X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zobaczyłam tytuł wątku, weszłam, żeby zobaczyć co tu będzie i zobaczyłam, ze Jackie studiujesz:D To jak ja;) Jak zaliczenia z 14? Ja też teraz miałam i chyba w tym czasie była owulka, bo ledwo mogłam wytrzymać i nawet nie wiedziałam co piszę i jakie są pytania...
    Kurcze fajnie, większość dziewczyn na forum jest w wieku 27-33 lata i miło zobaczyć, że ktoś jest w moim wieku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:17

Katha81 lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam 32 lata, od 10 lat w zwiazku, od 2 mezatka :) w marcu zdecydowalismy sie na dziecko, zaraz potym zaczely sie problemy z nieregularnym cyklem. Potem wyszla przepulkina i mialam laparoskopie przepukliny i narzadow rodnych. Okazalo sie ze mam endometrioze. Jestem 3 cykl po laparoskopii. I mam wielka nadzieje ze sie w koncu uda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:20

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam 200 :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam, ja tu w sumie zaglądnęłam na chwile, bo widzę, że tu stałe grono od tygodnia i tak głupio mi się między was wbijać (:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Witam, witam, ja tu w sumie zaglądnęłam na chwile, bo widzę, że tu stałe grono od tygodnia i tak głupio mi się między was wbijać (:
    nie swiruj;) zostajesz z nami!:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 25 lat. Ja w związku 9 lat i w ta 9 rocznice własnie wzielismy ślub. Tak wiec w Boże Narodzenie będzie 7 miesięcy od tego wydarzenia :) O dzicku marzymy juz od dawna ale od 3 cykli sie staramy.

Licze na to, że się uda niedługo zarówno mi jak i Tobie i może juz we wrześniu przyszłego roku bedziemy trzymać w ramionach nasze maleństwa :)

Katha81, 200 lubią tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:

no przestan, mamy stale grono ale Jackie stworzyla to forum aby wszystkie mogly sie dobrze tu czuc. A wiec zapraszam w imieniu wszystkich na nasze skromne podworko
    2bujawka.gif

czuj sie swobodnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:28

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj 200:) zdradzisz man swoje imie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986, ty tutaj:P?
    Hmm, czyli teraz ja też mam się przedstawić (:?

Ech, czemu te cholerne buźki się nie wstawiają?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:

Hmm, czyli teraz ja też mam się przedstawić:P?
    Jeśli chcesz:) nikt tu nikogo do niczego nie zmusza :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Hmm, czyli teraz ja też mam się przedstawić (:?

Ech, czemu te cholerne buźki się nie wstawiają?!
    a jak od samiuśkiego poczatku watku;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, mam na imię Karolina:) Hmm, chyba pierwszy raz ktoś na ovu pyta mnie jak mam na imię:D
    Co tu jeszcze pisać :)?

AniaR88, kurcze prawie 10 lat... Chciałabym się obudzić za te kilka lat, mieć już taki staż i te głupie starania za sobą (:

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a jak od samiuśkiego poczatku watku;)

A ja się zastanawiałam jak to się dzieje, że ci posty w setkach dziennie przyrastają:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie 6 lat razem a 5 po ślubie;P szybko sie uwinęliśmy szkoda ze z dzidzia tak szybko nie idzie:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    A ja się zastanawiałam jak to się dzieje, że ci posty w setkach dziennie przyrastają:D
    wiesz ja tu urzeduje juz od lipca a wiec grono znajomych sie ma;) nawet na fb sie mamy z niektórymi dziewczynami;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Licze na to, że się uda niedługo zarówno mi jak i Tobie i może juz we wrześniu przyszłego roku bedziemy trzymać w ramionach nasze maleństwa :)

Ja marzę o wrześniu. Mąż ma urodziny 14, mój chrześniak 12, a to dwaj najcudowniejsi mężczyźni w moim życiu i jeśli chciałabym mieć syna to tylko z września:D
    Ale wiadomo, marzenia marzeniami, a rzeczywistość to te kilka kropek i kresek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Spoko, mam na imię Karolina:) Hmm, chyba pierwszy raz ktoś na ovu pyta mnie jak mam na imię:D
    Co tu jeszcze pisać :)?

AniaR88, kurcze prawie 10 lat... Chciałabym się obudzić za te kilka lat, mieć już taki staż i te głupie starania za sobą (:

Karolinko Małżeństwem jesteśmy dopiero 7 miesiecy wiec na razie nie wiele, ale sama sie czasami dziwie jak to sie stało, że tak długo sie juz znamy, kiedy to przelecialo? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a u mnie 6 lat razem a 5 po ślubie;P szybko sie uwinęliśmy szkoda ze z dzidzia tak szybko nie idzie:P

Ty, to mamy identyczne staże:D Tylko jeszcze znaliśmy się już rok zanim stwierdziliśmy, że coś między nami jest:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy kotras z Was miała uczucie goraca w podbrzuszu po owulce? ja mam tak pierwszy raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Ty, to mamy identyczne staże:D Tylko jeszcze znaliśmy się już rok zanim stwierdziliśmy, że coś między nami jest:P
    u nas to rozegrało sie w ciagu paru dni od pozania do bycia razem;P po 3 miesiacach zareczyny a po roku slub;)

200 lubi tę wiadomość

‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ