Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Endo 12 mm .
W lewym jajniku jest pecherzyk 18 mm i 16 a w prawym 25 mm.
W prawym jeden pekl na pewno a w lewym wydaje sie pani doktor ze dwa. Duphaston 2x1dobuska, Asia87 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć! Nieśmiało się witam. Czekam obecnie na miesiączkę, wypada za 3 dni. I po z Mężem zaczynamy starania.
W kwietniu straciłam Fasolkę w 7 tygodniu wraz z prawym jajowodem. Niestety biedactwo nie trafiło, tam gdzie powinno:-(
Lekarz dał Nam zielone światło.
19 czerwca mam wizytę kolejną, żeby sprawdzić jajeczko.
Pozdrawiam -
12 dc miałam hsg i przy tym oczywiście usg, na którym pani doktor stwierdziła, że nie ma żadnego pęcherzyka i owulacji nie będzie. Przepisała clo na następny cykl. Załamałam się, bo czułam to co w każdy miesiąc, że owulacja tuż tuż, śluz płodny itd.14 dc test owu pozytywny, a następnego owulacja potwierdzona temperaturą i ciążą... A na wyniku badań miałam napisane, że wszystko drożne, tylko, że przy lewym jajowodzie okropnie bolało, bo był przytkany. Lekarka mówiła, że jajowody mogły być zaśluzowane
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Cześć! Nieśmiało się witam. Czekam obecnie na miesiączkę, wypada za 3 dni. I po z Mężem zaczynamy starania.
W kwietniu straciłam Fasolkę w 7 tygodniu wraz z prawym jajowodem. Niestety biedactwo nie trafiło, tam gdzie powinno:-(
Lekarz dał Nam zielone światło.
19 czerwca mam wizytę kolejną, żeby sprawdzić jajeczko.
Pozdrawiam
Bardzo mi przykro z powodu straty
To teraz życzę powodzenia z całego sercaMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesć dziewczyny, byłam u gina. Zdziwiony, że nie jestem w ciąży.
Mówił, że tak to ładnie wyglądało w tamtym cyklu.
W tym chyba nic z tego bo w 10 dc nie widzi pęcherzyka odpowiedniej wielkości. Mąż do badania.
Ja w przyszłym cyklu na HSG. Będzie dobrze, wierzę w to!!!niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
nick nieaktualnyKolorowyBalonik wrote:Czesć dziewczyny, byłam u gina. Zdziwiony, że nie jestem w ciąży.
Mówił, że tak to ładnie wyglądało w tamtym cyklu.
W tym chyba nic z tego bo w 10 dc nie widzi pęcherzyka odpowiedniej wielkości. Mąż do badania.
Ja w przyszłym cyklu na HSG. Będzie dobrze, wierzę w to!!!
Jak pięknie wyglada to nigdy nie ma,a potem ciąża jest z zaskoczenia
Szybko coś te hsg, dużo płacisz? -
SusannaDean wrote:U mnie 2po ale ja już coś miałam zawsze 12 dpo a poza tym żeby w razie co clexane brać
Ja biore metformax duphaston i prenatal uno. I tak mysle... Metformax chyba po || sie odstawia. Musze spytac swoja gin. Ide w srode do niejNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny