Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:No prosze, jest nas cale trzy osoby.
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBobisia wrote:Przykro mi bardzo. Ale wierzę że pokonamy przeszkody i będziemy szczęśliwymi mamusiami.
Wierzę w to! I przepraszam ale nie wiedziałam.
Staraczka, to kiepsko bardzo...ale to może trzydniówka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 19:05
-
SusannaDean wrote:Ok. Mam diagnozę, więc lżej teraz bo jest ustalone leczenie w kolejnej ciąży
Staraczka, to kiepsko bardzo...ale to może trzydniówka?
LNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:A mam obowiązek Ci odpisać? Nie znam się na wykresach, i nie chodzi o ilość a właśnie jakikolwiek sens odpowiedzi, po co mam pisać, że nie wiem, ale skoro nas wywołałaś, to odpisuje.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:Chyba tak... Syn tez mia
Lstaraczka24 lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Na wymioty polecam mocna herbate bez cukru, a na biegunke lyzeczka ciemnego kakao, albo to tez na wymioty. W kazdym badz razie strasznie wspolczuje i mam nadzieje ze objawy szybko przejda.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Masz racje nie masz zadnego obowiazku. Ale jesli wlaczam sie w dyskusje i nie ma zadnego odzewu to czuje sie ignorowana, jest mi przykro z tego powodu.
Co do wykresu to po prostu nie prowadzę i nic a nic się nie znam -
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:Niestety jestem dkazana na brak picia bo po kazdym lyku latam do wc
-
Cześć dziewczyny, dopiero dziś ogarnęłam się po pracy i odpisuję.
Niestety ten cykl spalony. Nie ma szans na żaden pęcherzyk, na lewym jajniku zero pęcherzyków, w prawym jeden 10 mm (za mały w 13 dniu cyklu,żeby jeszcze urosnąć). Mam cykle około 29-30 dni.
Początkiem lipca do szpitala na HSG i mąż w czwartek za tydz na badania nasienia.
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
nick nieaktualnyKolorowyBalonik wrote:Cześć dziewczyny, dopiero dziś ogarnęłam się po pracy i odpisuję.
Niestety ten cykl spalony. Nie ma szans na żaden pęcherzyk, na lewym jajniku zero pęcherzyków, w prawym jeden 10 mm (za mały w 13 dniu cyklu,żeby jeszcze urosnąć). Mam cykle około 29-30 dni.
Początkiem lipca do szpitala na HSG i mąż w czwartek za tydz na badania nasienia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny