Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, zobaczyłam tytuł wątku, weszłam, żeby zobaczyć co tu będzie i zobaczyłam, ze Jackie studiujesz:D To jak ja;) Jak zaliczenia z 14? Ja też teraz miałam i chyba w tym czasie była owulka, bo ledwo mogłam wytrzymać i nawet nie wiedziałam co piszę i jakie są pytania...
Kurcze fajnie, większość dziewczyn na forum jest w wieku 27-33 lata i miło zobaczyć, że ktoś jest w moim wieku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:17
Katha81 lubi tę wiadomość
-
mam 32 lata, od 10 lat w zwiazku, od 2 mezatka
w marcu zdecydowalismy sie na dziecko, zaraz potym zaczely sie problemy z nieregularnym cyklem. Potem wyszla przepulkina i mialam laparoskopie przepukliny i narzadow rodnych. Okazalo sie ze mam endometrioze. Jestem 3 cykl po laparoskopii. I mam wielka nadzieje ze sie w koncu uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam 25 lat. Ja w związku 9 lat i w ta 9 rocznice własnie wzielismy ślub. Tak wiec w Boże Narodzenie będzie 7 miesięcy od tego wydarzenia
O dzicku marzymy juz od dawna ale od 3 cykli sie staramy.
Licze na to, że się uda niedługo zarówno mi jak i Tobie i może juz we wrześniu przyszłego roku bedziemy trzymać w ramionach nasze maleństwaKatha81, 200 lubią tę wiadomość
-
200 wrote:Witam, witam, ja tu w sumie zaglądnęłam na chwile, bo widzę, że tu stałe grono od tygodnia i tak głupio mi się między was wbijać (:
no przestan, mamy stale grono ale Jackie stworzyla to forum aby wszystkie mogly sie dobrze tu czuc. A wiec zapraszam w imieniu wszystkich na nasze skromne podworko
czuj sie swobodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Licze na to, że się uda niedługo zarówno mi jak i Tobie i może juz we wrześniu przyszłego roku bedziemy trzymać w ramionach nasze maleństwa
Ja marzę o wrześniu. Mąż ma urodziny 14, mój chrześniak 12, a to dwaj najcudowniejsi mężczyźni w moim życiu i jeśli chciałabym mieć syna to tylko z września:D
Ale wiadomo, marzenia marzeniami, a rzeczywistość to te kilka kropek i kresek... -
nick nieaktualny200 wrote:Spoko, mam na imię Karolina:) Hmm, chyba pierwszy raz ktoś na ovu pyta mnie jak mam na imię
Co tu jeszcze pisać?
AniaR88, kurcze prawie 10 lat... Chciałabym się obudzić za te kilka lat, mieć już taki staż i te głupie starania za sobą (:
Karolinko Małżeństwem jesteśmy dopiero 7 miesiecy wiec na razie nie wiele, ale sama sie czasami dziwie jak to sie stało, że tak długo sie juz znamy, kiedy to przelecialo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Ty, to mamy identyczne staże:D Tylko jeszcze znaliśmy się już rok zanim stwierdziliśmy, że coś między nami jest:P
200 lubi tę wiadomość