Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWojowniczki na naszym podwórku
20.12 Miska0811
22.12 AniaR88
27.12 Ania1986
30.12 Jackie, Niusia1989,Ania1986
31.12 stardust87
pozwolilam sobie , siebie dopisac;) ja testuje pierwszy raz 27 bo tak koncze dupka, a 30.12 to juz chyba ostateczna data @Jackie, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywczoraj z misiem sobie lezakujemy po
i nagle naszlo nas na pogaduchy o imionach
jak bedzie cora to bym chciala Nadia , Lena , Liliana , Amelkaale moj ukochany jak kiedys padlo Lenka tak do dzis
ale jakos do chlopca wszystkie takie oklepane nic mi sie nie podoba
nie lubie starych imion
Kocham go za to , że się tak wszystkim interesuję codziennie po pracy pyta mnie kochanie jak tempka
czyta różne bajery nie pozwala mi nigdy zakupow nosic a bo moze jednak moze cos byc w brzusiu
i wiecie co ? dla mnie darem jest samo to , że mam przystojnego ukochanego meza ktory stanowi ze mna jednosc i co bedzie to bedzie wazne , ze mam jego i mysle ze Bog da nam mozliwosc by do naszego wpsanialego grona dolaczyla mala sniezynka
oj tak mnie zebralo na sentymenty
Miska0811, AniaR88, stardust87, Kasiula09, vanessa, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wczoraj z misiem sobie lezakujemy po
i nagle naszlo nas na pogaduchy o imionach
jak bedzie cora to bym chciala Nadia , Lena , Liliana , Amelkaale moj ukochany jak kiedys padlo Lenka tak do dzis
ale jakos do chlopca wszystkie takie oklepane nic mi sie nie podoba
nie lubie starych imion
Kocham go za to , że się tak wszystkim interesuję codziennie po pracy pyta mnie kochanie jak tempka
czyta różne bajery nie pozwala mi nigdy zakupow nosic a bo moze jednak moze cos byc w brzusiu
i wiecie co ? dla mnie darem jest samo to , że mam przystojnego ukochanego meza ktory stanowi ze mna jednosc i co bedzie to bedzie wazne , ze mam jego i mysle ze Bog da nam mozliwosc by do naszego wpsanialego grona dolaczyla mala sniezynka
oj tak mnie zebralo na sentymenty
cudnie Kochana:))) i niech to trwa!! (we trójeczkę)
A co do imion to nie wiem czemu,ale jeśli dziewczynka to -Maja, Majka. Uparłam się jakoś i tkwi w głowie. Choć może zdanie się zmienić. Co do chłopca to nie mam w ogóle pomysłu. Większość imion mi się nie podoba. Są oklepane i niemodne:) -
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Ja to myślałam o imieniu dla córki Nadia, Laura a dla synka Oskar, Kuba
mi to tak juz chyba wszystko obojetne co by bylo w brzusiu ale zeby juz bylo bo chcialabym miec sie juz o kogo martwic tam na doleile bym dala za wstawanie w nocy czy zmienianiu pieluszek
nawet za te kupki ktore musialabym wachac codziennie
Miska0811, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:cudnie Kochana:))) i niech to trwa!! (we trójeczkę)
A co do imion to nie wiem czemu,ale jeśli dziewczynka to -Maja, Majka. Uparłam się jakoś i tkwi w głowie. Choć może zdanie się zmienić. Co do chłopca to nie mam w ogóle pomysłu. Większość imion mi się nie podoba. Są oklepane i niemodne:)
Misiuniu w lipcu zostalam ciocia Majusi ale jest piekna najpiekniejsza chyba
przecudna . moi znajomi nazwali corke LEA jak bylam z kolezanka u lekarza to 4 razy powtarzala imie nie wiem co nimi kierowalo a jaki ludzie maja problm by to odmienicnp ide do Ley , Lei nie wiedza biedni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Misiuniu w lipcu zostalam ciocia Majusi ale jest piekna najpiekniejsza chyba
przecudna . moi znajomi nazwali corke LEA jak bylam z kolezanka u lekarza to 4 razy powtarzala imie nie wiem co nimi kierowalo a jaki ludzie maja problm by to odmienicnp ide do Ley , Lei nie wiedza biedni
NO FAKT:) ale tez ma cos w sobie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:Niestety nie ja musze czekać jeszcze ze trzy cykle ze staraniami
Mówiła też, że zaraz po jest łatwiej zajść, bo organizm jest jeszcze na trybie "ciąża".Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 19:13
Jackie, Kasiula09 lubią tę wiadomość