Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAife wrote:czesc dziewczyny
Bede testowac z wami pierwszy raz zapisuje sie na 30.07, miedzy czsie bede mocno trzumac za ws kciuki i zagladac na forum patrzac komu sie udalo..a kto zostanie z nami na sierpien pozdrawiam
ps. w tym cyklu zamierzam ponownie zastosowac concieve plus- ma ktos doswiadczenia z ty zelem? czytalam duuuzo dobrego na jego temat
Ja uzylam raz Conceive i mam tez inny Kinderwunsch z Niemiec. Efektu brak bo dopiero zrobilam badania i wyszlo ze mam podwyzszona prolaktyne, co moze u mnie byc wlasnie przyczyna niepowodzen choc dopiero 3 cykle za nami. -
nick nieaktualnyBobisia to niech igraszki z Mężem będą bez zobowiązań, wtedy często los się uśmiecha!
Dziewczyny nie dziękuję. Bo nie chcę oczywiście zapeszać
Wam też życzę udanych "zabaw" z Mężami, partnerami!
Mam pytanie, czy jeśli ovu przyszłaby wcześniej i plemniczki będą sobie płynąć do jajeczka, czy USG może zaszkodzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 21:20
-
nick nieaktualnyMnie trochę głupio pytać lekarza.
A jakie np.masz te pytania? Jeśli Bobisia mogę zapytać?
Może któraś z dziewczyn będzie wiedzieć?
Zastanawiam się, jak teraz mamy w pierwszym poście dopisać Nas staraczki?
Mąż mi zasnął!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 21:55
-
Zawsze te pytania mi się nasuwają jak coś czytam w internecie. Np. Zastanawiają mnie moje hormony . Stosunek lh do fsh czy powinien faktycznie być równy jeden. U mnie jest 0,6 a lekarz mówi ze wszystko jest ok.
Ostatnio się zastanawiałam ile czasu widać cialko zolte na usg?
Czy w czasie jeden owulacji może peknac kilka pęcherzyków?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyMnie czasem się wydaje, że te medyczne sprawy to jakaś magia.
Z chęcią bym Ci na coś odpowiedziała, ale nie wiem. Wybacz. Szczerze, to przed zajściem pierwszy raz w ciążę w ogóle mało wiedziałam. Teraz coś niby zaczynam "czaić" ale nie zawsze. Lekarzom też mało ufam.
Szukam z resztą teraz dobrego ginekologa. Chodzę do jednego, ale on nie współpracuje z żadnym szpitalem.
-
Magdzia85F wrote:Mnie czasem się wydaje, że te medyczne sprawy to jakaś magia.
Z chęcią bym Ci na coś odpowiedziała, ale nie wiem. Wybacz. Szczerze, to przed zajściem pierwszy raz w ciążę w ogóle mało wiedziałam. Teraz coś niby zaczynam "czaić" ale nie zawsze. Lekarzom też mało ufam.
Szukam z resztą teraz dobrego ginekologa. Chodzę do jednego, ale on nie współpracuje z żadnym szpitalem.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyBobisia My bardzo krótko. Nawet nie wiem jak to teraz policzyć.
1 marca zaczęliśmy b.r.. Zaszłam od razu w ciążę, ale niestety pozamaciczna. Teraz miałam przerwę po operacji. Lekarz dał zielone światło w tamtym miesiącu, ale dopiero startujemy od tego cyklu. Więc mogę powiedzieć, że dopiero. Nie staraliśmy się nigdy przed marcem, bo nie byliśmy gotowi.
Przyszła pora, bo mam już 32 lata. (Po stracie ciąży, mam już inne podejście) -
Rene wrote:a czy słyszałyście o Ovarin?któraś z was stosowała?
Ja uzywalam 3 miesiace Femibion. Moim zdaniem troszke reguluje cykl (chociaz ja nie mam duzych dysproporcji), moze troche poprawia sluz. Ciazy nie ma, ale ja jestem ciezki przypadek .
Pytanie: masz stwierdzone PCOS? Moja lekarka jak zobaczyla, ze to biore nie byla zachwycona, bo mowi, ze inozytol to silny lek. Wtedy jeszcze nie wiedziala, ze mam lekkie PCOS.
Moze Tobie pomoze, czego Ci zycze.
Pozdrawiam25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Aife wrote:czesc dziewczyny
Bede testowac z wami pierwszy raz zapisuje sie na 30.07, miedzy czsie bede mocno trzumac za ws kciuki i zagladac na forum patrzac komu sie udalo..a kto zostanie z nami na sierpien pozdrawiam
ps. w tym cyklu zamierzam ponownie zastosowac concieve plus- ma ktos doswiadczenia z ty zelem? czytalam duuuzo dobrego na jego temat
Aife, ja uzywalam i conceisive i Kinderwunsch. Dla mnie w tych zelach problem tkwi w ich aplikacji. Moim zdaniem one sa trudne w uzyciu (a juz szczegolnie bez aplikatora). U mnie cudow nie bylo, ale jak juz wspomnialam wczesniej, ja jestem ciezkim przypadkiem, wiec mna sugerowac sie nie mozna .
Powodzenia!!!25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinderwunsch mam z aplikatorami a Conceive mam w saszetce ktora przelewam do strzykawki.
U mnie stosunek lh do fsh wynosi 0,81 takze chyba nie jest zle. Tsh mam 1,4 i tylko prolaktyna ponad norme. Jutro ide robic prl z obciazeniem i tak czytam ze prl powinno sie robic po @ a ja robilam w trakcie wiec moze to jakas pomylka ale jak patrze na objawy czyli spadek libido, bol podczas seksu, przemeczenie - to wypisz wymaluj moje objawy. Mysle ze prl jest tutaj powodem. Zsczelam brac Castagnus i mam nadzieje jutro dostac od lekarza leki na obnizenie prolaktyny. -
nick nieaktualnyCześć Kobietki właśnie dostalam delikatnego plemienia ale coś czuję że się to rozkreci i będzie @ jak nic. W sumie się cieszę bo możemy z moim partnerem zacząć kolejny cykl staran. Jak dobrze pójdzie to testować będę gdzieś 4.07 mam nadzieje ze ten cykl będzie dla nas wszystkich szczęśliwy
-
casteams wrote:Kinderwunsch mam z aplikatorami a Conceive mam w saszetce ktora przelewam do strzykawki.
U mnie stosunek lh do fsh wynosi 0,81 takze chyba nie jest zle. Tsh mam 1,4 i tylko prolaktyna ponad norme. Jutro ide robic prl z obciazeniem i tak czytam ze prl powinno sie robic po @ a ja robilam w trakcie wiec moze to jakas pomylka ale jak patrze na objawy czyli spadek libido, bol podczas seksu, przemeczenie - to wypisz wymaluj moje objawy. Mysle ze prl jest tutaj powodem. Zsczelam brac Castagnus i mam nadzieje jutro dostac od lekarza leki na obnizenie prolaktyny.
Ja tez mam aplikatory, ale te zele sa strasznie lejace25.02.2023 synek
20.08.2020 córka