Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sońkaa wrote:
    Serdeczne gratulacje!

A u mnie @...:'(
    przykro mi:-(oby sierpień był owocny:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, nicole dziękuję Wam kochane :*

Przegadałam dziś z mężem pół wieczoru, ruszamy z kopyta, jutro dzwonię do lekarza i zaczynamy na poważnie diagnostykę.

Czekam na te nasze brzuszki, będziemy pięknie paradować, zobaczycie :-* cierpliwości!

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Aendzi Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mi się niestety nie udało. Ciąża obumarla. Leżę w szpitalu i czekam na czyszczenie. Prawdopodobnie zarazilam się od córki jak leżałam z nią w szpitalu bo potem ja się strasznie pochorowalam i zarodek przestał się rozwijać :(
    Na jakiś czas dam sobie spokój, może na zawsze. Trzymam za was kciuki i powodzenia!

3i49tv73chf2jd1l.png
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aendzi bardzo Ci współczuję, nie wyobrażam sobie co musisz teraz czuć... bądź dzielna kochana, życzę Ci dużo siły! :* :(

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aendzi wrote:
    Dziewczyny, mi się niestety nie udało. Ciąża obumarla. Leżę w szpitalu i czekam na czyszczenie. Prawdopodobnie zarazilam się od córki jak leżałam z nią w szpitalu bo potem ja się strasznie pochorowalam i zarodek przestał się rozwijać :(
    Na jakiś czas dam sobie spokój, może na zawsze. Trzymam za was kciuki i powodzenia!
    Kochana tak bardzo mi przykro:"-(

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Przykro mi bardzo ale nie załamuj się i nie poddawaj tutaj jest wiele dziewczyn które to przeszły i ciagle walczą o fasolki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 15:00

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
‹‹ 251 252 253 254 255
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ