Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test pozytywny beta hcg????Proszę o rady !!!!
Odpowiedz

Test pozytywny beta hcg????Proszę o rady !!!!

Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 29 września 2023, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clausix wrote:
    Aneciulka jak sytuacja? Uspokoiło Cię usg? :)
    Kochana 26 zaczęłam krwawić i to mocno wypadały ze mnie takie kawałki a w 27 miałam zapisane Usg i już było po wszystkim 🥺🥹🥹😭lekarz powiedział ze sama się oczyściłam to jedyny plus teraz będę czekać na okres tylko kiedy on będzie ? Czy mogę w pierwszym cyklu po poronieniu już się starać ???

Aneciulka1989
  • alauda Autorytet

Wysłany: 29 września 2023, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneciulka, tak bardzo mi przykro :( W pewnym momencie jeszcze pomyślałam, że może się uda......

Okres może przyjść trochę później ale niekoniecznie. Ja po łyżeczkowaniu pierwszej miesiączki dostałam pratycznie w terminie, więc podejrzewam, że nie będziesz długo czekać.

Jeśli lekarz potwierdził, że wszystko się oczyściło, to możecie się starać od razu.

Przykro mi bardzo 🖤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2023, 07:40

10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
    05.23 💔 9/10tc (naturals)

4xIVF ➡️ 7 transferów ❌ ➡️ koniec starań

Wysłany: 29 września 2023, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alauda wrote:
    Aneciulka, tak bardzo mi przykro :( W pewnym momencie jeszcze pomyślałam, że może się uda......

Okres może przyjść trochę później ale niekoniecznie. Ja po łyżeczkowaniu pierwszej miesiączki dostałam pratycznie w terminie, więc podejrzewam, że nie będziesz długo czekać.

Jeśli lekarz potwierdził, że wszystko się oczyściło, to możecie się starać od razu.

Przykro mi bardzo 🖤
    Tak bardzo mi teraz pusto tak się cieszyłam ze po tylu miesiącach zaszłam w ciaze ale moje szczęście nie trwało długo taka byłam szczęśliwa . Lekarz powiedział ze endometrium jest wystymulowana? Co to znaczy ?

Aneciulka1989

Wysłany: 29 września 2023, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytałam się lekarza jak moje endometrium a on ze jest teraz wystymulowane i bardzo ładne co to znaczy ?

Aneciulka1989

Wysłany: 30 września 2023, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

Aneciulka1989
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ