Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:na Komunii. Na rodzinnej imprezie, a nie jesteśmy rodzina. Uważam, ze to głupie bo ludzie się poznają na portalach internetowych, imprezach czy przypadkiem na ulicy a my... jak podani sobie na talerzu przy obiedzie z okazji pierwszej komunii sw.
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:na Komunii. Na rodzinnej imprezie, a nie jesteśmy rodzina. Uważam, ze to głupie bo ludzie się poznają na portalach internetowych, imprezach czy przypadkiem na ulicy a my... jak podani sobie na talerzu przy obiedzie z okazji pierwszej komunii sw.
Rewelacja:D! Ech, komunia... Mi się tylko kojarzy z komunią mojej kuzynki, kiedy to się staraliśmy i cały czas myślałam czy już jestem w ciąży czy jeszcze nie:D -
nick nieaktualnyilonek wrote:Hej Anulka...wiesz czuje sie ok ale jestem bardzo ospała...i narazie ewy jajnik mnie kłuje...23ciego biore pregnyl i zobaczymy co dalej a jak u ciebie?
O, też na clo:)?
Ech, ja musze spadać, mąż jęczy, że nie ma go kto grzać pod kołdrą
Dobranoc dziewczynki:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:05
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Hej Anulka...wiesz czuje sie ok ale jestem bardzo ospała...i narazie ewy jajnik mnie kłuje...23ciego biore pregnyl i zobaczymy co dalej a jak u ciebie?
-
nick nieaktualny200 wrote:Dobranoc Aniu:*
My w szkole. Ja mu od razu wpadłam w oko, on mi, ale tak jakoś... Nie chciałam się do niego zbliżać, bo wrzucał mnie. Dosłownie, wrzucało mnie w nim wszystko, chyba dlatego, ze był tak idealny, a miał dziewczynę i wiedziałam, że nic z tego nie będzie... Ale długo nie musiałam czekać, żeby się zdecydował
Próbowałaś już danio z kabanosami:D? -
nick nieaktualnyilonek wrote:a słuchaj i jak w koncu zrobiłaś z pregnylem ...mąz kłuł Cie?
widziałam własnie Twoj wykres poszybowałas do gory :Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:No to jezeli tak było to musi byc zielono :)Ale ładnie temp poszła w góre....Ja dzis miałam ostatnie clo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny