Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane. Ja cykl spisuje na straty. Mam ogromną nadzieję, że niż z tego nie będzie tym razem. Dopadła mnie z ogromnym zaskoczeniem...ospa wietrzna i tak już kilka dni się z nią męczę. Lekarka mówiła, że wyjątkowo łagodnie ją przechodzę jak na dorosłą osobę ale i tak marne to pocieszenie Więc wolę postarać sie za miesiąc, dwa (akurat wakacje ) niż żeby maleństwu coś było... Na "szczęście" dopadła mnie zaraz po owu więc po prostu przez leki i choróbsko mam nadzieję, że nie dojdzie do zagnieżdżenia i zagrożenia... Mam taka nadzieję...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyStaraczka ja widzę jak przekręcę obraz Jest coś na rzeczy dla pewniaka leć oczywiście na betę w pon !
A u mnie zaczynają się dziwne sprawy, nie chcę się nakręcać, ale miałam orgazm senny....hm hm w poprzedniej ciąży między 8-10 dniem po miałam dwa takie sny i w sumie bez powodu bo 'wyposzczona' nie jestem... jak sobie przypominam to w ciąży pierwszej też miałam....ale to oczywiście może być zbieg okoliczności..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobuska ale nawet jeśli urośnie to tego nie zobaczę, bo mój gin ma urlop.
Czekam zatem już na okres, cieszę się na nadchodzące wakacje (jestem nauczycielem).
Będę pochłonięta remontami, więc nie będzie czasu myśleć o dziecku.
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
KolorowyBalonik wrote:Dobuska ale nawet jeśli urośnie to tego nie zobaczę, bo mój gin ma urlop.
Czekam zatem już na okres, cieszę się na nadchodzące wakacje (jestem nauczycielem).
Będę pochłonięta remontami, więc nie będzie czasu myśleć o dziecku.KolorowyBalonik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z @ tule lipiec muuuusi być wasz
Staraczka zobaczysz że się będziesz w poniedziałek czereśniami zajadac; )
Susanna ja w ciąży tez czasem miałam takie sny co prawda na późniejszym etapie jak juz mialam duzy brzucholek ale kto wie, może coś w tym jest, hehe
-
SusannaDean wrote:Dziś najprawdopodobniej 7 dpo, testuję za 5 dni.
Ogólnie pisałam już w poście wyzej jak to ze mną było Dlatego lekki niepokój odczuwam
Mi dzisiaj strona cos nie działa, wyskakuje jakis błąd i przewaliłem kilka stron do tylu i nie dotarłam do posta z opisem Twojej sytuacji bo mnie wywalało:/ 7 dzien wiec pewnie dopiero następuje zagnieżdżanie jesli sie udało;) Trzymam kciuki za Ciebie i resztę -
nick nieaktualnyNo to napisze raz jeszcze miałam tak w obu ciążach moich ok 8-10 dpo bo prowadzę kalendarzyk i mam zapisane wszystko, jeszcze na długo przed testem. Także poczekamy zobaczymy A wczoraj miałam plamienie, też miewałam dwa razy 6dpo plamienia i okazała się ciąża. Ale też może tak o być , nie nakręcam się I tak jak mówisz zagnieżdżenie jak coś
dobuska lubi tę wiadomość
-
SusannaDean, też miałam takie sny po owulacji, a przed testem. Może coś w tym jest i jeszcze dzien przed testem ciążowym, test owu wyszedł pozytywny. Jesteśmy obie 7 dpo. Chce wytrzymać do czwartku, ale na test owu chętnie sikne mam trochę zapasów z poprzednich starań