Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, zobaczyłam tytuł wątku, weszłam, żeby zobaczyć co tu będzie i zobaczyłam, ze Jackie studiujesz:D To jak ja;) Jak zaliczenia z 14? Ja też teraz miałam i chyba w tym czasie była owulka, bo ledwo mogłam wytrzymać i nawet nie wiedziałam co piszę i jakie są pytania...
Kurcze fajnie, większość dziewczyn na forum jest w wieku 27-33 lata i miło zobaczyć, że ktoś jest w moim wieku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:17
Katha81 lubi tę wiadomość
-
mam 32 lata, od 10 lat w zwiazku, od 2 mezatka w marcu zdecydowalismy sie na dziecko, zaraz potym zaczely sie problemy z nieregularnym cyklem. Potem wyszla przepulkina i mialam laparoskopie przepukliny i narzadow rodnych. Okazalo sie ze mam endometrioze. Jestem 3 cykl po laparoskopii. I mam wielka nadzieje ze sie w koncu uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam 25 lat. Ja w związku 9 lat i w ta 9 rocznice własnie wzielismy ślub. Tak wiec w Boże Narodzenie będzie 7 miesięcy od tego wydarzenia O dzicku marzymy juz od dawna ale od 3 cykli sie staramy.
Licze na to, że się uda niedługo zarówno mi jak i Tobie i może juz we wrześniu przyszłego roku bedziemy trzymać w ramionach nasze maleństwaKatha81, 200 lubią tę wiadomość
-
200 wrote:Witam, witam, ja tu w sumie zaglądnęłam na chwile, bo widzę, że tu stałe grono od tygodnia i tak głupio mi się między was wbijać (:
no przestan, mamy stale grono ale Jackie stworzyla to forum aby wszystkie mogly sie dobrze tu czuc. A wiec zapraszam w imieniu wszystkich na nasze skromne podworko
czuj sie swobodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Licze na to, że się uda niedługo zarówno mi jak i Tobie i może juz we wrześniu przyszłego roku bedziemy trzymać w ramionach nasze maleństwa
Ja marzę o wrześniu. Mąż ma urodziny 14, mój chrześniak 12, a to dwaj najcudowniejsi mężczyźni w moim życiu i jeśli chciałabym mieć syna to tylko z września:D
Ale wiadomo, marzenia marzeniami, a rzeczywistość to te kilka kropek i kresek... -
nick nieaktualny200 wrote:Spoko, mam na imię Karolina:) Hmm, chyba pierwszy raz ktoś na ovu pyta mnie jak mam na imię
Co tu jeszcze pisać ?
AniaR88, kurcze prawie 10 lat... Chciałabym się obudzić za te kilka lat, mieć już taki staż i te głupie starania za sobą (:
Karolinko Małżeństwem jesteśmy dopiero 7 miesiecy wiec na razie nie wiele, ale sama sie czasami dziwie jak to sie stało, że tak długo sie juz znamy, kiedy to przelecialo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Ty, to mamy identyczne staże:D Tylko jeszcze znaliśmy się już rok zanim stwierdziliśmy, że coś między nami jest:P
200 lubi tę wiadomość