Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:mama do mnie dzwonila odebrala moje wyniki wiecie co moze i lepiej jaby w tym miesiacu sie nie udalo , mam malutki progesteron , wysoki testosteron etc boje sie ze mogloby byc cos mojemu malenstwu, te jeba** hormony mnie kiedys wykoncza
tylko nie smuć:**** bedzie napewno dobrze;) jeszcze sie zdziwisz:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie, właśnie przeczytałam post. Ja dziś pytałam mojej gin, czy może mam powtórzyć hormony, bo pół roku już minęło, a ona mi odradziła, bo mówi, że mam stymulowane cykle i wyniki byłyby zafałszowane. Tak więc ja obecnie nie wiem, jak to u mnie z hormonami. Jedynie to robię regularnie TSH.
-
nick nieaktualnyJackie wrote:zartuje z tym ignorowaniem czasem sie nei zauwaza ze ktos cos napisal zobaczymy czekam i czekam na mezusia wytule sie do mojego skarba
Kochana..zazdroszcze Ci sily... ja nawet nie mam sily palxcem ruszyc, a co powiedziec zeby "wtulac":) -
Jackie wrote:mama do mnie dzwonila odebrala moje wyniki wiecie co moze i lepiej jaby w tym miesiacu sie nie udalo , mam malutki progesteron , wysoki testosteron etc boje sie ze mogloby byc cos mojemu malenstwu, te jeba** hormony mnie kiedys wykoncza
-
nick nieaktualny