Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja polecam donga na ovu. Normalnie mam tylko jedno jajo a po dongu miałam 3
-
To i ja się zapisze, co mi tam poproszę o wpisanie na 18.06. Chociaż dokładnie okaże się za jakiś czas bo nie wiem kiedy tym razem szanowna ovu ma zamiar przyjść (o ile w ogóle bywa bo zaczynam w to wątpić ) trzymam kciuki za Was wszystkie Kochane oby żadna z nas nie musiała juz oglądać tej wstrętne @
WhyMe lubi tę wiadomość
-
Ja też nie znam przyczyny... Na własną ręke zrobiłam badania genetyczne i wyszła mi tylko mutacja, zaczęłam brać acard, to było już po ciążach biochem. i od tamtej pory nic się nie dzieje, więc nie wiem czy acard pomoze, a w ciąży będę też miała clexane.
Mam nadzieje,że Ty nie będziesz musiała tak długo czekać. A co do przeczucia, to ja też bardzo bałam się w ciąży, no po prostu wiedziałam,że może być coś nie tak. Zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży, tym bardziej byłam zaskoczona swoimi obawami...Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Hopeless wrote:Ja polecam donga na ovu. Normalnie mam tylko jedno jajo a po dongu miałam 3
jak dawkowałaś jeśli mogę wiedzieć?Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualny
-
Margolciak wrote:Właśnie sobie zakupiłam jakiś czas temu, stoi na półce i czeka na @
jak dawkowałaś jeśli mogę wiedzieć? -
Hopeless wrote:Bralam po 3 tabletki dziennie przez 3-4 dni po @
Ja w tym cyklu bralam ovarin po raz peirwszy myslice ,ze on mogl mi tak wydluzyc cykl?
Asia87
Uda Ci sie na pewno, musisz troszke poczekac, masz juz jedno szczescie a drugie jest kwestia czasu :*, mysle ,ze mutacja Ci w tym nie przeszkodzi, tym bardziej jak bedziesz na wspomaganiu. Jak to mowi moj lekarz :Kobito bylas w ciazy raz! to uda sie drugi i trzeci a potem bedziesz prosic o tabletki anty .Asia87 lubi tę wiadomość
-
Hopeless dzięki
WhyMe trudno powiedzieć, ale myślę że jeśli wcześniej miałaś normalnie, a teraz coś się przestawiło to być może miał ovarin wpływ. ale możemy się domyślać tylkoWhyMe lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Margolciak wrote:Hopeless dzięki
WhyMe trudno powiedzieć, ale myślę że jeśli wcześniej miałaś normalnie, a teraz coś się przestawiło to być może miał ovarin wpływ. ale możemy się domyślać tylko -
Jak odstawialam donga to dzień albo 2 i była ovu jego nie bierzesz cały cykl.
Mi te inofoliki i inne nic w cyklu nie zmieniały ale wiadomo ze kazdy ma inaczej -
WhyMe chyba jednak nie spróbujesz donga mocno trzymam kciuki!
Makowa_Panna, Margolciak, WhyMe lubią tę wiadomość
-
Tak, chociaż czekanie jest strasznie wqrwiajace
-
Ja byłam u gina w poradni przyszpitalnej i facet nic nie mówi ale dał mi kilka skierowan