Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:hejka
Cassie ale kiepsko zaczełaś ten tydzień ale mam nadzieje że zakończy Ci się szczesliwie
Landrynko ja kupowałam termometr w rossmanie bo u mnie prawie wszystkie apteki obeszłam chyba z 10 i w zadnej nie mieli z dwom miesjcami po przecinku
Jackie myśle ze wszystko pozaliczasz dobrze
Mnie dziś @ nawiedziła i sie z tego bardzo ciesze
Hej cmokKasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie mam nadzieje,ze paluszek nie bedzie bolal i sie wykuruje.
Ewelinko, odpoczywaj i spiochaj:*
Jackie , hej Kochana:* jej, mega Ci zazdroszcze tej Teneryfy:) Fajnie,ze facet pomyslal:)
i napewno egzaminy zdasz!
Ja popijam winko..na zdrowko dziewczynkinatasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:hejka
Cassie ale kiepsko zaczełaś ten tydzień ale mam nadzieje że zakończy Ci się szczesliwie
Landrynko ja kupowałam termometr w rossmanie bo u mnie prawie wszystkie apteki obeszłam chyba z 10 i w zadnej nie mieli z dwom miesjcami po przecinku
Jackie myśle ze wszystko pozaliczasz dobrze
Mnie dziś @ nawiedziła i sie z tego bardzo ciesze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Cassie mam nadzieje,ze paluszek nie bedzie bolal i sie wykuruje.
Jackie , hej Kochana:* jej, mega Ci zazdroszcze tej Teneryfy:) Fajnie,ze facet pomyslal:)
Ja popijam winko..na zdrowko dziewczynki
nie moge sie doczekac
Witam serdecznie :*Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:Cassie mam nadzieje,ze paluszek nie bedzie bolal i sie wykuruje.
Ja popijam winko..na zdrowko dziewczynkiCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie ale piekny prezent!!!
Miska ja mam tylko malibu ale to za mocne w razie czego, wiec pozostawie na ewentualne zapicie smutkow.
A mnie podbrzusze ciagnie tak ze o tym palcu zapomnialam.
Piersi przy dotyku prawie eksploduja (ale miesiac temu tez tak bylo).
Mlode sie w wannie pluskaja, ja za chwile ide szybko pod prysznic i spac! To jest jedyne o czym dzisiaj marze.
Wybaczcie dzisiaj moj humor (przyzwyczailam Was do innego) ale serio to nie jest moj dzien.
Dobranoc kochaneJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Jackie ale piekny prezent!!!
Miska ja mam tylko malibu ale to za mocne w razie czego, wiec pozostawie na ewentualne zapicie smutkow.
Mlode sie w wannie pluskaja, ja za chwile ide szybko pod prysznic i spac! To jest jedyne o czym dzisiaj marze.
Wybaczcie dzisiaj moj humor (przyzwyczailam Was do innego) ale serio to nie jest moj dzien.
Dobranoc kochane
Kochanie, kazdemu sie zdarza ciezszy dzien... Jutro bedzie lepiej. Winko w sumie tez jest mocne, w koncu alkohol. Przez chwile wahalam, ale staram sie nie wariowac bo to nic nie da. Uznam to ze na zdrowie, na dobre krwienie:) Odpoczywaj i spij dobrze:* -
Cassie wrote:Jackie ale piekny prezent!!!
rozumiemy przeciez:-)
Dobranoc kochaneMiska0811 lubi tę wiadomość