Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Wojowniczki na naszym podwórku
20.12 Miska0811
22.12 AniaR88
27.12 Ania1986
30.12 Jackie, Niusia1989,Ania1986
31.12 stardust87
pozwolilam sobie , siebie dopisac;) ja testuje pierwszy raz 27 bo tak koncze dupka, a 30.12 to juz chyba ostateczna data @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:laseczki moje ide piec pizze dla misia ;d nie dlugo wraca z pracy ;d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Ania1986, jak Twoje pęcherzyki??
a były 3 19,23 i 24 mm
ale cos mi sie zdaje ze na lewym mi sie trobielka zrobila bo czuje taki dyskomfortWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 19:45
-
Dziewczyny... Mi się dzisiaj zbiera na płacz. Byłam na monitoringu i lekarka powiedziała, że na prawym jajniku jest dużo pęcherzyków i boi się, że mogę być przestymulowana (dwie tabletki CLO dziennie)... Jeden jest większy, ale kilka przekroczyło 8 mm i jest opcja, że mogą też rosnąć. W piątek albo w sobotę idę kolejny raz na usg. Nie wiem już sama co o tym myśleć. Boję się, że tych pęcherzyków będzie za dużo i że znowu nic z tego nie wyjdzie. Dzisiaj przy 9 dc pęcherzyk miał ok 12 mm. Pytałam co dalej jeśli się nie uda i czy inseminacja będzie ok. Powiedziała, że jest do tego sceptycznie nastawiona, bo skuteczność wynosi 30%. Ale chyba w razie co to warto wszystkiego spróbować, nie? Jestem skołowana totalnie..
-
nick nieaktualnyDobry wieczor
Ja wrocilam dopiero przed 17 z pracy szybkie pierogi i teraz mam chwilke bo Piotrek katuje PS3 juz .
Jak wam minol dzionek ?
u mnie sluz wodnisto lepki wiec czekam na @ co z tego ze moj wykres jest obiecujacy gora jutro zawita @ CZEKAM NA CIEBIE WREDNY MALPISZONIE NO CHODZ JUZ BO ILE MOZNA CZEKAC !Jackie lubi tę wiadomość