Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ja juz nastawilam sie na malpe mniej rozczarowania
chociaz juz mnie cos ogarnia bo brzuch mnie jak na @ zaczyna bolecMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ja juz nastawilam sie na malpe mniej rozczarowania
chociaz juz mnie cos ogarnia bo brzuch mnie jak na @ zaczyna bolec
Kochana mnie juz tydzien boli brzuch jak na @ ...a okresu brak. narazie spoznia 5 dni. Test negatywny. I co ja mam myslec?
Główka do góry:* -
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:No właśnie ja już bym bardzo chciała, ale z drugiej strony boje się żeby znowu sytuacja sie nie powtórzyła. Mi ginka powiedziała żeby odczekać ze cztery cykle i wtedy sie starać. Także sama nie wiem bo zarówno psychicznie jak i fizycznie jestem gotowa ale najgorszy ten lek że może byc podobna sytuacja. A ty robiłaś sobie jakieś badania ?
Mnie jutro pewnie ginka opieprzy za tak późną wizytę, ale to wszystko przez lekarzy, którzy mi zabieg robili w szpitalu.. Jeden nic nie powiedział, a drugi (ten co też twierdził, że mam czekać co najmniej 3 miesiące) powiedział, że mam przyjść na wizytę jak już miną te 3 miesiące i zacznę się starać o dzidzię. A później na wypisie ze szpitala (odebranym z powodu braku czasu dopiero miesiąc temu) wyczytałam, że 2 tyg po zabiegu na kontrolę powinnam iść! A do mojej ginki tak długo się czeka więc dopiero jutro mam pierwszą wizytę..Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Masz taki piekny wykres, który szybuje wysoko ku zielonej kropeczce. Nie badz taka pesymistka chociaż z drugiej strony lepiej sie miło rozczarowac niż gożko zawieść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dziekuje kochane za wiare za zielone
Zobaczymy co jutro dzien przyniesie jesli @ nie bedzie zrobie test w sobote albo w piatek na bete pojde bo tu na tallaght robia tylko w piatki
beta najlepsze rozwiazanie. TEz smigam w pt. Jeśli nic nie zaskoczy do tej poryEwelina23 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Dziekuje kochane za wiare za zielone
Zobaczymy co jutro dzien przyniesie jesli @ nie bedzie zrobie test w sobote albo w piatek na bete pojde bo tu na tallaght robia tylko w piatkiMiska0811, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny