Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga26 wrote:SusannaDean, też miałam takie sny po owulacji, a przed testem. Może coś w tym jest i jeszcze dzien przed testem ciążowym, test owu wyszedł pozytywny. Jesteśmy obie 7 dpo. Chce wytrzymać do czwartku, ale na test owu chętnie sikne mam trochę zapasów z poprzednich starań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga26 wrote:Miałam tak w ciąży. Jeszcze było za wcześnie żeby testować, a zwróciło to moją uwagę, bo miałam kilka takich snów, a wcześniej bardzo rzadko mi sie zdarzały. I w ogóle w późniejszych miesiącach ciąży też sie pojawiały:) bardzo przyjemnie
-
Hej. Nie moglam wejsc na strone od wczorajrana. Na tescie nie ma nic qiec czekam dalej to dopiero 10dpo. Dzis jest 3 dzien gdziemam mega biegunke.. W 1 ciazy tez mialam ale juz w ten sam dzien wyszedl test.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ja wlasnie tez mam problem z wejściem na stronę, nawet dzisiaj musze kilka razu odświeżać zeby weszło:/ a u Ciebie ta biegunka to nie od wirusowki? Czasami testy nie pokazują nawet kilka dni po spodziewanej miesiączce wiec najlepiej w Twoim przypadku zrobic betę. A jak ten objaw z siusianeim i dziwnym uczuciem? Dalej sie utrzymuje?
-
Witam! Kochane wczoraj już byłam na bezalkoholowej imprezie. Absolutnie nie mam żadnych objawów, nawet ból piersi, który mam zawsze może być potęgowany przez duphaston, więc jestem spokojna.
Strasznie mnie jednak irytuje, że waga mi stanęła i mimo pilnowania diety nie chce spadać...
Jutro do lekarza i strasznie się denerwuję, że jajko nie pękło i cała nadzieję szlag trafi...
Ja też mam mega problem ze stroną, ale podobno mają jakąś awarię.
Susanna to naprawdę ciekawe! Ja bym się za taki objaw nie obraziła:D:D Coś mi się wydaje, że u Ciebie będzie zieloooono!
Staraczka mocno mocno dalej trzymam kciuki!!
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:Watpie ze jelitiwka trzymalaby mnie3 dzien.
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Witam! Kochane wczoraj już byłam na bezalkoholowej imprezie. Absolutnie nie mam żadnych objawów, nawet ból piersi, który mam zawsze może być potęgowany przez duphaston, więc jestem spokojna.
Strasznie mnie jednak irytuje, że waga mi stanęła i mimo pilnowania diety nie chce spadać...
Jutro do lekarza i strasznie się denerwuję, że jajko nie pękło i cała nadzieję szlag trafi...
Ja też mam mega problem ze stroną, ale podobno mają jakąś awarię.
Susanna to naprawdę ciekawe! Ja bym się za taki objaw nie obraziła:D:D Coś mi się wydaje, że u Ciebie będzie zieloooono!
Staraczka mocno mocno dalej trzymam kciuki!!
A nie wiem co ma być to będzie ale plamienie plus to wczoraj jest mega podejrzane dla mniedobuska lubi tę wiadomość
-
Sprawa wyjasniona. W srode wieczorem wsielam wieksza dawke dupka czwartek rano i wieczor tez piatek juz biegunka. Dupek zawiera laktoze - a ja mam jej nietolerancje w wiekszych ilosciach jak przyjmuje. Efekt- biegunka i wymioty. Wszystko jasne. Musze sie przemeczyc a potem najwyzej jesli zajde to zmniejszymy pewnie dawki. Jutro bee dzwonic do gin
dobuska lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyNo dobra teraz to już nie są jaja, krwawienia z nosa....znowu się pojawiają...tym razem delikatne dziś 8 dpo, znowu...ostatnim razem miałam rzy @ a wcześniej przy ciąży takie krwawienia z nosa...tak jakby dopiero teraz się ujawniły te kłopoty z krzepliwością, co oczywiście jest możliwe
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Susanna czyli możesz za dwa dni śmiało testować juz pierwszy raz chyba, że czekasz dłużej . Mam dooobre przeczucia!
Właśnie dużo zbiegów okoliczności mamdobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny