Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Test pozytywny beta hcg????Proszę o rady !!!!
Odpowiedz

Test pozytywny beta hcg????Proszę o rady !!!!

Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 29 września 2023, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clausix wrote:
    Aneciulka jak sytuacja? Uspokoiło Cię usg? :)
    Kochana 26 zaczęłam krwawić i to mocno wypadały ze mnie takie kawałki a w 27 miałam zapisane Usg i już było po wszystkim 🥺🥹🥹😭lekarz powiedział ze sama się oczyściłam to jedyny plus teraz będę czekać na okres tylko kiedy on będzie ? Czy mogę w pierwszym cyklu po poronieniu już się starać ???

Aneciulka1989
  • alauda Autorytet

Wysłany: 29 września 2023, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneciulka, tak bardzo mi przykro :( W pewnym momencie jeszcze pomyślałam, że może się uda......

Okres może przyjść trochę później ale niekoniecznie. Ja po łyżeczkowaniu pierwszej miesiączki dostałam pratycznie w terminie, więc podejrzewam, że nie będziesz długo czekać.

Jeśli lekarz potwierdził, że wszystko się oczyściło, to możecie się starać od razu.

Przykro mi bardzo 🖤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2023, 07:40

10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
    05.23 💔 9/10tc (naturals)

4xIVF ➡️ 7 transferów ❌ ➡️ koniec starań

Wysłany: 29 września 2023, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alauda wrote:
    Aneciulka, tak bardzo mi przykro :( W pewnym momencie jeszcze pomyślałam, że może się uda......

Okres może przyjść trochę później ale niekoniecznie. Ja po łyżeczkowaniu pierwszej miesiączki dostałam pratycznie w terminie, więc podejrzewam, że nie będziesz długo czekać.

Jeśli lekarz potwierdził, że wszystko się oczyściło, to możecie się starać od razu.

Przykro mi bardzo 🖤
    Tak bardzo mi teraz pusto tak się cieszyłam ze po tylu miesiącach zaszłam w ciaze ale moje szczęście nie trwało długo taka byłam szczęśliwa . Lekarz powiedział ze endometrium jest wystymulowana? Co to znaczy ?

Aneciulka1989

Wysłany: 29 września 2023, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytałam się lekarza jak moje endometrium a on ze jest teraz wystymulowane i bardzo ładne co to znaczy ?

Aneciulka1989

Wysłany: 30 września 2023, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

Aneciulka1989
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ