Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:Moja przyjaciółka zaszła w ciąże w pierwszy cyklu zaraz po odstawieniu tabsów, ciążę miała zupełnie bezproblemową a dzidzia jest okazem zdrowia
Poza tym to chyba jakaś ściema jest, bo wielu lekarzy przepisuje tabs. na miesiąc lub dwa dziewczynom, które się długo starają i każą próbować zaraz po odstawieniu, bo wtedy łatwiej jest..
Mnie też to kiedyś ginka proponowała ale dla mnie to było co najmniej niedorzeczne, bo nie znała przyczyn problemu zajścia a jeżeli np jajowody są niedrożne lub słabe nasienie to tabsy nie pomogą. Oczywiście nie zgodziłam się. A po za tym jak usłyszałam niedługo po tym jak w TV apelowali aby nie zachodzić w ciąże przez pół roku po tej antykoncepcji bo grozi to ciężkimi wadami płodu to mi się włos jeżył na głowie.
Pewnie Twoja znajoma inne tabsy brała niż mnie proponowano.
Ja osobiście nie próbowałabym takiej kuracji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Cześć Niusia, co tam? jak dzień mija?
Jeśli dzisiejszy dzień będzie taki jak wczorajszy to stwierdzę, że to pasmo szczęścia ale lepiej nie zapeszać. Wczoraj udało mi się załatwić coś co wydawało się, nie do "przeskoczenia", załatwiłam i uzyskałam dużo więcej, na co nie liczyłam... Oby szło mi tak dalej...
A u ciebie co tam słychać? -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Pytanie z innej beczki !
gdzie jest ta moja @ ?????
Myślę że będzie dopiero za 9 miesięcyNusia1989, stardust87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:Mnie też to kiedyś ginka proponowała ale dla mnie to było co najmniej niedorzeczne, bo nie znała przyczyn problemu zajścia a jeżeli np jajowody są niedrożne lub słabe nasienie to tabsy nie pomogą. Oczywiście nie zgodziłam się. A po za tym jak usłyszałam niedługo po tym jak w TV apelowali aby nie zachodzić w ciąże przez pół roku po tej antykoncepcji bo grozi to ciężkimi wadami płodu to mi się włos jeżył na głowie.
Pewnie Twoja znajoma inne tabsy brała niż mnie proponowano.
Ja osobiście nie próbowałabym takiej kuracji.
Ale dobrze, że się nie zgodziłaś, bo bez sensu brać jakiekolwiek lekarstwa jak się przyczyny nie zna.. zaszkodzi tylko można. -
Ewelina23 wrote:Pytanie z innej beczki !
gdzie jest ta moja @ ?????Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Jeśli dzisiejszy dzień będzie taki jak wczorajszy to stwierdzę, że to pasmo szczęścia ale lepiej nie zapeszać. Wczoraj udało mi się załatwić coś co wydawało się, nie do "przeskoczenia", załatwiłam i uzyskałam dużo więcej, na co nie liczyłam... Oby szło mi tak dalej...
A u ciebie co tam słychać? -
Nusia1989 wrote:Kochana testujemy razem więc mam nadzieję ,że grudzień będzie szczęśliwy, a jak nie to "heja" na styczeń
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:twardzielka ja jak na razie mam postanowienie, że dopiero 31 zrobię. Tzn jak @ nie będzie...
Kurczę, chciałabym się wyrobić na święta, no w sumie będe w 11dpo, czyli na tym teście o czułości 10mlu/ml powinien jakiś cień cienia wyjść, ale boję się że jednak zamiast cudownych świąt w dwupaku będę mieć rozgoryczenie w postaci @