Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:ale Lea to duza kobitka sie urodzila 4300 wazyla ale jej mama zapychala sie jak nie wiem w ciazy pochlaniala wszystko
ciekawe jak to bedzie z nami? z Zachciankami? Chocpo sobie wiem,ze ja to dopiero bede zachcianki miec:/ jak potrafie sloik dyni marynowanej albo pieczarek zezrec:P:P nie bedac w ciazy(chyba) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:tule odpoczywaj mnie 3 dni bolalo ostatnio ale wszystko ok ja wierze , że to byla owulka .
mnie tydzien juz mecza te bole:( musze wybrac po Nowym Roku do gin. Opowiedziec, troche to dziwne. Od rana do wieczora. Wieczorami mocniej. Wczoraj zasnac nie moglam,prawie ze stekalam z bolu. Dzis myslalam w aucie ze na bank dostalam @ bo zrobilo mi sie mokro <wstydnis> dziwnie "tam"poczulam. Dojezdzalismy do Tesco i szybciutko do wc z pewnoscia,ze @ a tu co? Nic... -
nick nieaktualny
-
A ja dla córci Matylda, dla synka Adaś. Ale jest mnóstwo imion dla dziewczynek które mi się podobają.. Lea, Lena, Liwia, Liliana... i milion innych.
A dla chłopca też kilka, ale mężowi żadne się nie podoba. Na Adasia się ewentualnie zgodził -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:A ja dla córci Matylda, dla synka Adaś. Ale jest mnóstwo imion dla dziewczynek które mi się podobają.. Lea, Lena, Liwia, Liliana... i milion innych.
A dla chłopca też kilka, ale mężowi żadne się nie podoba. Na Adasia się ewentualnie zgodził
Lena i Lilianka zakochalam sie;Dstardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo jutro do gin idę. A pierwszy raz prowadzę obserwacje i wykres. Dajecie swoim gin wykresy? I jak tak to same robicie czy drukujecie te z ovu? Nie wiem czy sobie nie pomyśli moja gin, że jakaś dziwna jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny