Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
00monika00 wrote:jak nadrobiłam to wszystkie teraz dobranocują ehhh;P:P
mnie wykreślcie z testowania, bardzo proszę!
byłam u lekarza; w skrócie Wam napiszę: olać poprzedniego konowała, który na problem z zajściem w ciążę przepisuje tabletki anty, mam odstawić duphaston i zrobić badania i z powrotem wrócić do niej.
od lutego mam nadzieję, że zaczniemy z powrotem działania!! Boże, mam nadzieję, że ta kobieta nam pomoże!!!!
Napieprza mnie gardło, że nawet śliny nie mogę łykać, mam nadzieje że to nie angina;(;(
Idę lulu
do jutra:*:*
Teraz już wszystko będzie dobrze:) Dobrej nocy!
00monika00 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane też lecę już dziś.
Też bardzo Was kocham:)
Trzymajcie kciuki, żeby jutrzejszy dzień był lepszy.
Dziś naprawdę jestem przybita...
Buziole :*Miska0811 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
aa ja mam zaś te dni w których tak mi brakuje dzieciaczka, tak mam ochote go przytulic... to dziwne ze nadchodzą w każdym cyklu , przeważnie ostatni dzien okresu że mam taką potrzebę zostania mamą że masakra.. i normalnie nie umiem sobie z tym poradzić... i jeszcze do tego u mnie w rodzinie na dniach urodzi sie dziecko... eeehhhhhhmmmmm ciekawe kiedy dla mnie zaświeci to najpiękniejsze Słoneczko świata ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc kochane. Od rana zlosc przeplatana lzami. Z moim zdazylam sie sciac o co? O ... budzik.
Dzisiaj max jutro mnie zaleje.
Wybaczcie sercem bede z Wami ale nie dam rady sie udzielać tym bardziej ze staranja możemy dopiero zaczac w sierpniu. Od nowego cyklu będzie na wykresie notka unikam a nie staram się
Buziaki i trzymam za Was kciuki -
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Czesc kochane. Od rana zlosc przeplatana lzami. Z moim zdazylam sie sciac o co? O ... budzik.
Dzisiaj max jutro mnie zaleje.
Wybaczcie sercem bede z Wami ale nie dam rady sie udzielać tym bardziej ze staranja możemy dopiero zaczac w sierpniu. Od nowego cyklu będzie na wykresie notka unikam a nie staram się
Buziaki i trzymam za Was kciuki
Cassie będzi dobrze ale dlaczego kochana możesz sie starać dopiero od sierpnia znów bo nie rozumiem