X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    kocham Cie za Twoj optymizm:P:P

<3<3<3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariatki kochane <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojowniczki na naszym podwórku <3

20.12 Miska0811
    22.12 AniaR88
    27.12 Ania1986
    30.12 Jackie, Niusia1989,Ania1986
    31.12 stardust87

pozwolilam sobie , siebie dopisac;) ja testuje pierwszy raz 27 bo tak koncze dupka, a 30.12 to juz chyba ostateczna data @;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopisywac sie do listy bo cus biednie wyglada;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj z misiem sobie lezakujemy po <3 i nagle naszlo nas na pogaduchy o imionach ;D
    jak bedzie cora to bym chciala Nadia , Lena , Liliana , Amelka ;D ale moj ukochany jak kiedys padlo Lenka tak do dzis ;D ale jakos do chlopca wszystkie takie oklepane nic mi sie nie podoba ;D nie lubie starych imion ;D Kocham go za to , że się tak wszystkim interesuję codziennie po pracy pyta mnie kochanie jak tempka ;D czyta różne bajery nie pozwala mi nigdy zakupow nosic a bo moze jednak moze cos byc w brzusiu ;D i wiecie co ? dla mnie darem jest samo to , że mam przystojnego ukochanego meza ktory stanowi ze mna jednosc i co bedzie to bedzie wazne , ze mam jego i mysle ze Bog da nam mozliwosc by do naszego wpsanialego grona dolaczyla mala sniezynka ;D
    oj tak mnie zebralo na sentymenty ;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, stardust87, Kasiula09, vanessa, Katha81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    dopisywac sie do listy bo cus biednie wyglada;)

juz mamy 7 dzieciaczkow na liscie :D <3 nigdy nie bylam ciocia tylu malenstw na raz ;D ! <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to myślałam o imieniu dla córki Nadia, Laura a dla synka Oskar, Kuba :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    wczoraj z misiem sobie lezakujemy po <3 i nagle naszlo nas na pogaduchy o imionach ;D
    jak bedzie cora to bym chciala Nadia , Lena , Liliana , Amelka ;D ale moj ukochany jak kiedys padlo Lenka tak do dzis ;D ale jakos do chlopca wszystkie takie oklepane nic mi sie nie podoba ;D nie lubie starych imion ;D Kocham go za to , że się tak wszystkim interesuję codziennie po pracy pyta mnie kochanie jak tempka ;D czyta różne bajery nie pozwala mi nigdy zakupow nosic a bo moze jednak moze cos byc w brzusiu ;D i wiecie co ? dla mnie darem jest samo to , że mam przystojnego ukochanego meza ktory stanowi ze mna jednosc i co bedzie to bedzie wazne , ze mam jego i mysle ze Bog da nam mozliwosc by do naszego wpsanialego grona dolaczyla mala sniezynka ;D
    oj tak mnie zebralo na sentymenty ;D

cudnie Kochana:))) i niech to trwa!! (we trójeczkę)
    A co do imion to nie wiem czemu,ale jeśli dziewczynka to -Maja, Majka. Uparłam się jakoś i tkwi w głowie. Choć może zdanie się zmienić. Co do chłopca to nie mam w ogóle pomysłu. Większość imion mi się nie podoba. Są oklepane i niemodne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Ja to myślałam o imieniu dla córki Nadia, Laura a dla synka Oskar, Kuba :)

mi to tak juz chyba wszystko obojetne co by bylo w brzusiu ale zeby juz bylo bo chcialabym miec sie juz o kogo martwic tam na dole ;D ile bym dala za wstawanie w nocy czy zmienianiu pieluszek ;D nawet za te kupki ktore musialabym wachac codziennie ;D <3

nick nieaktualny, natasza82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    cudnie Kochana:))) i niech to trwa!! (we trójeczkę)
    A co do imion to nie wiem czemu,ale jeśli dziewczynka to -Maja, Majka. Uparłam się jakoś i tkwi w głowie. Choć może zdanie się zmienić. Co do chłopca to nie mam w ogóle pomysłu. Większość imion mi się nie podoba. Są oklepane i niemodne:)

Misiuniu w lipcu zostalam ciocia Majusi ale jest piekna najpiekniejsza chyba ;D <3
    przecudna . moi znajomi nazwali corke LEA jak bylam z kolezanka u lekarza to 4 razy powtarzala imie nie wiem co nimi kierowalo a jaki ludzie maja problm by to odmienic ;D np ide do Ley , Lei nie wiedza biedni ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)))) EHHH....:))

• slodka100 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi najbardziej sie podoba lenka i gabrys ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Misiuniu w lipcu zostalam ciocia Majusi ale jest piekna najpiekniejsza chyba ;D <3
    przecudna . moi znajomi nazwali corke LEA jak bylam z kolezanka u lekarza to 4 razy powtarzala imie nie wiem co nimi kierowalo a jaki ludzie maja problm by to odmienic ;D np ide do Ley , Lei nie wiedza biedni ;D

NO FAKT:) ale tez ma cos w sobie..:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córcia bedzie Lenka a Synek ? wszystko w toku ;D ale Lenka to juz wiadomo mis nie ustapi a poza tym ja tez zakochalam sie w tym imieniu ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Moja córcia bedzie Lenka a Synek ? wszystko w toku ;D ale Lenka to juz wiadomo mis nie ustapi a poza tym ja tez zakochalam sie w tym imieniu ;D

tez fajniusie:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz mamy imiona wybrane (Piotrus lub Anetka) czekamy tylko na maleństwo :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    NO FAKT:) ale tez ma cos w sobie..:)

ale Lea to duza kobitka sie urodzila 4300 wazyla ;D ale jej mama zapychala sie jak nie wiem w ciazy pochlaniala wszystko ;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczyna sie... bol pod brzusza znow co wieczor silniejszy:(((( ajc,boli.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my mamy dla córeczki:Amelia, Nadia, Liwia
    a dla synka:Antek,Milan ,Jakub(ja to jestem zakochana w imieniu Milan)

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Niestety nie ja musze czekać jeszcze ze trzy cykle ze staraniami :(
    wiesz, mi moja gin (jest doktorem nauk medycznych) mówiła, że nie ma żadnych naukowych dowodów, żeby nie można było od razu się starać. Tzn jeśli tylko jesteś gotowa psychicznie. A jak Twój organizm nie jest gotowy to po prostu nie dojdzie do zapłodnienia. Ja czekałam tylko 1 cykl, bo antybiotyki brałam.
    Mówiła też, że zaraz po jest łatwiej zajść, bo organizm jest jeszcze na trybie "ciąża".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 19:13

nick nieaktualny, Kasiula09 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ