Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anett mówią, że cykl urodzinowy sprzyja zaciążeniu ;P
meggi my mamy 3 rocznice śluby 31.05 i też marzę o prezencie z tej okazji.
Trzymak kciuki za Was wszystkie :*Anet_86, meggi90, dobuska lubią tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Anett mówią, że cykl urodzinowy sprzyja zaciążeniu ;P
meggi my mamy 3 rocznice śluby 31.05 i też marzę o prezencie z tej okazji.
Trzymak kciuki za Was wszystkie :*dobuska, Anet_86 lubią tę wiadomość
-
Hejka,
Mnie prosze wpisac na 11 czerwca. Staramy sie juz od jakiegos roku I nadal nic...
1 czerca mam termin do ginekologa, bo juz sie po malu troche boje, ze cos ze mnie nie tak...Cykle mam bardzo dlugie...ok 36 dni
ma tez ktoras z was tak?
Pozdrawiam
Agnieszka -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, podczytywałam troche wątek majowy, postanowiłam dołączyć.
Testować będę ok 4 czerwca.
Agnieszka, a nie jesteś pod opieką gina? teraz idziesz w związku z brakiem ciąży? jesli tak to powiem Ci,że długo wytrzymałaś. Ja mam długie cykle bez stymulacji. W moim przypadku to nic dobrego.
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyagnieszka011988 wrote:Hejka,
Mnie prosze wpisac na 11 czerwca. Staramy sie juz od jakiegos roku I nadal nic...
1 czerca mam termin do ginekologa, bo juz sie po malu troche boje, ze cos ze mnie nie tak...Cykle mam bardzo dlugie...ok 36 dni
ma tez ktoras z was tak?
Pozdrawiam
Agnieszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agnieszka011988 wrote:Hejka,
ma tez ktoras z was tak?
Pozdrawiam
Agnieszka
Jeżeli od zawsze masz takie cykle to byc może są fizjologiczne. Nie ma się co denerwować na zapas, bardzo często za problemy z zajściem odpowiadają hormony i być może drobna regulacja szybko zwiekszy Wasze szanse.
Trzeba byc dobrej mysli. -
nick nieaktualnydobuska wrote:Ja w czerwcu mam pierwszą rocznice ślubu więc byłoby wspaniale.
-
agnieszka011988 wrote:Hejka,
ma tez ktoras z was tak?
Pozdrawiam
Agnieszka
Ja mam cykle 37-39. W sumie lekarz nie widział w tym problemu. Chociaż w moim TSH ponad 3 też nie widzi. No ale przez wakacje szaleje z mężem, a po wakacjach robię cały pakiet tarczycowy i inne badania i idę z tym wszystkim do ginekologa i niech radzi co dalej. -
Witam nowe czerwcowe testerki Życzę powodzenie :*
meggi90 ja miałam TSH 3,107 i gin przepisała mi euthyrox. Ostatni wynik 1,55. Jutro idę znowu sprawdzić. Nawet mój lekarz rodzinny twierdzi, że dla kobiet starających się o dziecko TSH powinno być poniżej 2 a idealnie około 1,5dobuska lubi tę wiadomość
-
agnieszka37 wrote:Cześć. Jaką masz dawkę metforminy?Ja wracam od czerwca na metformine bo jestem na insulinie a cukier szaleje.Co mówi lekarz?Jak zajdziesz w ciążę to rezygnujesz z tabletek?Co zamiast tego?
-
dobuska wrote:Kurcze mi endokrynolog kazał dopiero po pół roku sprawdzić efekt działania letroxu więc nawet nie wiem jak mi działa. Ale na koniec maja mam urlop i porobie troszkę badań.
-
Makowa_Panna wrote:Mi kazała pierwsze badanie zrobić po 6 tygodniach od rozpoczęcia leczenia żeby sprawdzić czy działa i dawka nie jest za mała.