Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene wrote:właśnie przeglądałam sobie zdjęcia testów ciążowych na forum i tak ciepło się na sercu zrobiło:-)już niedługo my będziemy wrzucać takie foteczki:-)
Haha ja wczoraj tak samo przeglądałam i obyśmy i my niedługo wrzucałyRene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Rene wrote:tak z ciekawości zapytam czy macie wykupiony abonament premium czy opcję podstawowa na ovu?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 15:15
-
nick nieaktualnyJa nie mam wykupionego. Wlasciwie to odpuszczam testy owu i inne objawy. Poki co wiem ze zaczely sie dnj plodne bo mam ochote na serduszkowanie. Mysle ze tez prl spada bo wczesniej mialam strasznie niskie libido.
Ja jeszcze 1,5h i do domu w koncu
Mam pytanie: czy jak odstawie na jeden dzien te 1/4 bromka to cos sie stanie? Bo chcialabym sie wyspac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Byłam u ginekologa. Ten jest bardziej do rany przyłóż. Zalecił mi sony hsg bo mniej bolesny - szczególnie po wycięciu jajowodu. Owulację mam znowu z prawego jajnika, choć muszę sprawdzić progesteron czy jednak to owulacja. A więc dziewczyny chyba nie będzie testowania. :'(
Ogólnie dał mi do zrozumienia, żeby zacząć od przyszłego cyklu, po sprawdzeniu drugiego jajowodu i z lewego jajnika -
nick nieaktualny