Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Ja marzę o wrześniu. Mąż ma urodziny 14, mój chrześniak 12, a to dwaj najcudowniejsi mężczyźni w moim życiu i jeśli chciałabym mieć syna to tylko z września:D
Ale wiadomo, marzenia marzeniami, a rzeczywistość to te kilka kropek i kresek...
mój mąż tez jest z września (23) i juz sobie wyobrażam jak sie cieszy gdyby i nasze dzieciatko bylo z tego miesiaca. Ale zeby tak bylo to oznacza tylko jedno W TYM CYKLU MUSI SIE UDAC!! -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:u nas to rozegrało sie w ciagu paru dni od pozania do bycia razem;P po 3 miesiacach zareczyny a po roku slub;)
Anka, jesteś niemożliwa! My po miesiącu stwierdziliśmy, ze chcemy wziąć ślub (oczywiście po miesiącu intensywniejszego poznania się), potem tylko się zastanawialiśmy jak zrobić, żeby rodzice się zgodzili na małżeństwo dwóch 18-nasto latków:P Więc po pół roku myślenia wymyśliliśmy dzidziusia:DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Anka, jesteś niemożliwa! My po miesiącu stwierdziliśmy, ze chcemy wziąć ślub (oczywiście po miesiącu intensywniejszego poznania się), potem tylko się zastanawialiśmy jak zrobić, żeby rodzice się zgodzili na małżeństwo dwóch 18-nasto latków:P Więc po pół roku myślenia wymyśliliśmy dzidziusia:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ja niemożliwa to co dopiero Ty(i Twoj mąż) ;P
Chodziło mi o to, że taki zbieg okoliczności:D A z ciekawości zapytam kiedy braliście ślub?
No, niezłe z nas ziółka:P Zresztą rodzice dalej myślą, ze to byłą wpadka i chyba ich uświadomię za jakieś 15-20 lat, jak już będę babcią (:Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:54
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Chodziło mi o to, że taki zbieg okoliczności:D A z ciekawości zapytam kiedy braliście ślub?
No, niezłe z nas ziółka:P Zresztą rodzice dalej myślą, ze to byłą wpadka i chyba ich uświadomię za jakieś 15-20 lat, jak już będę babcią
nasi mysla ze poznalismy sie w pracy, a tak naprawde to na necie:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:gdzie?
200, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobranoc Aniu:*
My w szkole. Ja mu od razu wpadłam w oko, on mi, ale tak jakoś... Nie chciałam się do niego zbliżać, bo wrzucał mnie. Dosłownie, wrzucało mnie w nim wszystko, chyba dlatego, ze był tak idealny, a miał dziewczynę i wiedziałam, że nic z tego nie będzie... Ale długo nie musiałam czekać, żeby się zdecydował
Próbowałaś już danio z kabanosami:D?