Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
ok, odwołuję akcję " gdzie jest @ " już się rozbujała i dziś 1dc. spadam na sierpień a wszystkim fasolkom lipcowym serdecznie gratuluje :*
buziaczki :*początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Cześć dziewczyny !
Staramy się z mężem o dzidziusia od ok 3 miesięcy . Okres miałam od 29 czerwca- cykle ok 30 dni. Mam wątpliwości jeśli chodzi o testowanie
Jedziemy na weekend do znajomych a mam pewne podejrzenia że mogę być w ciąży. Moge zasnąć w każdej pozycji , boli mnie brzuch jakbym miała balon w środku , ja nie jem - ja pochłaniam, głowa mi pęka.
Myślicie że jeśli zrobię jutro test ( tj 28 dzień cyklu ) może wyjść już wiarygodnie
POMOCY !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 13:55
Początek : kwiecień 2017
Październik 2017 : PCOS
Październik 2017: Rozpoczęcie Leczenia
Listopad 2018 HSG : Oba jajowody niedrożne w 100 %
Sierpień : 27.08 IMSI transfer 3-dniowca
On : OK -
Zgłaszam @. Testowanie 31.07 odwołane. Ale cieszę sie mimo wszystko. Na urlop będę już wolna od @ i troszkę mi się cykl skrócił (do 29dni z 32-33). Więc nie ma tego złego fl równe 14dni więc jest dobrzehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Maalina wrote:Cześć dziewczyny !
Staramy się z mężem o dzidziusia od ok 3 miesięcy . Okres miałam od 29 czerwca- cykle ok 30 dni. Mam wątpliwości jeśli chodzi o testowanie
Jedziemy na weekend do znajomych a mam pewne podejrzenia że mogę być w ciąży. Moge zasnąć w każdej pozycji , boli mnie brzuch jakbym miała balon w środku , ja nie jem - ja pochłaniam, głowa mi pęka.
Myślicie że jeśli zrobię jutro test ( tj 28 dzień cyklu ) może wyjść już wiarygodnie
POMOCY !
Rób rób i daj znać -
Zrobiłam test. Niestety negatywny nawet żadnego cienia nie było widaćPoczątek : kwiecień 2017
Październik 2017 : PCOS
Październik 2017: Rozpoczęcie Leczenia
Listopad 2018 HSG : Oba jajowody niedrożne w 100 %
Sierpień : 27.08 IMSI transfer 3-dniowca
On : OK -
nick nieaktualny
-
No a ja niestety dzisiaj otrzymałam negatywny test z bety
Więc odkładam luteinę, a @ przyjdzie lada moment...
Nic, walczymy dalej dziewczyny!
Jeszcze raz gratulacje dla zafasolkowanych, niech dzidzie się dobrze rozwijają!Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Rene wrote:terka udanego urlopu:-)
MysiaMarysia,Maalina,Ewka90,terka oby następny cykl był udany:-)
Dzięki musi być udany inaczej składam reklamacje mężowi i znajomym jeśli wierzyc pogodynce ma byc ładnie. Nie ufam jej ale wierze ze tak będzie
wyliczyłam ze jeśli w tym cyklu by sie udało (co sie zaczął) to nie tylko majowe a i majówkowe maleństwo bedzie kiedy będę testować dam znac w drugiej połowie cyklu bo urlop i zmiana klimatu i bezsenne noce mogą wszystko pozmieniaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyBylam u giną i owulacja byla z lewego
Tylko nie wiem kiedy
Ile po owu gin widzi że byla A nie widać jeszcze cialka itp? Torbieli nie mam to.najwazniejsze.Jutro beta
Dupka mam brać jeszcze dni i test bo były przytuaski dwa po 30dc A wtedy 3 dni sluz podany byl zamiast @ się przestawilo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny