Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:prawdę mówić idę jutro dopiero na 1 wizytę po zabiegu, a to już czwarty cykl <wstyd>. Ale moja ginka mi mówiła, że to kiedyś ktoś sobie wymyślił te 3 miesiące i nikt nie wie dlaczego. Mnóstwo jest dziewczyn, które zaraz w pierwszym cyklu zachodzą w ciąże i rodzą zdrowe dzieci.. Ale to musi być zgodne z Twoim sumieniem.
Mnie jutro pewnie ginka opieprzy za tak późną wizytę, ale to wszystko przez lekarzy, którzy mi zabieg robili w szpitalu.. Jeden nic nie powiedział, a drugi (ten co też twierdził, że mam czekać co najmniej 3 miesiące) powiedział, że mam przyjść na wizytę jak już miną te 3 miesiące i zacznę się starać o dzidzię. A później na wypisie ze szpitala (odebranym z powodu braku czasu dopiero miesiąc temu) wyczytałam, że 2 tyg po zabiegu na kontrolę powinnam iść!
A do mojej ginki tak długo się czeka więc dopiero jutro mam pierwszą wizytę.. 
O to faktycznie późno idziesz, ale w sumie to troche po czesci zawinili lekarze że tak Cie poinformowali że za 3 miesiące mi od razu przy wypisie mówili żeby po @ iśc na kontrole i tak tez miałam napisane na wypisie. A i tak dziekuje Ci bo dalaś mi nadzieje że możemy wczesniej zaczynać starania.
I w sumie ginka ma racje bo nigdzie nie jest udowodnione że trzeba tyle czekać. Daj znac jak po wizycie
-
Głupia jestem, że nie poszłamKasiula09 wrote:O to faktycznie późno idziesz, ale w sumie to troche po czesci zawinili lekarze że tak Cie poinformowali że za 3 miesiące mi od razu przy wypisie mówili żeby po @ iśc na kontrole i tak tez miałam napisane na wypisie. A i tak dziekuje Ci bo dalaś mi nadzieje że możemy wczesniej zaczynać starania.
I w sumie ginka ma racje bo nigdzie nie jest udowodnione że trzeba tyle czekać. Daj znac jak po wizycie 
Ale remonty, budowa, czasu mało... Wypis dopiero po 3 miechach odebrałam
Mam nadzieję, że wszystko dobrze, ale pewnie nie
Dam znać jak wrócę.
-
stardust87 wrote:Głupia jestem, że nie poszłam
Ale remonty, budowa, czasu mało... Wypis dopiero po 3 miechach odebrałam
Mam nadzieję, że wszystko dobrze, ale pewnie nie
Dam znać jak wrócę.
Kochana prosze tu mysleć pozytywnie i Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze i nie puszczam aż do twojej relacji z wizyty
-
Testowanko wojowniczek na naszym podwórku

20.12 Miska0811, olka25
22.12 AniaR88, Katha81
27.12 Ania1986
30.12 Jackie, Niusia1989,Ania1986
31.12 stardust87
02.01 Czarna94
07.01 Milcia
ja sie dopisuje na 22.12.
Miska0811 lubi tę wiadomość
-