Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRano do meza jakis idiota z nocnej zmiany zadzwonil i cala rodzine obudzil. Potem jemu 4x dzwonil budzik a ona zamiast wstac to lezy. Opieprzylam go i ani caluska nie dostalam na papa
Moj cos sprzedal na aukcji i chcialam wyslac paczke - paczki mi nie przyjeli bo sprzet nie dziala do skanowania...
Na przejsciu do pieszych wcikam guzik i patrze jak typowa blondyna i mnie po chwili oswiecilo ze swiatli juz dlugo zielone a ja stoje jak pacan i czekam na wniebowstapienie... kierowcy juz sie musieli niezle glupio patrzec... poryczalam sie na ulicy i dalej rycze bo sil mi brak
Nie moge byc w ciazy jesli do konca lipca a moze i dluzej. Jesli bym urodzila pod koniec wrzesnia wszystko co planujemy z mezem poszloby gladko a jesli zajde w ciaze to bedzie porazka dla wszystkich.
Serio nie moge o tym na forum pisac...
Kochane trzymajcie sie, nie zostawie Was. Ale musze troszke odreagowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 09:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Monia ale to jest tak glupie od placzu do zlosci i tak w kolko... wzielabym cos na uspokojenie ale sie boje
olka przykro mi ze @ przyszla
Dziewczyny macie piekne wykresy temp na odbicie jeszcze ma czas wiec glowki do gory
ja jestem z Toba myslami Cassie:) czemu akurat Tobie ma nie odbic?? wierzę -
nick nieaktualny00monika00 wrote:co Wy na to, żeby na fb założyć prywatną grupę??
bo tutaj to każdy "obcy" może zajrzec i jest tak mało prywatnie?
taka grupa na fb fajna by byla,bo tutaj naprawde wszyscy moga czytac prywatne nasze zapiski, a po co...
ps. tylko jesli grupa to jakas nazwa zeby nie kojarzy;la sie innym z ovufriend,zeby nie bylo wporst takiej nazw bo znajomi zaraz obczaja:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Monia ale to jest tak glupie od placzu do zlosci i tak w kolko... wzielabym cos na uspokojenie ale sie boje
olka przykro mi ze @ przyszla
Dziewczyny macie piekne wykresy temp na odbicie jeszcze ma czas wiec glowki do gory
hormony szaleją, ja też ostatnio ryczałam w samochodzie, usłyszałam jakąś piosenkę czy coś i ryczałam jak bóbr:/
Wszystko się gromadzi w człowieku i w końcu gdzies te emocję musza znaleźć ujście..
Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:hormony szaleją, ja też ostatnio ryczałam w samochodzie, usłyszałam jakąś piosenkę czy coś i ryczałam jak bóbr:/
Wszystko się gromadzi w człowieku i w końcu gdzies te emocję musza znaleźć ujście..
nic sie nie poradzi,ze emocje gora...ale jest nowy dzien i musimy go wykorzystywac lepiej, to nasze zcie a zycie mamy jedno. Trzeba wierzyc i miec nadzieje,ze wszystko i tak bedzie jak sobie tego pragneisz:)00monika00, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Moja temperatura juz nie odbije. Dlaczego? Bo schodzi stopniowo w dol. Wzrost i spadek, wzrost i spadek i ten spadek zawsze jest coraz nizszy.
Jutro bedzie wzrost a pojutrze poleci do podstawowej.
oj Kochana.. nautyr nie przegonimy:) amoze byc ,ze mmoze odbic wysoko i poznej tez odbije:)Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:nic sie nie poradzi,ze emocje gora...ale jest nowy dzien i musimy go wykorzystywac lepiej, to nasze zcie a zycie mamy jedno. Trzeba wierzyc i miec nadzieje,ze wszystko i tak bedzie jak sobie tego pragneisz:)
a no nie, kobietami jesteśmy i mamy prawo do wahań
Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Moja temperatura juz nie odbije. Dlaczego? Bo schodzi stopniowo w dol. Wzrost i spadek, wzrost i spadek i ten spadek zawsze jest coraz nizszy.
Jutro bedzie wzrost a pojutrze poleci do podstawowej.
ale nie możesz się zadręczać, jesteś taka silna, masz taka wspaniałą rodzinę, cały czas walczysz więc i teraz się nie poddawaj!:*:*Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość