Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa!!!! Cześć!!!
Okres właśnie trwa. Ok. 19-20 czerwca mam owulację, więc ok. 7 lipca test.
19 czerwca mam wizytę u ginekologa na monitoring.
Staraczki lipcowe 2017 -> klik link
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_gldDtU7GvT-uyFIPaokslDDX8UruKroRuCswAQ4hX8/htmlview#gid=0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 19:51
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
Agusia_pia wrote:Witaj Magda
u mnie jajko ma być w długi weekend a męża chyba nie będzie więc chyba za szybko się na test zapisałam
Napisałaś 'chyba', zawsze cień szansy, że jednak bedzie i owu zostanie wykorzystana'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Jagodowa po prostu boimy się powtórki cp.
Agusia może akurat? Jakby co, to trochę i tak możemy porozmawiać, bo trochę jeszcze czasu mamy:-)
A fajnie kogoś poznać.
Rozumiem, każdy się boi. Ale kto nie ryzykuje, nie pije szampana i tego sie trzymajmy dziewczyny!!'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Hej Czaplo! Hej Kingo!
Kingo jeśli mogę zapytać dlaczego masz jeszcze czekać że staraniami?
Basik kciuki się przydadzą!!
Tez chcialabym to wiedziec. Ja jestem u Naprotechnologa i powinnam brac dawke jednego leku 4,5mg a jestem przy 3,5. Problem w tym, ze moj organizm wiekszych dawek nie toleruje...
Ale czekac nie bede, za stara juz jestem...25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualnyBobisia witaj!!!
Kinga trzymam kciuki, żeby się teraz udało!!! Ja tam też już swoje lata mam i też wolałabym nie czekać. Ale zobaczymy.
W ogóle muszę zęby zrobić - czyli przyszły tydzień, bo potem jak starania, to lepiej nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2017, 17:05
-
Cześć Dziewczyny chętnie się do Was dołączę, ale jeszcze nie okresle dnia testowania, bo cykle długie i ostatnio mega nieregularne... dziś 11 dc, w poniedziałek idę na monitoring - to cykl clo, więc oby coś rosło
Trzymam kciuki za Wasze testowania!PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny