Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test pozytywny beta hcg????Proszę o rady !!!!
Odpowiedz

Test pozytywny beta hcg????Proszę o rady !!!!

Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 29 września 2023, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clausix wrote:
    Aneciulka jak sytuacja? Uspokoiło Cię usg? :)
    Kochana 26 zaczęłam krwawić i to mocno wypadały ze mnie takie kawałki a w 27 miałam zapisane Usg i już było po wszystkim 🥺🥹🥹😭lekarz powiedział ze sama się oczyściłam to jedyny plus teraz będę czekać na okres tylko kiedy on będzie ? Czy mogę w pierwszym cyklu po poronieniu już się starać ???

Aneciulka1989
  • alauda Autorytet

Wysłany: 29 września 2023, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneciulka, tak bardzo mi przykro :( W pewnym momencie jeszcze pomyślałam, że może się uda......

Okres może przyjść trochę później ale niekoniecznie. Ja po łyżeczkowaniu pierwszej miesiączki dostałam pratycznie w terminie, więc podejrzewam, że nie będziesz długo czekać.

Jeśli lekarz potwierdził, że wszystko się oczyściło, to możecie się starać od razu.

Przykro mi bardzo 🖤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2023, 07:40

83; AMH 0,73

10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)

05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie

➡️1 IVF -> ❄️
    FET 06.08 (3BB) ❌
    ➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
    -> cienkie endo, brak możliwości transferu

Wysłany: 29 września 2023, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alauda wrote:
    Aneciulka, tak bardzo mi przykro :( W pewnym momencie jeszcze pomyślałam, że może się uda......

Okres może przyjść trochę później ale niekoniecznie. Ja po łyżeczkowaniu pierwszej miesiączki dostałam pratycznie w terminie, więc podejrzewam, że nie będziesz długo czekać.

Jeśli lekarz potwierdził, że wszystko się oczyściło, to możecie się starać od razu.

Przykro mi bardzo 🖤
    Tak bardzo mi teraz pusto tak się cieszyłam ze po tylu miesiącach zaszłam w ciaze ale moje szczęście nie trwało długo taka byłam szczęśliwa . Lekarz powiedział ze endometrium jest wystymulowana? Co to znaczy ?

Aneciulka1989

Wysłany: 29 września 2023, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytałam się lekarza jak moje endometrium a on ze jest teraz wystymulowane i bardzo ładne co to znaczy ?

Aneciulka1989

Wysłany: 30 września 2023, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

Aneciulka1989
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ