Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWojowniczki na naszym podwórku
20.12 Miska0811
22.12 AniaR88
27.12 Ania1986
30.12 Jackie, Niusia1989,Ania1986
31.12 stardust87
pozwolilam sobie , siebie dopisac;) ja testuje pierwszy raz 27 bo tak koncze dupka, a 30.12 to juz chyba ostateczna data @Jackie, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywczoraj z misiem sobie lezakujemy po i nagle naszlo nas na pogaduchy o imionach
jak bedzie cora to bym chciala Nadia , Lena , Liliana , Amelka ale moj ukochany jak kiedys padlo Lenka tak do dzis ale jakos do chlopca wszystkie takie oklepane nic mi sie nie podoba nie lubie starych imion Kocham go za to , że się tak wszystkim interesuję codziennie po pracy pyta mnie kochanie jak tempka czyta różne bajery nie pozwala mi nigdy zakupow nosic a bo moze jednak moze cos byc w brzusiu i wiecie co ? dla mnie darem jest samo to , że mam przystojnego ukochanego meza ktory stanowi ze mna jednosc i co bedzie to bedzie wazne , ze mam jego i mysle ze Bog da nam mozliwosc by do naszego wpsanialego grona dolaczyla mala sniezynka
oj tak mnie zebralo na sentymenty
Miska0811, AniaR88, stardust87, Kasiula09, vanessa, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wczoraj z misiem sobie lezakujemy po i nagle naszlo nas na pogaduchy o imionach
jak bedzie cora to bym chciala Nadia , Lena , Liliana , Amelka ale moj ukochany jak kiedys padlo Lenka tak do dzis ale jakos do chlopca wszystkie takie oklepane nic mi sie nie podoba nie lubie starych imion Kocham go za to , że się tak wszystkim interesuję codziennie po pracy pyta mnie kochanie jak tempka czyta różne bajery nie pozwala mi nigdy zakupow nosic a bo moze jednak moze cos byc w brzusiu i wiecie co ? dla mnie darem jest samo to , że mam przystojnego ukochanego meza ktory stanowi ze mna jednosc i co bedzie to bedzie wazne , ze mam jego i mysle ze Bog da nam mozliwosc by do naszego wpsanialego grona dolaczyla mala sniezynka
oj tak mnie zebralo na sentymenty
cudnie Kochana:))) i niech to trwa!! (we trójeczkę)
A co do imion to nie wiem czemu,ale jeśli dziewczynka to -Maja, Majka. Uparłam się jakoś i tkwi w głowie. Choć może zdanie się zmienić. Co do chłopca to nie mam w ogóle pomysłu. Większość imion mi się nie podoba. Są oklepane i niemodne:) -
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Ja to myślałam o imieniu dla córki Nadia, Laura a dla synka Oskar, Kuba
mi to tak juz chyba wszystko obojetne co by bylo w brzusiu ale zeby juz bylo bo chcialabym miec sie juz o kogo martwic tam na dole ile bym dala za wstawanie w nocy czy zmienianiu pieluszek nawet za te kupki ktore musialabym wachac codziennieMiska0811, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:cudnie Kochana:))) i niech to trwa!! (we trójeczkę)
A co do imion to nie wiem czemu,ale jeśli dziewczynka to -Maja, Majka. Uparłam się jakoś i tkwi w głowie. Choć może zdanie się zmienić. Co do chłopca to nie mam w ogóle pomysłu. Większość imion mi się nie podoba. Są oklepane i niemodne:)
Misiuniu w lipcu zostalam ciocia Majusi ale jest piekna najpiekniejsza chyba
przecudna . moi znajomi nazwali corke LEA jak bylam z kolezanka u lekarza to 4 razy powtarzala imie nie wiem co nimi kierowalo a jaki ludzie maja problm by to odmienic np ide do Ley , Lei nie wiedza biedni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Misiuniu w lipcu zostalam ciocia Majusi ale jest piekna najpiekniejsza chyba
przecudna . moi znajomi nazwali corke LEA jak bylam z kolezanka u lekarza to 4 razy powtarzala imie nie wiem co nimi kierowalo a jaki ludzie maja problm by to odmienic np ide do Ley , Lei nie wiedza biedni
NO FAKT:) ale tez ma cos w sobie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:Niestety nie ja musze czekać jeszcze ze trzy cykle ze staraniami
Mówiła też, że zaraz po jest łatwiej zajść, bo organizm jest jeszcze na trybie "ciąża".Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 19:13
Jackie, Kasiula09 lubią tę wiadomość