Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:czyli owulacja jest w dniu gdy jest spadek czy w dniu gdy jest wzrost?
Tego nie można stwierdzić na 100% bez badań. Owulacja może być od 3-4 dni jeszcze przed skokiem do 4 dni po skoku. Obserwując cykl można stwierdzić dni najbliższe owulacji a nie sam dzień, bo to jest tylko orientacyjnie. Długo obserwując swój organizm można zaobserwować prawdopodobieństwo kiedy jest owulka ale wtedy trzeba obserwować różne wskaźniki z miesiąca na miesiąc. Np. długość fazy lutealnej ale jeżeli owulacja występuje zawsze w tym samym dniu cyklu to jest już trudniej. Ok nie rozpisuje się tak bo może nikogo to nie interesuje. -
vanessa wrote:Tego nie można stwierdzić na 100% bez badań. Owulacja może być od 3-4 dni jeszcze przed skokiem do 4 dni po skoku. Obserwując cykl można stwierdzić dni najbliższe owulacji a nie sam dzień, bo to jest tylko orientacyjnie. Długo obserwując swój organizm można zaobserwować prawdopodobieństwo kiedy jest owulka ale wtedy trzeba obserwować różne wskaźniki z miesiąca na miesiąc. Np. długość fazy lutealnej ale jeżeli owulacja występuje zawsze w tym samym dniu cyklu to jest już trudniej. Ok nie rozpisuje się tak bo może nikogo to nie interesuje.
dzieki vanessa za informacje, ciekawi mnie to. wlasnie dostalam okres i wychodzi na to ze moja fl wynosi w tym miesiacu tylko 11 dni -
nick nieaktualny
-
olka25 wrote:Cześć wszystkim!
Jakiś kiepski dzień dziś. Mi temperatura spadła poniżej kreski, więc @ będzie dziś lub jutro zapewne. Nawet nie testowałam, bo szkoda test marnować.
ja tez w tym miesiacu nawet niezatestowalam.. -
Katha81 wrote:dzieki vanessa za informacje, ciekawi mnie to. wlasnie dostalam okres i wychodzi na to ze moja fl wynosi w tym miesiacu tylko 11 dni
U mnie wg. OF też fl wychodzi 10-11 dni a tak na prawdę mam 13 dni i raczej się nie mylę bo obserwując się ok. 5 lat lepiej wiem co "we mnie gra" niż jakiś program. Według owulki zawsze wiem kiedy dostanę @. Owulację mam najczęściej w 12 dniu, ale też i w 13, 11, 10...
Chciałam zerknąć na Twój wykres, ale go już nie ma... -
vanessa wrote:U mnie wg. OF też fl wychodzi 10-11 dni a tak na prawdę mam 13 dni i raczej się nie mylę bo obserwując się ok. 5 lat lepiej wiem co "we mnie gra" niż jakiś program. Według owulki zawsze wiem kiedy dostanę @. Owulację mam najczęściej w 12 dniu, ale też i w 13, 11, 10...
Chciałam zerknąć na Twój wykres, ale go już nie ma...
https://ovufriend.pl/graph/efa9fb642e21092da274c8119b04a072
proszevanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya z moich marzen chyba tez nici. spadla ostro tempka:(pewnie na weken dj jak zwykle dostane @,, a bylam dziś na becie...nie wiem po co:( od nowego cyklu wale już tempke, i wyliczanie dni. Co będzie to będzie. Będzie regularnie, i z przyjemności..
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:a z moich marzen chyba tez nici. spadla ostro tempka:(pewnie na weken dj jak zwykle dostane @,, a bylam dziś na becie...nie wiem po co:( od nowego cyklu wale już tempke, i wyliczanie dni. Co będzie to będzie. Będzie regularnie, i z przyjemności..
-
Cześć, witam nowe dziewczyny
Przykro mi z powodu @ i spadków temp. Nie wiem co napisać, bo cokolwiek bym nie napisała, to i tak Wam humoru nie poprawię. I nie będę pisać, że tym razem się uda, bo nikt tego nie wie.
Po prostu mi przykro :*AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Cześć, witam nowe dziewczyny
Przykro mi z powodu @ i spadków temp. Nie wiem co napisać, bo cokolwiek bym nie napisała, to i tak Wam humoru nie poprawię. I nie będę pisać, że tym razem się uda, bo nikt tego nie wie.
Po prostu mi przykro :* -
nick nieaktualnystardust87 wrote:Nie wiem co napisać, bo cokolwiek bym nie napisała, to i tak Wam humoru nie poprawię. I nie będę pisać, że tym razem się uda, bo nikt tego nie wie.
Po prostu mi przykro :*
Nic dodać, nic ująć ):
AniaR88 wrote:Cześć Dziewczyny.
A mi się skonczył dzis abonament
Mi się kończy za 5 dni i się zastanawiam czy przedłużać czy nie... Mogłabyś wrzucić screena jak to wygląda i napisać jakich opcji wtedy nie ma? (:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 09:03
-
AniaR88 wrote:cześć A jak u Ciebie sytuacja?
Na ciążę się nie nastawiam, pewnie zacznę szaleć za jakiś tydzień. Ważne, że po zabiegu wszystko ok i że cholerna owulacja była -
200 wrote:Mi się kończy za 5 dni i się zastanawiam czy przedłużać czy nie... Mogłabyś wrzucić screena jak to wygląda i napisać jakich opcji wtedy nie ma? (: