Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:prawdę mówić idę jutro dopiero na 1 wizytę po zabiegu, a to już czwarty cykl <wstyd>. Ale moja ginka mi mówiła, że to kiedyś ktoś sobie wymyślił te 3 miesiące i nikt nie wie dlaczego. Mnóstwo jest dziewczyn, które zaraz w pierwszym cyklu zachodzą w ciąże i rodzą zdrowe dzieci.. Ale to musi być zgodne z Twoim sumieniem.
Mnie jutro pewnie ginka opieprzy za tak późną wizytę, ale to wszystko przez lekarzy, którzy mi zabieg robili w szpitalu.. Jeden nic nie powiedział, a drugi (ten co też twierdził, że mam czekać co najmniej 3 miesiące) powiedział, że mam przyjść na wizytę jak już miną te 3 miesiące i zacznę się starać o dzidzię. A później na wypisie ze szpitala (odebranym z powodu braku czasu dopiero miesiąc temu) wyczytałam, że 2 tyg po zabiegu na kontrolę powinnam iść! A do mojej ginki tak długo się czeka więc dopiero jutro mam pierwszą wizytę..
O to faktycznie późno idziesz, ale w sumie to troche po czesci zawinili lekarze że tak Cie poinformowali że za 3 miesiące mi od razu przy wypisie mówili żeby po @ iśc na kontrole i tak tez miałam napisane na wypisie. A i tak dziekuje Ci bo dalaś mi nadzieje że możemy wczesniej zaczynać starania. I w sumie ginka ma racje bo nigdzie nie jest udowodnione że trzeba tyle czekać. Daj znac jak po wizycie -
Kasiula09 wrote:O to faktycznie późno idziesz, ale w sumie to troche po czesci zawinili lekarze że tak Cie poinformowali że za 3 miesiące mi od razu przy wypisie mówili żeby po @ iśc na kontrole i tak tez miałam napisane na wypisie. A i tak dziekuje Ci bo dalaś mi nadzieje że możemy wczesniej zaczynać starania. I w sumie ginka ma racje bo nigdzie nie jest udowodnione że trzeba tyle czekać. Daj znac jak po wizycie
-
stardust87 wrote:Głupia jestem, że nie poszłam Ale remonty, budowa, czasu mało... Wypis dopiero po 3 miechach odebrałam Mam nadzieję, że wszystko dobrze, ale pewnie nie Dam znać jak wrócę.
Kochana prosze tu mysleć pozytywnie i Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze i nie puszczam aż do twojej relacji z wizyty -
Testowanko wojowniczek na naszym podwórku
20.12 Miska0811, olka25
22.12 AniaR88, Katha81
27.12 Ania1986
30.12 Jackie, Niusia1989,Ania1986
31.12 stardust87
02.01 Czarna94
07.01 Milcia
ja sie dopisuje na 22.12.Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-