Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrocilismy od dentysty. Synowi zamontowali taka dzieciecy proteze zeby mu te wyrwane zeby sie nie scisnely. Chwala Panu ze tego nie musi nosic 24h. Z dentydta uzgodnilismy ze po szkole az do snu i we wszystkie wolne dni.
Taka protezka to koszt jedyne 200euro... ale ze synowi grozi uszczerbek na zdrowiu z powodu zebow kasa pokryla swietnego mamy denstyste
Pol godzinki i znowu uciekam na trening
Niestety jak sie zaczyna rok szkolno-przedszkolny to czas mam tylko rano spokojnie posiedziec.
Landrynka i tak trzymac
Czesc Sylvka
Kasiula przyjemnej nauki i owocnych wynikow
U Nas sie rozpadalo... senna strasznie od tej pogody jestem. -
Cassie wrote:Wrocilismy od dentysty. Synowi zamontowali taka dzieciecy proteze zeby mu te wyrwane zeby sie nie scisnely. Chwala Panu ze tego nie musi nosic 24h. Z dentydta uzgodnilismy ze po szkole az do snu i we wszystkie wolne dni.
Taka protezka to koszt jedyne 200euro... ale ze synowi grozi uszczerbek na zdrowiu z powodu zebow kasa pokryla swietnego mamy denstyste
Pol godzinki i znowu uciekam na trening
Niestety jak sie zaczyna rok szkolno-przedszkolny to czas mam tylko rano spokojnie posiedziec.
Landrynka i tak trzymac
Czesc Sylvka
Kasiula przyjemnej nauki i owocnych wynikow
U Nas sie rozpadalo... senna strasznie od tej pogody jestem.
Hej Cassie, to mówisz że dziś maraton masz? Mnie też się chcę dziś spać, choć u nas nie pada:)
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyChocby sie kurzylo ide idziaj o 21max spac... nie wyrabiam...
Tylko poniedzialki mam takie zakrecone, od wiosny wszystkie srody i soboty bede miala napiete - treningi pilki noznej.
Mamy jeszcze zapisac syna do logopedy i ergotherapie zeby pomoc w rozszerzaniu jezyka (jakkolwiek to brzmi). Malo czasu bede miala dla siebie od lutego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Ide... ale mi sie nie chce... i to w deszczu
Niby 10 minut piechotka ale serio checi brak...
A kto mi dotrzyma towarzystwa przy kawce, jest tu ktos?Cassie lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natasza82 wrote:ja tez wróciłam, wreszcie...:)mi dzisiaj całkiem szybko zleciał dzień:)u mnie od rana zima, troche jasniej sie od razu zrobiło:)
hej natasza, wreszcie się ktoś tu pojawia:) Tak siedzę i czekam na Was:)natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:ja tez wróciłam, wreszcie...:)mi dzisiaj całkiem szybko zleciał dzień:)u mnie od rana zima, troche jasniej sie od razu zrobiło:)
U nas w nocy to nawet burza była a w dzień to słońce, lekki wiaterek no i czasem też lekki mróz zawitanatasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Dziewczynki jak samopoczucie dzisiaj?
Zaczynam sie niepotrzebnie nakrecac
Boli mnie brzuch a bardziej podbrzusze i troche jajniki . Ale sama juz niewiem czy sobie wkrecam czy faktycznie mnie boli. Rano mialam biegunke i sporo mnie trzymala . Piersi bola przy dotknieciu a tak to nie czuje . Mialam sie nie nakrecac a po owulce wraca wszystko jak bumerang
A jak tam u ciebie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 17:25
-
nick nieaktualny