X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sońkaa wrote:
    Serdeczne gratulacje!

A u mnie @...:'(
    przykro mi:-(oby sierpień był owocny:-)

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, nicole dziękuję Wam kochane :*

Przegadałam dziś z mężem pół wieczoru, ruszamy z kopyta, jutro dzwonię do lekarza i zaczynamy na poważnie diagnostykę.

Czekam na te nasze brzuszki, będziemy pięknie paradować, zobaczycie :-* cierpliwości!

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Aendzi Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mi się niestety nie udało. Ciąża obumarla. Leżę w szpitalu i czekam na czyszczenie. Prawdopodobnie zarazilam się od córki jak leżałam z nią w szpitalu bo potem ja się strasznie pochorowalam i zarodek przestał się rozwijać :(
    Na jakiś czas dam sobie spokój, może na zawsze. Trzymam za was kciuki i powodzenia!

3i49tv73chf2jd1l.png
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aendzi bardzo Ci współczuję, nie wyobrażam sobie co musisz teraz czuć... bądź dzielna kochana, życzę Ci dużo siły! :* :(

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aendzi wrote:
    Dziewczyny, mi się niestety nie udało. Ciąża obumarla. Leżę w szpitalu i czekam na czyszczenie. Prawdopodobnie zarazilam się od córki jak leżałam z nią w szpitalu bo potem ja się strasznie pochorowalam i zarodek przestał się rozwijać :(
    Na jakiś czas dam sobie spokój, może na zawsze. Trzymam za was kciuki i powodzenia!
    Kochana tak bardzo mi przykro:"-(

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Przykro mi bardzo ale nie załamuj się i nie poddawaj tutaj jest wiele dziewczyn które to przeszły i ciagle walczą o fasolki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 15:00

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
‹‹ 251 252 253 254 255
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ