Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:wiesz, mi moja gin (jest doktorem nauk medycznych) mówiła, że nie ma żadnych naukowych dowodów, żeby nie można było od razu się starać. Tzn jeśli tylko jesteś gotowa psychicznie. A jak Twój organizm nie jest gotowy to po prostu nie dojdzie do zapłodnienia. Ja czekałam tylko 1 cykl, bo antybiotyki brałam.
Mówiła też, że zaraz po jest łatwiej zajść, bo organizm jest jeszcze na trybie "ciąża".
No właśnie ja już bym bardzo chciała, ale z drugiej strony boje się żeby znowu sytuacja sie nie powtórzyła. Mi ginka powiedziała żeby odczekać ze cztery cykle i wtedy sie starać. Także sama nie wiem bo zarówno psychicznie jak i fizycznie jestem gotowa ale najgorszy ten lek że może byc podobna sytuacja. A ty robiłaś sobie jakieś badania ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dobry wieczor
Ja wrocilam dopiero przed 17 z pracy szybkie pierogi i teraz mam chwilke bo Piotrek katuje PS3 juz .
Jak wam minol dzionek ?
u mnie sluz wodnisto lepki wiec czekam na @ co z tego ze moj wykres jest obiecujacy gora jutro zawita @ CZEKAM NA CIEBIE WREDNY MALPISZONIE NO CHODZ JUZ BO ILE MOZNA CZEKAC !
A ja tam wierzę, żę @ do Ciebie nie przyjdzie trzymam kciuki kochana! Mój tymbark dał znać że coś jest na rzeczy -
Milcia wrote:Dziewczyny... Mi się dzisiaj zbiera na płacz. Byłam na monitoringu i lekarka powiedziała, że na prawym jajniku jest dużo pęcherzyków i boi się, że mogę być przestymulowana (dwie tabletki CLO dziennie)... Jeden jest większy, ale kilka przekroczyło 8 mm i jest opcja, że mogą też rosnąć. W piątek albo w sobotę idę kolejny raz na usg. Nie wiem już sama co o tym myśleć. Boję się, że tych pęcherzyków będzie za dużo i że znowu nic z tego nie wyjdzie. Dzisiaj przy 9 dc pęcherzyk miał ok 12 mm. Pytałam co dalej jeśli się nie uda i czy inseminacja będzie ok. Powiedziała, że jest do tego sceptycznie nastawiona, bo skuteczność wynosi 30%. Ale chyba w razie co to warto wszystkiego spróbować, nie? Jestem skołowana totalnie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:A ja tam wierzę, żę @ do Ciebie nie przyjdzie trzymam kciuki kochana! Mój tymbark dał znać że coś jest na rzeczy
Przeciez tak bardzo pragne byc w ciazy
Chyba juz mnie dol lapieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 19:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:czuje jej odech kochana juz po ptokach bedzie kolejny jeden miesiac w ta czy w tamta i tak juz tyle razy mnie @ odwiedzila ze jeszcze raz nie zaszkodzi hehehe co ja pisze jaka ja glupia jestem
Przeciez tak bardzo pragne byc w ciazy
Chyba juz mnie dol lapie
Proszę mi się tu nie dołować! Głowa do góry, ja i tak trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Nie wiecie może czy dostanę normalnie w aptece testy owulacyjne i ile one mogą kosztować? Wcześniej jakoś mi nie przyszło do głowy żeby zamówić a teraz już za późno
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny