Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobuska mąż ma boskie poczucie humoru chyba bym się posikala gdyby mój tak zrobił brawo on!
Bimbo lubi tę wiadomość
-
Hehe dobuska, a skąd on wiedział,że zajrzysz do tego śmietnika? ale wiecie,że ja robie to samo :p masakra, jak wracam z pracy to pierwsze co zajrzeć czy aby nie wyszła krecha :p no niestety właśnie tak wyłapałam moją drugą cb.
Ja byłam w sb na podglądzie i jest, a raczej chyba było :p jajo 25mm, endo 9mm, dostałam zastrzyk ovitrelle. Wczoraj mnie troche brzuch pobolewał i wydaje mi się,że juz po owu, no mam nadzieje,że pęklo.dobuska lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Hehehehe a wiecie że ja też tak robię, że jeszcze 2 razy sprawdzam czy może kreska się jednak jakaś pojawiła hihi
A ja na 18.30 idę zobaczyć co tam w środku słychać i jak owulacja.. Mąż dopiero w czwartek wraca, oby zdążył....dobuska, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze po prostu zaglądam do śmietnika i on o tym wie.
Witam się z Wami w kolejnym 11 już cyklu starań, krwawienie pojawiło się rano, jeszcze słabiutkie, ale jest. W tym cyklu monitoring, ale nie moge się zarejestrować do lekarza, bo coś nie odbierają..
Asiu trzymam kciuki!
Doti Tobie równiez powodzenia:)Asia87 lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:A coś nas mało na testowanie w tym czerwcu chyba maj był owocny
akacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Witajcie!
Dobusko tule! Czerwiec jest nasz!
Hiehie dlatego nie wyrzucam testów do kosza tylko kitram w szufladzie z bielizną żeby w śmieciach nie grzebaćKAMCIA84, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny !
Czy moge sie do was przylaczyc?
W czerwcu bedzie to nasz 11 cs... mam nadzieje ze ten cykl bedzie owocny bo 11 to moja szczesliwa liczba
Czy moge prosic o zapisanie mnie na 19.06?
POzdrawiam i za wszystkie trzymam kciukidobuska, karolinams lubią tę wiadomość
33 lata, starania o pierwsze dziecko
11 CS -
Dobuska faktycznie 11 cs !!! Ale ty mlodsza jestes... Zobaczysz, czerwiec bedzie naszym miesiacem
Kochane a powiedzcie mi, jak to jest z tym tsh, bo w ubieglym miesiacy robilam badania, moja gine powiedziala mi ze okej ale czytajac rozne forma dziekwyczny pisza ze wynik powinien byc ponizej 2 prawie kolo 1, ja ma lekko ponad 2, i zastanawiam ze moze cos nie tak33 lata, starania o pierwsze dziecko
11 CS -
Hej kochane!
Trzymam za Was mocno kciuki! i jestem z Wami.
Nie lubie fioletu sama nie wiem czemu..
Z tymi ''smieciowymi testami'' to mam tak samo
Raz nawet w pracy kosz rozwalilam ;P, zrobilam w pracy test oczywscie jedna krecha, wiec wyrzucialm ,ale... U nas w pracy w damskim VC sa kosze tylko takie na podpaski czyli z bardzo malym okienkiem na wyrzucanie, niestety moja reka nie chciala sie tam zmiescic, zreszta nie chcialam grzebac w takim koszu wiadomo
kopnelam kosz dwa razy i sie otworzyl hihi, Oczywscie zobaczylam jedna kreske
Ale sama z siebie się smialam.
Psycho ja
k91, Asia87 lubią tę wiadomość
-
KAMCIA84 wrote:Dobuska faktycznie 11 cs !!! Ale ty mlodsza jestes... Zobaczysz, czerwiec bedzie naszym miesiacem
Kochane a powiedzcie mi, jak to jest z tym tsh, bo w ubieglym miesiacy robilam badania, moja gine powiedziala mi ze okej ale czytajac rozne forma dziekwyczny pisza ze wynik powinien byc ponizej 2 prawie kolo 1, ja ma lekko ponad 2, i zastanawiam ze moze cos nie tak -
WhyMe wrote:Przed pierwsza ciaza mialam tsh 2,39 zaszlam w ciaze bez problemu, a stracilam aniolka nie z powodu tarczycy. Moj gin mowi ze tsh przy staraniach norma do 2,5 wiec tylko tego pilnuj :*33 lata, starania o pierwsze dziecko
11 CS