Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewuszki <3
    Zycze wam milego dnia czas na mnie niestety do pracy .
    Jak cos nie mam jeszcze @ a wykres schowany bo wkurzaja mnie komentarze bedzie zielono .

AniaR88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane!
    Ewelina, rozumiem doskonale:) Dlatego ja od tygodnia mam tylko dla przyjaciółek, bo jak widziałam komentarze od ludzi, których w ogóle nie kojarzę, to mnie to wkurzało:P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć babaeczki :) nadrobić was to jest cięzko ale jakoś dałam rade mniej wiecej :) Ewelina podziwiam Cie za odebranie porodu :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki:) ja sie witam i zmykam do pracy, miłego dnia i do pozniej ;*

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry Kochane,

dostalam @

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    czyli owulacja jest w dniu gdy jest spadek czy w dniu gdy jest wzrost?

Tego nie można stwierdzić na 100% bez badań. Owulacja może być od 3-4 dni jeszcze przed skokiem do 4 dni po skoku. Obserwując cykl można stwierdzić dni najbliższe owulacji a nie sam dzień, bo to jest tylko orientacyjnie. Długo obserwując swój organizm można zaobserwować prawdopodobieństwo kiedy jest owulka ale wtedy trzeba obserwować różne wskaźniki z miesiąca na miesiąc. Np. długość fazy lutealnej ale jeżeli owulacja występuje zawsze w tym samym dniu cyklu to jest już trudniej. Ok nie rozpisuje się tak bo może nikogo to nie interesuje.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    Tego nie można stwierdzić na 100% bez badań. Owulacja może być od 3-4 dni jeszcze przed skokiem do 4 dni po skoku. Obserwując cykl można stwierdzić dni najbliższe owulacji a nie sam dzień, bo to jest tylko orientacyjnie. Długo obserwując swój organizm można zaobserwować prawdopodobieństwo kiedy jest owulka ale wtedy trzeba obserwować różne wskaźniki z miesiąca na miesiąc. Np. długość fazy lutealnej ale jeżeli owulacja występuje zawsze w tym samym dniu cyklu to jest już trudniej. Ok nie rozpisuje się tak bo może nikogo to nie interesuje.

dzieki vanessa za informacje, ciekawi mnie to. wlasnie dostalam okres i wychodzi na to ze moja fl wynosi w tym miesiacu tylko 11 dni

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    dzien dobry Kochane,

dostalam @
    JA dzis powinnam dostac bo tempka spadla wiec spokojnie czekam

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Cześć wszystkim!
    Jakiś kiepski dzień dziś. Mi temperatura spadła poniżej kreski, więc @ będzie dziś lub jutro zapewne. Nawet nie testowałam, bo szkoda test marnować.

ja tez w tym miesiacu nawet niezatestowalam..

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    dzieki vanessa za informacje, ciekawi mnie to. wlasnie dostalam okres i wychodzi na to ze moja fl wynosi w tym miesiacu tylko 11 dni

U mnie wg. OF też fl wychodzi 10-11 dni a tak na prawdę mam 13 dni i raczej się nie mylę bo obserwując się ok. 5 lat lepiej wiem co "we mnie gra" niż jakiś program. Według owulki zawsze wiem kiedy dostanę @. Owulację mam najczęściej w 12 dniu, ale też i w 13, 11, 10...
    Chciałam zerknąć na Twój wykres, ale go już nie ma...

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    U mnie wg. OF też fl wychodzi 10-11 dni a tak na prawdę mam 13 dni i raczej się nie mylę bo obserwując się ok. 5 lat lepiej wiem co "we mnie gra" niż jakiś program. Według owulki zawsze wiem kiedy dostanę @. Owulację mam najczęściej w 12 dniu, ale też i w 13, 11, 10...
    Chciałam zerknąć na Twój wykres, ale go już nie ma...

https://ovufriend.pl/graph/efa9fb642e21092da274c8119b04a072

prosze

vanessa lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny.

A mi się skonczył dzis abonament i wykres mam w czarno-białych barwach. Co też pasuje do tego jak sie czuje i pewności, że @ tuz za rogiem atakuje moje marzenia i nadzieje na zieloną kropeczkę w tym cyklu:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z moich marzen chyba tez nici. spadla ostro tempka:(pewnie na weken dj jak zwykle dostane @,, a bylam dziś na becie...nie wiem po co:(:( od nowego cyklu wale już tempke, i wyliczanie dni. Co będzie to będzie. Będzie regularnie, i z przyjemności..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    a z moich marzen chyba tez nici. spadla ostro tempka:(pewnie na weken dj jak zwykle dostane @,, a bylam dziś na becie...nie wiem po co:(:( od nowego cyklu wale już tempke, i wyliczanie dni. Co będzie to będzie. Będzie regularnie, i z przyjemności..
    U mnie ani gora ani dół ale taka jakas ogólnie niska... eh...

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, witam nowe dziewczyny :)
    Przykro mi z powodu @ i spadków temp. Nie wiem co napisać, bo cokolwiek bym nie napisała, to i tak Wam humoru nie poprawię. I nie będę pisać, że tym razem się uda, bo nikt tego nie wie.
    Po prostu mi przykro :( :*

AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Cześć, witam nowe dziewczyny :)
    Przykro mi z powodu @ i spadków temp. Nie wiem co napisać, bo cokolwiek bym nie napisała, to i tak Wam humoru nie poprawię. I nie będę pisać, że tym razem się uda, bo nikt tego nie wie.
    cześć :) A jak u Ciebie sytuacja? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Nie wiem co napisać, bo cokolwiek bym nie napisała, to i tak Wam humoru nie poprawię. I nie będę pisać, że tym razem się uda, bo nikt tego nie wie.

Nic dodać, nic ująć ):
    AniaR88 wrote:
    Cześć Dziewczyny.

A mi się skonczył dzis abonament

Mi się kończy za 5 dni i się zastanawiam czy przedłużać czy nie... Mogłabyś wrzucić screena jak to wygląda i napisać jakich opcji wtedy nie ma? (:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 09:03

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    cześć :) A jak u Ciebie sytuacja? :)
    No ja jestem b. pozytywnie nastawiona, bo wczoraj gin owulkę potwierdził (a myślałam, że jej nie będzie). Temp co prawda niższa niż wczoraj, ale to dlatego, że wreszcie się dziś wyspałam :)
    Na ciążę się nie nastawiam, pewnie zacznę szaleć za jakiś tydzień. Ważne, że po zabiegu wszystko ok i że cholerna owulacja była :)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Mi się kończy za 5 dni i się zastanawiam czy przedłużać czy nie... Mogłabyś wrzucić screena jak to wygląda i napisać jakich opcji wtedy nie ma? (:
    też jestem ciekawa jak wygląda bez abonamentu. Ja kupiłam zanim mi się skończył, bo przeraziłam się tych czarnych kolorów.. :P

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie konczy 7.01. a od 13.01 do 29.01. jestem na urlopie wiec chyba dopiero po urlopie przedluze.

a bez abonamentu tez mozna prowadzic wykres?

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ