Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:http://voila.pl/index.php?f=1774449.jpg a tak to wyglada teraz u mnie
Kurcze, tragedia... Chociaż dobrze, że zostawili objawy, bo się bałam, że to też będzie ograniczone... Hmm, może zdołam jakąś koleżankę zaprosić, to będę miała chociaż miesiąc gratis:D
Ja się biorę za pakowanie prezentów zaraz, puki córka w przedszkolu (: -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Kurcze, tragedia... Chociaż dobrze, że zostawili objawy, bo się bałam, że to też będzie ograniczone... Hmm, może zdołam jakąś koleżankę zaprosić, to będę miała chociaż miesiąc gratis:D
Ja się biorę za pakowanie prezentów zaraz, puki córka w przedszkolu (: -
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:za zaproszenie znajomej jest 10 p. a trzeba miec 100 zeby dostac abonament. Tak wiec jeszcze musialabym zaprosic 7 osob. Nierealne.
200 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co myślicie o moim wykresie. Dodam ze w dniu z ktorym wg ovu mam owulke czuje sie od tego dnia jakos niewyraźnie. Ból gardła , łamanie w kościach , ogromny ból głowy. Co prawda dzis ból gardła ustał ale w zamian tego bierze mnie na wymioty , wiecie takie ciągłe naciąganie czy w takim wypadku mam teoretyczna owu brac pod uwage, ten wzrost temp. ?
-
Dodam ze robiłam testy ovu i zawsze miałam 2 kreski z tym ze testowa troszeczke minimslnie jasniejsza czyli wynik odczytałam jako neg, lecz 2 dni wynik był dla mnie trochr trudny w odczycie bo mogłabym sie spierac ze kreski były jednakowej barwy. Cykle mam dziwne bo ostatni trwał 50 dni bo w sierpniu odstawiłam tabsy i od tego czasu organizm troche wariuje... wiec nie bardzo wiem kiedy sie owu spodziewac. Prosze pomóżcie.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, u mnie jakiś niezbyt radosny dzień ;/ Chyba mnie jakieś choróbsko bierze, kaszlę od paru dni, na zmianę bóle głowy z bólami brzucha + mdłości... Mój wykres też jakiś do dupy nie wiem czy ta owulka już była czy nie... No i do tego szał przedświąteczny, tu trzeba jechać, tam iść, obiad zrobić a ja nie do życia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Cześć dziewczyny, u mnie jakiś niezbyt radosny dzień ;/ Chyba mnie jakieś choróbsko bierze, kaszlę od paru dni, na zmianę bóle głowy z bólami brzucha + mdłości... Mój wykres też jakiś do dupy nie wiem czy ta owulka już była czy nie... No i do tego szał przedświąteczny, tu trzeba jechać, tam iść, obiad zrobić a ja nie do życia
ja tak samo:( -
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny co myślicie o moim wykresie. Dodam ze w dniu z ktorym wg ovu mam owulke czuje sie od tego dnia jakos niewyraźnie. Ból gardła , łamanie w kościach , ogromny ból głowy. Co prawda dzis ból gardła ustał ale w zamian tego bierze mnie na wymioty , wiecie takie ciągłe naciąganie czy w takim wypadku mam teoretyczna owu brac pod uwage, ten wzrost temp. ?
Jeżeli czułaś, że coś cię "łąpie" to wg mnie należy ignorować te temp. (jest taka opcja na wykresie) dopóki nie poczujesz, że już dobrze się czujesz. A co do antyków to nie jestem ekspertem w tej dziedzinie i nigdy nie brałam ale wiem z relacji innych, że po odstawieniu mogą być cykle bezowulacyjne i nieregularne i trzeba czekać aż organizm się z tym upora i wróci do normalności a po za tym słyszałam, że niektórzy lekarze nakazują odczekać ze staraniami po odstawieniu ileś miesięcy żeby organizm się oczyścił. -
Katha81 wrote:
Wydaje mi się że owulka u Ciebie była 18 dnia ale gdybym wiedziała kiedy u Ciebie był szczyt objawu śluzu to dokładniej mogłabym Ci zinterpretować ten wykres. Niestety w OF nie ma takiej opcji a to jest BARDZO ważne. -
XxMoniaXx wrote:no słyszałam ze trzeba 3 m- ce odczekać po tabsach, ale biorąc pod uwage ze czwarty miesaiąc sie staramy i nadal nic ...
Kochana 4 miesiąc to jest nic i żaden problem! Ja się staram 4 lata i to jest dopiero problem a nie po kilku miesiącach. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:no słyszałam ze trzeba 3 m- ce odczekać po tabsach, ale biorąc pod uwage ze czwarty miesaiąc sie staramy i nadal nic ...
Poza tym to chyba jakaś ściema jest, bo wielu lekarzy przepisuje tabs. na miesiąc lub dwa dziewczynom, które się długo starają i każą próbować zaraz po odstawieniu, bo wtedy łatwiej jest..