Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Idzianna wrote:Ja nadal nie wiem kiedy będę testować, bo może i w czerwcu.. wczoraj w 13dc byłam na monitoringu i okazało się, że jest świeżo po owu działaliśmy w okolicach owu i poprawiliśmy wczoraj i zobaczymy co dalej...
ja nadal czekam na ovu za około 5-7 dni powinna być
Aife lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:witamy kolejne staraczki:-)
jagodowa przykro mi z powodu Twojego aniołka
naccia a kiedy zamierzasz testować?
Magdzia u mnie też szybko się skończył przeważnie miałam 6-7 dni a tu tylko 5 w czym dwa ostatnie to tylko plamienia
bierzecie jakieś leki suplementy wspomagacze w czasie staranek?
Myślisz, że będzie to miało wpływ na owulację? Bo sama już nie wiem.
Jagodowa to dobrze że już możesz działać
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Myślisz, że będzie to miało wpływ na owulację? Bo sama już nie wiem.
Jagodowa to dobrze że już możesz działać -
Magdzia85F wrote:Myślisz, że będzie to miało wpływ na owulację? Bo sama już nie wiem.
Jagodowa to dobrze że już możesz działać'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:no to życzę Ci przejścia na fioletową stronę
ja nadal czekam na ovu za około 5-7 dni powinna być
Rene, dzięki wielkie
Dziewczyny, wpiszcie mnie na 1.07, jeśli mnie dotąd krew nie zaleje wg owu powinno być wcześniej, jeśli monitoring to dobrze wybadał, ale ja mam długie cykle, więc testuję w 32 dc o ile wytrzymamPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
casteams wrote:Robilam
Tsh 1,4
Lh 6,32
Fsh 5,13
Estradiol 55
Progesteron 0,2
Prolaktyna 25,16
Wszystkie robione wczoraj w 5dc
-
Idzianna wrote:Rene, dzięki wielkie
Dziewczyny, wpiszcie mnie na 1.07, jeśli mnie dotąd krew nie zaleje wg owu powinno być wcześniej, jeśli monitoring to dobrze wybadał, ale ja mam długie cykle, więc testuję w 32 dc o ile wytrzymam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny
Bede testowac z wami pierwszy raz zapisuje sie na 30.07, miedzy czsie bede mocno trzumac za ws kciuki i zagladac na forum patrzac komu sie udalo..a kto zostanie z nami na sierpien pozdrawiam
ps. w tym cyklu zamierzam ponownie zastosowac concieve plus- ma ktos doswiadczenia z ty zelem? czytalam duuuzo dobrego na jego tematWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 16:44
In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)