test ciążowy negatywny a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki nie wiem czy był juz taki temat. Jeśli tak to sorki chciałam zapytać czy któraś z was była bądz jest w ciąży mimo negatywnego testu?? okres mi sie spoznia 5 dzien, ost miałam bardzo regularne cykle wiec 3 dni po terminie @ zrobilam test i wyszła I krecha. Fakt robiłam test po południu i po wypiciu litra wody. Ale to nic, wazne jest dla mnie czy mimo testu - któras z was była jednak w ciąży?? i kiedy test wam w koncu wyszedł??
ania2006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia z tego co wiem jest mnóstwo takich przypadków.
Ja natomiast miałam na odwrót. Dwa testy pozytywne a ciązy nie było. Odczekaj 2-3 dni i powtórz test. W bardzo wczesnej ciąży masz mały poziom hormonu i dlatego może wychodzić negatywny test lub bladzioch.madzia lubi tę wiadomość
-
Eavonne wrote:A ja dużo czytałam i ponoc sa również takie przypadki ze kobiety w ciąży do ktoregos miesiąca maja miesiaczke. Czy jest to możliwe bo według mnie nie!!!????
Eavonne znam taki przypadek mojej przyjaciółki co miała normalne krwawienie i to obfite przez ponad 3 miesiace. Imprezowała i piła non stop (studentka ) a teraz ma 3 latka. Zarzeka sie ze nie miała objawów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:najlepiej zrob test innej firmy
kurcze zakupiłam 3 quixx test.
tylko taki był w aptece o dziwo
spróbuje z tym testem a potem kupie inny
a chciałam bobotest albo quick vue
albo w poniedzialek lekarz
mam nadzieje ze były takie podobne przypadki, bo to dla mnie wciaz nadzieje ze moze mi sie udało. -
Witam Wszystkie Panie Ostatnią miesiączke miałam 14 Maja, mam 28-dniowy cykl. Miesiączki mam regularne. 9 Czerwca miałam jednorazowe plamienie (powiedziałabym nawet że chwilowe ),byłam również w ten dzień u Ginekologa ( z podejrzeniami infekcji) przepisał antybiotyk, mówiąc że mam go wziąc po miesiączce. Wspomniał,że widzi iż miesiączka u mnie się zaczyna.. lecz Ona się nie pojawiła. Spóźnia mi się już 12 dni, kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia,duże prawdopodobieństwo,że jestem w ciąży.robiłam dzisiaj test płytkowy,lecz wyszedl negatywny. Co myślicie o tym?
-
nie sądziłam że zdarzają się przypadki kiedy kobieta jest w ciąży robi test i jest negatywny ja robiłam wczoraj i wyszedł mi negatywny ale 4 dni po stosunku więc na pewno nie ważny mam zamiar do końca miesiąca się jeszcze postarać kupić teścik czekać na dobrą nowinkę bo jak widzę dziewczyny na Facebooku o rok ode mnie młodsze i to bez męża jeszcze ani nawet narzeczonego to mnie ściska po prostu przykrość że tacy o sobie mogą a ja nie chociaż wczoraj była u mnie teściowa,wie że się staramy i trzyma za nas kciuki wspomniała coś że "troszeczkę" przytyłam i spytała się czy nie jestem w ciąży... Może akurat chociaż na zapas się nie cieszę jak to miałam w zwyczaju
-
tak to prawda moja kolezanka miala to samo ciaza potwierdzona pozniej normalne krwawienie tak samo natezone jak kazde inne co miala az stwierdzili ze napewno poronienie(u nas badan nie robial) po paru tyg okazalo sie ze znowu jest w ciazy a na pierwszym usg w 12 tyg okazalo sie ze tydz 18 byl wiec poronienia nie bylo tylko normalna miesiaczka w ciazy ...teraz ma ponad rocznego zdrowego Synamadzia wrote:
Eavonne znam taki przypadek mojej przyjaciółki co miała normalne krwawienie i to obfite przez ponad 3 miesiace. Imprezowała i piła non stop (studentka ) a teraz ma 3 latka. Zarzeka sie ze nie miała objawów.Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Wiecie co,mam pytanie jeśli mogę zadać
Jakiej firmy według was kupić test ciążowy i który najlepiej sprawdzi dokładnie? płytkowy,paskowy czy strumienny?
Ogólnie teraz posiadam test płytkowy firmy PEPINO,ale tak myślę czy nie spróbować ze strumieniowym.Jest szybszy wygodny itp.
Z góry dzięki za odpowiedź