Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test pozytywny beta hcg????Proszę o rady !!!!
Odpowiedz

Test pozytywny beta hcg????Proszę o rady !!!!

Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 29 września 2023, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clausix wrote:
    Aneciulka jak sytuacja? Uspokoiło Cię usg? :)
    Kochana 26 zaczęłam krwawić i to mocno wypadały ze mnie takie kawałki a w 27 miałam zapisane Usg i już było po wszystkim 🥺🥹🥹😭lekarz powiedział ze sama się oczyściłam to jedyny plus teraz będę czekać na okres tylko kiedy on będzie ? Czy mogę w pierwszym cyklu po poronieniu już się starać ???

Aneciulka1989
  • alauda Autorytet

Wysłany: 29 września 2023, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneciulka, tak bardzo mi przykro :( W pewnym momencie jeszcze pomyślałam, że może się uda......

Okres może przyjść trochę później ale niekoniecznie. Ja po łyżeczkowaniu pierwszej miesiączki dostałam pratycznie w terminie, więc podejrzewam, że nie będziesz długo czekać.

Jeśli lekarz potwierdził, że wszystko się oczyściło, to możecie się starać od razu.

Przykro mi bardzo 🖤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2023, 07:40

10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
    05.23 💔 9/10tc (naturals)

4xIVF ➡️ 7 transferów ❌ ➡️ koniec starań

Wysłany: 29 września 2023, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alauda wrote:
    Aneciulka, tak bardzo mi przykro :( W pewnym momencie jeszcze pomyślałam, że może się uda......

Okres może przyjść trochę później ale niekoniecznie. Ja po łyżeczkowaniu pierwszej miesiączki dostałam pratycznie w terminie, więc podejrzewam, że nie będziesz długo czekać.

Jeśli lekarz potwierdził, że wszystko się oczyściło, to możecie się starać od razu.

Przykro mi bardzo 🖤
    Tak bardzo mi teraz pusto tak się cieszyłam ze po tylu miesiącach zaszłam w ciaze ale moje szczęście nie trwało długo taka byłam szczęśliwa . Lekarz powiedział ze endometrium jest wystymulowana? Co to znaczy ?

Aneciulka1989

Wysłany: 29 września 2023, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytałam się lekarza jak moje endometrium a on ze jest teraz wystymulowane i bardzo ładne co to znaczy ?

Aneciulka1989

Wysłany: 30 września 2023, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

Aneciulka1989
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ