostu

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Cassie , mam nadzieje ze się to wyjaśni . Głowa do góry :*
    madeinloove a co to się działo z tą cekinką ?

Z tego co czytałam to robiła was w konia (że niby ona to ja)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki, ja uciekam do lekarza :*

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko troche to dziwne nie sadzicie .???? Zdjecia wstawiala dla potwierdzenia nicu . Za chwile znow konto zostanie usuniete i zow napísze.

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Tylko troche to dziwne nie sadzicie .???? Zdjecia wstawiala dla potwierdzenia nicu . Za chwile znow konto zostanie usuniete i zow napísze.

nie wnikam.
    Ewelinko jak sie Piotr czuje?

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie. dobrze. Dzis ostatni dzien zostaje w domu . Dziekuje

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bardzo podobny skok temp w 9 dpo tak jak w poprzednim cyklu. Od jutra decydujace dni, jak jutro spadnie to wszystko bedzie jasne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sie boje mierzyc juz tempke :-/

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja to sie boje mierzyc juz tempke :-/

ja tak samo..
    dzisiaj się dziwnie stresowałam:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Mam bardzo podobny skok temp w 9 dpo tak jak w poprzednim cyklu. Od jutra decydujace dni, jak jutro spadnie to wszystko bedzie jasne.

zeby poszła w górę :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze z dwa dni i zatestuje. Bo nie wytrzymam

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj tez mialam stresa mierzyc temp. ale jak zobaczylam skok to sie mocno usmiechnelam.
    Nie chce testowac przez terminem spodziewanej @.
    Chce zatestowac raz a porzadnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jeszcze z dwa dni i zatestuje. Bo nie wytrzymam

To moze byc za szybko, bedziesz miala dopiero 26dc.

Ja sie trzymam zasady 15 wysokich temperatur. Jak te 15 zobacze to zatestuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mxslalam ale strasznie mnie korci

‹‹ 554 555 556 557 558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ