X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lubie bez mleka i cukru :P

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kawy w ogóle nie piję:) bardz bardzo rzadko. Czasami się zdarzyło, że inkę z mlekiem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja lubie bez mleka i cukru :P

ja nie slodzie już..hohoho.. już pare lat:)

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie słodzę kawy ani herbaty kumpela ze studiów mnie nauczyła :P i cieszę się bardzo :)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dziś zimno i nie miło.. pospałabym dłużej..jeszcze tylko jutro i wolne:)))))

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ja nie slodzie już..hohoho.. już pare lat:)

ja tez nie slodze juz chyba z 15 lat :D

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja tez nie slodze juz chyba z 15 lat :D

a no to Kochana pobilas rekord:)

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A JAK OGÓLNIE NASTRÓJ DZIEWCZYNKI? U MNIE JAKOS KIEPSKI... TROSZKE SMUTNAWA JESTEM...:(OD PARU DNI MAMY CIEZKIE CHWILE Z MOIM T. JA NERWOWA, WYZYWAM SIE NA NIM O BYLE CO- FACET MA PRAWO POCZUC TEZ ZLE Z TYM. KOCHAMY SIE BARDZO BO JUZ PONAD 8 LAT, JAK TO W ZYCIU RAZ SLODKO RAZ GORZKO.. NO I TA @ NIE PRZYCHODZI, CALY CZAS O TYM MYSLE.

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis samopoczucie troszke lepsze, ale poddenerwowana jestem. Po 11-tej przyjedzie po mnie moj Piotrek i jedziemy do lekarza.
    Poza tym tez nerwowa jestem i wyzalam sie mezowi a on juz nie ma sil mnie sluchac

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • dba Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) też kawki nie słodzę, a słodziłam kiedyś nawet po 3łyżeczki cukru :D teraz bym tego lukru nie wypiła :D
    dziś mam wolne :) w sumie dobrze, bo nic mi się nie chce :)
    sporo postów narobiłyście, nie wiem czy nadrobię :P

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    u mnie dzis samopoczucie troszke lepsze, ale poddenerwowana jestem. Po 11-tej przyjedzie po mnie moj Piotrek i jedziemy do lekarza.
    Poza tym tez nerwowa jestem i wyzalam sie mezowi a on juz nie ma sil mnie sluchac

TO JAK U MNIE. TYLKO JA BYM CHCALA TROSZKE WSPARCIA..
    JA MAM NADZIEJE, A ON MI JA GASI. TWEIRDZI,ZE SOBIE JUZ TE CIAZE UROILAM. ZA KAZDYM RAZEM JAK MOWIE ZE CZUJE ZLE, ZE TO I TO MNIE BOLI TO ZARAZ GLUPI KOMENTARZ. TROSZKE TO MNIE DOBIJA. CHCEMY MIEC DZIECKO. W SUMIE TO ON PIERWSZY PO JAKIMS CZASIE ZACZAL TE ROZMOWE I ZROBIL MI "NIESPODZIANKE" ,WIEM ZE BEDZIE DOBRYM I KOCHAJACYM OJCEM. ALE JA NA TA CHWILE PROCZ WAS NIE MAM NIKOGO KTO WIERZY:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:

I NIE DENERWUJ:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A O TYM, ZE STARAMY WIECIE WY , MOJA SIOTRA I JEDNA KUZYNKA KTORA JEST W 8 TYG CIAZY I PODCZAS ROZMOWY NIEDAWNO DALAM JEJ DO ZROZUMIENIA,ZE COS MYSLIMY,ALE NIE CIAGNELAM TEMATU. MOJA SIOSTRA TWIERDZI,ZE POTRZEBA CIERPLIWOSCI-ALE NIE PADAJA Z JEJ UST, :FAJNIE,CIESZE SIE..NAPEWNO SIE UDA, DZIWNE MAM ODCZUCIE..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAM WRAZENIE,ZE NIEKTORYM TO BY BYLO NA REKE JAKBY NAM SIE NIE UDALO.... LUDZIE SA OKROPNI, A CO NAJLEPSZE - RODZINA...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PRZEPRASZAM ZEBRALO MI SIE NA SMETY...

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, ty nie denewuj sie! Wiem ze ludzie potrafia byc straszni. Ja dlatego nikomu nic niemowie. Moja rodzina sie domysla ze sie staramy ale nikt niewie o naszych problemach, ze chodzimy po lekarzach itd.

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj maz tez czasami ma dni, gdzie mowi ze przesadzam z tym wszystkim :/

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Monia, ty nie denewuj sie! Wiem ze ludzie potrafia byc straszni. Ja dlatego nikomu nic niemowie. Moja rodzina sie domysla ze sie staramy ale nikt niewie o naszych problemach, ze chodzimy po lekarzach itd.

EHH..AZ MAM LEZKI W OCZACH. OD RANA ZBIERA MI SIE NA PLACZ.A WIEM NA 100PROC ZE Z RODZINA TO DOBRZE TYLKO NA ZDJECIACH.

• dba Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie to wokoło ludzie wkurzają, więc juz nie gadam im tyle o całym planowaniu. Mężowi wolę się wygadać, niż innym pięknym doradcom. Jak słyszę, że za bardzo chcę tego dziecka i przez to nie mogę zajść to nóż w kieszeni mi się otwiera. To lepiej jak są dzieci niechciane? podrzucane do śmietników albo spalane w piecach :/ wkurza mnie to, zamiast mnie pocieszyć, być optymistą, to najlepiej dobić mnie :/
    Miska0811 źle mi się czyta Twoje posty, jakbyś mogła pisz bez capslocka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 09:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    a moj maz tez czasami ma dni, gdzie mowi ze przesadzam z tym wszystkim :/

WIEM,ZE MOZE CZASAMI I JA PRZESADZAM. BO PRAGNE DZIECKA,CIAZY. ALE OSTATNIO SIE USPOKOILAM. TYLKO,ZE JAK DAM JEMU DO ZROZUMIENIA ZE COS MOZE BYC ZWIAZANE Z CIAZA,BO ZLE CZUJE. TLUMACZE ZE TAK MOZE SIE ZDARZYC TO NIE MA SLOWA OTUCHY. BO JESLI ZA 1 RAZEM NIE UDALO TO PEWNIE Z 10 JESZCZE NIE UDA...

‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ