Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynapisze tu ogólnikowo
hhej Landryneczko
sesja za mna mam nadzieje ze owocna na pewno zaliczylam jeden egzamin z biologii i socjologie
to wiem na bank bylo ciezej niz myslalam duzy zakres materialu cholernie ciezkie pytania.
rano wymiotowalam tam mi sie rece trzesly ze herbaty dzis utrzymac nie moglam nie wiem czy to dla tego ze dlugo spalam.
ale zmierzylam z ciekawosci w sobote tempke byla niska wiec nie wiem.
przezylam dzis szok jak poszlam odebrac wyniki progesteronu, prolaktyny i estrogenow okazalo sie ze ginekolog odebral moje wyniki wiec ide jutro do niego na wizyte zobaczymy.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jackie wrote:napisze tu ogólnikowo
hhej Landryneczko
sesja za mna mam nadzieje ze owocna na pewno zaliczylam jeden egzamin z biologii i socjologie
to wiem na bank bylo ciezej niz myslalam duzy zakres materialu cholernie ciezkie pytania.
rano wymiotowalam tam mi sie rece trzesly ze herbaty dzis utrzymac nie moglam nie wiem czy to dla tego ze dlugo spalam.
ale zmierzylam z ciekawosci w sobote tempke byla niska wiec nie wiem.
przezylam dzis szok jak poszlam odebrac wyniki progesteronu, prolaktyny i estrogenow okazalo sie ze ginekolog odebral moje wyniki wiec ide jutro do niego na wizyte zobaczymy.Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:a lekarz moze tam sam odebrać wyniki ,to chyba fajny skoro sie tak interesuje?
ja pierwszy raz z tym się spotkałam myślę , że to nie zainteresowanie tylko one powiedziały , że on musi zarejstrować to ,żeby NFZ mu kasę zwrócił
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:hehe wróciła prawdziwa Nusia:)tylko pod innym nickiem, nie pamiętam teraz, beta rośnie wieć z ciaza wzystko ok:)Katha wyruszyła na wakacje na Dominikane:)
o moze wroce juz z jedna osoba wiecej !
ja na walentynki na Teneryfe uwielbiam bo juz dwa lata nie bylam tam a cudowne klimaty
natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka
Cassie ale kiepsko zaczełaś ten tydzień ale mam nadzieje że zakończy Ci się szczesliwie
Landrynko ja kupowałam termometr w rossmanie bo u mnie prawie wszystkie apteki obeszłam chyba z 10 i w zadnej nie mieli z dwom miesjcami po przecinku
Jackie myśle ze wszystko pozaliczasz dobrze
Mnie dziś @ nawiedziła i sie z tego bardzo cieszeJackie, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:Na Dominikane poleciała jakies 2 h temu, o kurcze zazdroszczę Walentynek:)
ja tez pienie tam jest i polecam
pytalam ale jak to a on ze wszystko juz jest zalatwione wiec odliczam mam nadzieje ze w tym miesiacu juz bedzie wiadomo ze we 3 lecimyCassie lubi tę wiadomość