Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczka mam nadzieje że ta druga kreseczka się pojawi póki co nic nie widzę
U mnie jak co cykl, więc wiem że się nie udało, jestem z deczka rozgoryczona, ale co zrobić. Zawsze chciałam urodzić na wiosnę, więc zobaczymy. A mojej siostrze śniło się że urodziłam 14 czerwca więc czekamyyyy -
Ja widzę! Tylko jesteś odwodniona. Mam nadzieje ze krecha się robi coraz ciemniejsza przez ciążę a nie odwodnienie! Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Hej Dziewczyny,
byłam zapisana na testowanie 11.06., ale przyszła @, tak więc się wypisuję na domiar złego - okres spóźnił się 4 dni, więc zrobiłam test, na którym pojawiły się 2 kreski, jeszcze tego samego dnia pobiegłam na betę, która odwołała ciążę... następnego dnia zaczęło się krwawienie. Tak więc po raz kolejny życie pokazało kto rządzi w moim życiu, a właściwie, kto nie ma na nie wpływu - ja :'(
Pozdrawiam i życzę wysokiej bety wszystkim testującym w czerwcu!!! -
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:Hej Dziewczyny,
byłam zapisana na testowanie 11.06., ale przyszła @, tak więc się wypisuję na domiar złego - okres spóźnił się 4 dni, więc zrobiłam test, na którym pojawiły się 2 kreski, jeszcze tego samego dnia pobiegłam na betę, która odwołała ciążę... następnego dnia zaczęło się krwawienie. Tak więc po raz kolejny życie pokazało kto rządzi w moim życiu, a właściwie, kto nie ma na nie wpływu - ja :'(
Pozdrawiam i życzę wysokiej bety wszystkim testującym w czerwcu!!!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny