Testowanie - Czerwiec 2017
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualnyStaraczka mam nadzieje że ta druga kreseczka się pojawi
 póki co nic nie widzę 
U mnie jak co cykl, więc wiem że się nie udało, jestem z deczka rozgoryczona, ale co zrobić. Zawsze chciałam urodzić na wiosnę, więc zobaczymy. A mojej siostrze śniło się że urodziłam 14 czerwca
 więc czekamyyyy
                                 - 

Ja widzę! Tylko jesteś odwodniona. Mam nadzieje ze krecha się robi coraz ciemniejsza przez ciążę a nie odwodnienie! Trzymam kciuki!
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyKochana, wiem że Tobie jest teraz ciężko i o ironia nie mam wielkiego wpływu na poczęcie, ale kiedyś przyjdzie ten moment ze zajdziemy w ciąze i urodzimy piekne zdrowe dzieciaczki, niestety los musi nas jeszcze doświadczyć.Anet_86 wrote:Hej Dziewczyny,
byłam zapisana na testowanie 11.06., ale przyszła @, tak więc się wypisuję
 na domiar złego - okres spóźnił się 4 dni, więc zrobiłam test, na którym pojawiły się 2 kreski, jeszcze tego samego dnia pobiegłam na betę, która odwołała ciążę... następnego dnia zaczęło się krwawienie. Tak więc po raz kolejny życie pokazało kto rządzi w moim życiu, a właściwie, kto nie ma na nie wpływu - ja :'(
Pozdrawiam i życzę wysokiej bety wszystkim testującym w czerwcu!!! - 
                        nick nieaktualny
 - 

Bardzo mi przykro. Mysle ze monitoring to dobre posuniecie no i komplet badan obojga. Nie poddawajcie sie. Ja wwierze ze i do was los sie usmiechnie predzej czy pozniej. Wiem latwo pisac... Nie nie latwo bo sama przez to 0rzechodzilam 3 lata..Anet_86 wrote:Hej Dziewczyny,
byłam zapisana na testowanie 11.06., ale przyszła @, tak więc się wypisuję
 na domiar złego - okres spóźnił się 4 dni, więc zrobiłam test, na którym pojawiły się 2 kreski, jeszcze tego samego dnia pobiegłam na betę, która odwołała ciążę... następnego dnia zaczęło się krwawienie. Tak więc po raz kolejny życie pokazało kto rządzi w moim życiu, a właściwie, kto nie ma na nie wpływu - ja :'(
Pozdrawiam i życzę wysokiej bety wszystkim testującym w czerwcu!!!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny

jest git 
]