Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja chce dodomu juz. Brzuch mnie boli ale nie tak jak na palpe tak dziwnie troche
mnie w podbrzuszu w macicy ciagnie wieczorami, chyba dlatego tez nie moge zasnac. a ty niunka jak wrocisz z pracy to moze poloz sie, nie przemeczaj:)Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu wpadam na chwilke
czekam az mlode zjdedza obiadek, myjemy zabki i ruszamy.
Powinnam miec zakaz/blokade na ogladanie wykresow w galerii... dostaje dola jak je ogladam a po innych robie sobie nadzieje
Dlaczego te ostatnie dni przez terminem @ sa takie trudne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 14:31
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Jak tam Kochane u was ?
Dziś lub jutro kupię nowy termometr
Pewnie kup sobie
U mnie nawet dobrze jeszcze troche wiecej jak godzinka i do domku
A jak tam kochana u Ciebie sytuacja z mężem już jest lepiej ?
Cassie no te dni przed @ są najgorsze ale cierpliwości i nie oglądaj już tak tych wykresów bo niepotrzebnie sie stresujeszCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiuniu jeżeli to o mnie chodzi to z moim narzeczonym ( nie jest to jeszcze mój mąż ) już dobrze wczoraj było serduszkowanie sam z tym wyszedł więc jest oki , pogodziliśmy się , przeprosiliśmy właśnie był zjeść przed chwilą obiadek i poszedł jeszcze na godzinkę do pracy
Cassie głowa do góry , może nie oglądaj wykresów ja staram się nie oglądać na razie .Cassie lubi tę wiadomość
-
Landrynka wrote:Kasiuniu jeżeli to o mnie chodzi to z moim narzeczonym ( nie jest to jeszcze mój mąż ) już dobrze wczoraj było serduszkowanie sam z tym wyszedł więc jest oki , pogodziliśmy się , przeprosiliśmy właśnie był zjeść przed chwilą obiadek i poszedł jeszcze na godzinkę do pracy
Cassie głowa do góry , może nie oglądaj wykresów ja staram się nie oglądać na razie .
tak o Ciebie chodziło zapomniałam że narzeczony no to dobrze ze nie pogodziliście i już jest wszystko w porządku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny