X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    na Komunii. Na rodzinnej imprezie, a nie jesteśmy rodzina. Uważam, ze to głupie bo ludzie się poznają na portalach internetowych, imprezach czy przypadkiem na ulicy a my... jak podani sobie na talerzu przy obiedzie z okazji pierwszej komunii sw.
    heheeh dobre;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    na Komunii. Na rodzinnej imprezie, a nie jesteśmy rodzina. Uważam, ze to głupie bo ludzie się poznają na portalach internetowych, imprezach czy przypadkiem na ulicy a my... jak podani sobie na talerzu przy obiedzie z okazji pierwszej komunii sw.

Rewelacja:D! Ech, komunia... Mi się tylko kojarzy z komunią mojej kuzynki, kiedy to się staraliśmy i cały czas myślałam czy już jestem w ciąży czy jeszcze nie:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Hej Anulka...wiesz czuje sie ok ale jestem bardzo ospała...i narazie ewy jajnik mnie kłuje...23ciego biore pregnyl i zobaczymy co dalej a jak u ciebie?

O, też na clo:)?

Ech, ja musze spadać, mąż jęczy, że nie ma go kto grzać pod kołdrą:P
    Dobranoc dziewczynki:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:05

• Milcia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na CLo w tym cyklu

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • ilonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo tez stymulacja 200 :)

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Hej Anulka...wiesz czuje sie ok ale jestem bardzo ospała...i narazie ewy jajnik mnie kłuje...23ciego biore pregnyl i zobaczymy co dalej a jak u ciebie?
    a u mnie dzis potwierdzona owulak pekly 2 jeden zostal i mam torbielke, ale lekarz mowi ze sie wchlonie, tempka u mnie szaleje;) i mam dziwne zachcianki nie wiem czy to jeszcze pregnyl dziala czy dupek;)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chyba się okazuje, że jestem przestymulowana, bo jest bardzo dużo pęcherzyków na prawym jajniku.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • ilonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a słuchaj i jak w koncu zrobiłaś z pregnylem ...mąz kłuł Cie?
    widziałam własnie Twoj wykres poszybowałas do gory :

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Dobranoc Aniu:*

My w szkole. Ja mu od razu wpadłam w oko, on mi, ale tak jakoś... Nie chciałam się do niego zbliżać, bo wrzucał mnie. Dosłownie, wrzucało mnie w nim wszystko, chyba dlatego, ze był tak idealny, a miał dziewczynę i wiedziałam, że nic z tego nie będzie... Ale długo nie musiałam czekać, żeby się zdecydował:D

Próbowałaś już danio z kabanosami:D?
    nie nie odwazylam sie na taki hardcore ale jak wszamie kabanosy to wezme sie za danio;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    a słuchaj i jak w koncu zrobiłaś z pregnylem ...mąz kłuł Cie?
    widziałam własnie Twoj wykres poszybowałas do gory :
    maz a zrobil to tak perfekcyjnie ze nawet nie poczulam, zadnego siniaka i bolu pozniej;)tylko pieczenie ale to po pregnylu podobno norma;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:09

• ilonek Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    maz a zrobil to tak perfekcyjnie ze nawet nie poczulam, zadnego siniaka i bolu pozniej;)

No to jezeli tak było to musi byc zielono :)Ale ładnie temp poszła w góre....Ja dzis miałam ostatnie clo

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    O, też na clo:)?

Ech, ja musze spadać, mąż jęczy, że nie ma go kto grzać pod kołdrą:P
    Dobranoc dziewczynki:*
    dobranoc ,pchły na noc;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    No to jezeli tak było to musi byc zielono :)Ale ładnie temp poszła w góre....Ja dzis miałam ostatnie clo
    a kiedy idziesz na monit? powiem Ci ze ten cykl to wogule jakis inny mam bo tempka dopiero skoczyla na 2 dzien po owulacji a zawsze skok byl na drugi dzien, juz sie balam ze nic z tego..

• ilonek Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na monit ide w poniedziałek...zobaczymy co mi powie mam nadzieje ze nie porobia sie torbiele bo tak czesto przy clo jest...A dupka od kiedy bierzesz?

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    na monit ide w poniedziałek...zobaczymy co mi powie mam nadzieje ze nie porobia sie torbiele bo tak czesto przy clo jest...A dupka od kiedy bierzesz?
    od wczoraj, rano i wieczorem

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz tez uciekam spac bo rano pobudka dobrze ze ostatnia i 17 dni wolnego jeeee;) do jutra moje piekne;)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede trzymała mocno kciuki :)Musi byc dobrze :)

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Bede trzymała mocno kciuki :)Musi byc dobrze :)
    ja za Ciebie tez:* i za Twoj monit aby same dobre wiesci byly na swieta;)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ja za Ciebie tez:* i za Twoj monit aby same dobre wiesci byly na swieta;)

Innej opcji nie ma ..Aneczka jutro bede wieczorkiem dzis tylko tak z doskoku...A wiec do juterka buzialek..

Paaa dziwuszki

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Ilonek <3 <3

‹‹ 76 77 78 79 80 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ