Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie,
strasznie mi przykro, że z rana takie słabe wiadomości;(
Cassie, nie wiem co mogę Ci napisać, musisz być dzielna i z podniesioną głową walczyć:*:*
Wszystkie musimy!!
Bardzo chce żebyśmy były mamami i wiem, że nam się uda tylko trzeba być wytrwałą i podążać za króliczkiem. Sama mam juz nerwy i strasznie niecierpliwa do tego jestem, też kłócę się z moim mężem a on biedny nie jest winny.
Wszystko się ułoży, zobaczycie!!
jeszcze zrobimy zlot "olanych" z naszymi pociechami;)natasza82 lubi tę wiadomość
-
00monika00 wrote:witajcie,
strasznie mi przykro, że z rana takie słabe wiadomości;(
Cassie, nie wiem co mogę Ci napisać, musisz być dzielna i z podniesioną głową walczyć:*:*
Wszystkie musimy!!
Bardzo chce żebyśmy były mamami i wiem, że nam się uda tylko trzeba być wytrwałą i podążać za króliczkiem. Sama mam juz nerwy i strasznie niecierpliwa do tego jestem, też kłócę się z moim mężem a on biedny nie jest winny.
Wszystko się ułoży, zobaczycie!!
jeszcze zrobimy zlot "olanych" z naszymi pociechami;)
oby jak najszybciej ten króliczek do nas dotarł -
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:dotrze, dotrze!! zobaczycie!!
we mnie jest nowa nadzieja po wczorajszej wizycie i jestem pewna, że dotrze szybko!!:*:*:*
00monika00 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dla mnie najgorsze jest to jak wokól mnie sie dowiaduje jak ktos bliski zostanie mama albo jest w ciąży.. łapie wtedy takiego mega doła .... albo jak szwagierka przyjeżdża ze swoim synem... wrrrr i wszyscy sie nim zachwycają... kocham dzieci ale takie coś przy tym usilnym bezowocnym staraniu mnie doprowadza do zielonej gorąćzki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinko i Cassie nataszka,Ania przytulam i proszę..nie smućcie...Ja wciąż wierzę, temperatura to nie wszystko!!!:*
A ja i cieszę i nie cieszę..bo boję się rozczarowania. W tamtym cyklu też prawie, że pod koniec temperatura była wysoko ,dlatego na nic się nie nastawiam, będę czekać.. Gdybym miała cykle 28dniowe to bym cieszyła pewnie już na maxa, a przy moich to różnie bywa.
Jestem z Wami i walczymy dalej!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 08:24
Ewelina23, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-