Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja robię rano i ok 11 mam już wynik online

szybciutko:)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie, ja testować mam dopiero 7.01., więc nie wiem, czy się dopisywac do listy wojowniczek?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to dzis chyba zgwalce ~Piotrka z tego wszyskiego bo cos mnie ochota naszla :)

storczyk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowanko wojowniczek na naszym podwórku <3

20.12 Miska0811, olka25
    22.12 AniaR88
    27.12 Ania1986
    30.12 Jackie, Niusia1989,Ania1986
    31.12 stardust87
    07.01 Milcia

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Jackie, ja testować mam dopiero 7.01., więc nie wiem, czy się dopisywac do listy wojowniczek?

jestes jedna z nas <3 juz Cie dopisalam <3

Ewelina23, Milcia lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, no pewnie, czemu nie? :) Ja już uciekam tak na zawsze. do rana znaczy się :P Dobrej nocy dziewuchy :*

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie nie zapisuje :) jak cos to zapisze sie na styczen :) wtedy bede za Toba Milcia hoho daleko

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama do mnie dzwonila odebrala moje wyniki wiecie co moze i lepiej jaby w tym miesiacu sie nie udalo , mam malutki progesteron , wysoki testosteron etc boje sie ze mogloby byc cos mojemu malenstwu, te jeba** hormony mnie kiedys wykoncza

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Milcia, no pewnie, czemu nie? :) Ja już uciekam tak na zawsze. do rana znaczy się :P Dobrej nocy dziewuchy :*
    Dobranoc :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Dobranoc <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece i ja kochane <3
    Kolorowych snow buziaki :*

Jutro mam wolne wiec bede jak sie wyspie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zignorowalyscie mnie :( smutne ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    zignorowalyscie mnie :( smutne ;D
    :* nie po prostu ja sie nie znam na wynikach i nie wiem co Ci napisac:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    mama do mnie dzwonila odebrala moje wyniki wiecie co moze i lepiej jaby w tym miesiacu sie nie udalo , mam malutki progesteron , wysoki testosteron etc boje sie ze mogloby byc cos mojemu malenstwu, te jeba** hormony mnie kiedys wykoncza

tylko nie smuć:**** bedzie napewno dobrze;) jeszcze sie zdziwisz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    :* nie po prostu ja sie nie znam na wynikach i nie wiem co Ci napisac:(

szczerze powiem,ze ja tez nie znam.... i tez nie wiem co w takiej sytuacji odpowiada..... :****

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zartuje z tym ignorowaniem czasem sie nei zauwaza ze ktos cos napisal ;D zobaczymy czekam i czekam na mezusia ;D wytule sie do mojego skarba ;D

Miska0811 lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie, właśnie przeczytałam post. Ja dziś pytałam mojej gin, czy może mam powtórzyć hormony, bo pół roku już minęło, a ona mi odradziła, bo mówi, że mam stymulowane cykle i wyniki byłyby zafałszowane. Tak więc ja obecnie nie wiem, jak to u mnie z hormonami. Jedynie to robię regularnie TSH.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    zartuje z tym ignorowaniem czasem sie nei zauwaza ze ktos cos napisal ;D zobaczymy czekam i czekam na mezusia ;D wytule sie do mojego skarba ;D

Kochana..zazdroszcze Ci sily... ja nawet nie mam sily palxcem ruszyc, a co powiedziec zeby "wtulac"<3:)

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    U mnie dopiero jak stronke odświeże to pojawiają się nowe wpisy:)ja wczoraj przeżywałam to samo WYSOKA PROLAKTYNA Wita, nie ma złotego środka :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Ja to czekam na sobote i 16 dni urlopu mojego męża :D bo narazie to moge sie przytulic do poduszki :(

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ