Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvka wrote:naprawdę takie jest wskazanie? Mi babka w labolatorium mówiła, że mogę zrobić podczas @. Wyszło na to, że nie ma znaczenia kiedy te badania wykonam. To jak to w końcu jest?;/
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:jak boli to boli nic sobie nie wymyślasz...ja tylko zdałam sobie sprawe, że w tamtych cyklach tak bardzo chciałąm miec objawy, że jak tylko minimalnie mnie coś zabolało, to już w objawach zaznaczałam:)
-
natasza82 wrote:jak boli to boli nic sobie nie wymyślasz...ja tylko zdałam sobie sprawe, że w tamtych cyklach tak bardzo chciałąm miec objawy, że jak tylko minimalnie mnie coś zabolało, to już w objawach zaznaczałam:)
ja to samo, kolekcjonowałam punkty w tym detektorze:) Teraz juz tego nie mam, bo nie zakupilam abonamentu:) Lekko mi się w głowie zakręciło, albo zmuliło to odrazu punkcik! Teraz już inaczej do tego podchodzę, przed @ często mam takie różne dziwne "objawy"natasza82 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnySylvka wrote:musimy być silne, nie wiem co ci powiedzieć bo ja za dwa tygodni pewnie będę przechodzić to samo...
Główka do góry:*
Przytulam mocnonatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylvka wrote:ja to samo, kolekcjonowałam punkty w tym detektorze:) Teraz juz tego nie mam, bo nie zakupilam abonamentu:) Lekko mi się w głowie zakręciło, albo zmuliło to odrazu punkcik! Teraz już inaczej do tego podchodzę, przed @ często mam takie różne dziwne "objawy"
-
Ewelina23 wrote:a jak sie w tym nie uda to chyba dam na luz bez zadnej tempki bez niczego bo juz mnie szlak trafia
Ja już miałam w tym miesiącu nie mierzyć, ale to uzależnienie od tego termometru ech... w dodatku zakupiłam owulacyjny i jak tu nie spóbować, nie mierzyć... No, ale kto wie czy w następnym cyklu naprawdę tym nie czasnę..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:tak ? pierwsze słysze ? a to takie ważne zeby w tych dniach ?
no właśnie też pierwsze słyszę, dlatego się zdziwiłam:) Mi mówia, że to nie ma znaczenia.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Ja już miałam w tym miesiącu nie mierzyć, ale to uzależnienie od tego termometru ech... w dodatku zakupiłam owulacyjny i jak tu nie spóbować, nie mierzyć... No, ale kto wie czy w następnym cyklu naprawdę tym nie czasnę..
-
natasza82 wrote:to w takim razie wystarczająco się naczekałaś, musi się udać w tym
Średnio wychodzi rok starań podobno... w statystkach:) Także jesteście tuż przed... a może nawet już na mecie. Do póki nie będziesz mieć pewności, nie ma się do dołować Tzn. później tez nie wolno!!!3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Średnio wychodzi rok starań podobno... w statystkach:) Także jesteście tuż przed... a może nawet już na mecie. Do póki nie będziesz mieć pewności, nie ma się do dołować Tzn. później tez nie wolno!!!
Cassie lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a co to ? nie byłam jeszcze na żadnym badaniu.. zrobie na razie z krwi ogólne i TSH na tarczyce.. bo jak bym szła do gin to żebym juz cos miała..