Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:ach wiecie co chyba nie ma co się denerwować
to nie pomaga w starankach musimy być spokojne
Mąż właśnie czyta synkowi książeczkę na dobranoc, więc zapewne on zaraz zaśnie i mój A. będzie chciał oglądać jakiś film
więc zapewne zaraz będę uciekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki, chciałam tylko napisać, że rzadziej będę do Was zaglądać. Nic złego się nie stało, ani się nie obraziłam ani nic tylko jak skupiam wzrok na monitorze a szczególnie na czytaniu to mi jest bardzo bardzo źle jak przejdą mi mdłości to wrócę do Was trzymam mocno kciuki za wszystkie Wasze marzenia, nie tylko te związane z i zostawiam na koniec dużo wirusków buziole moje piękne trzymajcie się cieplutko
Chanela, Paulina28makuszek, ewelina27, Kaśka, olka25, Kasiula09, 00monika00, edytka, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Cześć dziewczynki, chciałam tylko napisać, że rzadziej będę do Was zaglądać. Nic złego się nie stało, ani się nie obraziłam ani nic tylko jak skupiam wzrok na monitorze a szczególnie na czytaniu to mi jest bardzo bardzo źle jak przejdą mi mdłości to wrócę do Was trzymam mocno kciuki za wszystkie Wasze marzenia, nie tylko te związane z i zostawiam na koniec dużo wirusków buziole moje piękne trzymajcie się cieplutko
Kochana odpoczywam masz do tego naswietsze prawo
Dziekuje za wiruskiPaulina28makuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulina28makuszek wrote:ja obciełam włosy bo tak je skatowałam rozjasnianiem że miałam siano zamiast włosa i teraz w czwartek poszłam je obciac
One mi dopiero odrastaja 3 rok po scieciu na asymetrycznego boba... nie chce ich obcinac. Ogolnie z moimi wlosami to poezja... moja frzyjerka na nich grzebienie lamie -
Cassie wrote:One mi dopiero odrastaja 3 rok po scieciu na asymetrycznego boba... nie chce ich obcinac. Ogolnie z moimi wlosami to poezja... moja frzyjerka na nich grzebienie lamie
hehe dobre ja miałam kiedys włosy do kolan a teraz mam baczki i grzywke i bombke taki fokstrot hehe:)Paulina 28maluszek -
nick nieaktualny