Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:Asiu zawsze jak ronie gadam ze nie dam qrwa rady więcej tego znieść. Potem mija miesiąc i jak debil sikam na ostatnie ovulaki. Taki mój los chyba mózg staraczki trudno zmienić
Marlena88, MamaNl, Mama-Ali lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Ja tez mam takie postanowienie. Kupiłam nawet duzo testów pozytywnych ciazowych na allegro, żebym miała pamiątke jak ciemnieje kreska.
Koniec, rok czasu to duzo. Koniec sprawdzania cierpliwości.dobuska lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:ja walczyłam ze sobą, żeby nie kupić owulaków, ale uznałam, że nie. Dla mnie one sa zgubne i wyniszczające. Za to zamowiłam prawie 30 ciążowych:D Obsikam wszystkie na pozytywnie w tym miesiącu:D
-
Oby w czerwcu wszystkim nam sie udalo!
Ja wczoraj zlapalam mega dolka, 41dc @ nie ma, lutka 8 dni temu odstawiona, test negatywny, zwariowac mozna.
Jeszcze moj gin w UK powiedzial ,ze ze staraniami musmimy sie 2 cykle wstrzymac, wiec tak zrobilismy, natomiast gin w Pl powiedzial mi ze 3 cykle to minimum i badz teraz madry!
PS. kazda z Was pamietam z watkow w tamtym roku, mialam inny nick. -
hehe, no i niech ten mózg sie nie zmienia, uda się na pewno! i to szczęśliwie.
mi niestety nie udało się zrobić sobie prezentu na urodziny, ale trudno teraz będzie dzień dziecka to może się uda :p
ja testów owu nie robie, nigdy mi nie wychodziły, a tempki tez juz nie mierze :p w sobote ide podejrzeć czy coś wyhodowałam.dobuska lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
dobuska wrote:WhyMe u Ciebie to ewidentnie wahania hormonalne. A to Twój drugi cykl czy trzeci?
Asia87 ja swój prezent urodzinowy tez przegapiłam, ale może na urodziny by mi sie bobas urodził.
Robilam juz tez wszystkie potrzebne badania TSH 1,99 Prolatyna 16ng -
No ja już jednego sobie na urodziny sprawiłam :p no spóźnił się 5 dni więc drugi mógłby być na urodziny męża w dzień kobiet! zawsze to szybciej niż maj :p
WhyMe, dobuska lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
whyme, w sumie to długo już czekasz po odstawieniu lutki na @ A miałaś usg przed podaniem lutki? może endo było za cienkie i teraz nie ma się co złuszczać. A poprzednie cykle po poronieniu same przychodziły? hm też myśle,że to jeszcze hormony szalejąSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Asia87 wrote:whyme, w sumie to długo już czekasz po odstawieniu lutki na @ A miałaś usg przed podaniem lutki? może endo było za cienkie i teraz nie ma się co złuszczać. A poprzednie cykle po poronieniu same przychodziły? hm też myśle,że to jeszcze hormony szaleją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 16:33
-
WhyMe wrote:Tak robilam usg endo mialo 14mm, po odstawieniu 5dnia tez zrobilam i endo dalej 14mm. Sama nie wiem co mam robic tak @ same przychodzily pierwsza po 26 dniach druga po 24 dniach
-
25 dc ovu plus 12 dni fl to 37 dni cyklu. Czyli spóźniasz sie tylko 4 dni. A do tego lutka która podwyzszyla proga i on musi mieć czas na spadek.
Mi po pierwszym poronieniu fl z 12-14 dni wydluzyla się do 15 dni.dobuska lubi tę wiadomość
-
Whyme Hope dobrze prawi, mogłaś mieć owu, endo było ładne. Musisz niestety jeszcze trochę poczekać, cierpliwie choć to trudne, a jak dalej nic nie będzie to znowu do gina.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Ja się witam z -10 kg na liczniku i chociaż wg mnie sexy w tym cyklu były dzień po ovu to cień nadziei gdzieś się tli testy zamówione
dobuska, meggi90 lubią tę wiadomość
-
Hope brawo Ty! pięknie, ja za to od lutego mam +4 i nie mogę tego ruszyć zawsze miałam problem żeby się wziąć za ćwiczenia, a o diecie to nawet nie myśle, nie ma szans :p
Nadzieja jest zawsze nie na darmo giny każą sexy jeszcze dzień po :pSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.