Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
optymistkaaa wrote:No właśnie nie. Jakbym ,,czuła'' to nie robiłabym testów i badań bo szkoda byłoby kasę tracić zresztą tak by każda z nas zrobiła
Obecnie czasami czuję coś w stylu ,,ciągnięcia'' w okolicach jajników no i brzuch mi trochę nadeło... ;/
Lonia i Juicy - gratulacje!!!!
czyli jeśli dobrze rozumiem to ciągniecia nie czułaś, gdy robiłaś w 11 dniu cyklu bete?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 08:24
-
Hej.
Nie wytrzymalam i zatestowalam dzisiaj ale czysta biel. Chyba nie ma sie co ludzic i bede probowac dalej, a wiec kolejny test na koniec sierpnia.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Kingulla wrote:Hej.
Nie wytrzymalam i zatestowalam dzisiaj ale czysta biel. Chyba nie ma sie co ludzic i bede probowac dalej, a wiec kolejny test na koniec sierpnia.
obserwuj swoją temperaturę jeszcze przez min 2 dni. Jesli będzie się utrzymywać na wysokim poziomie to zrób badanie beta. Na sikańca jeszcze za wcześnie. -
Hope czyli lecimy w tym miesiącu razem jak długie masz cykle? będziemy testować podobnie? u mnie jak dziś się rozbuja to też będzie 1 dcpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Marlena cykle mam 25 głównie, czasem 26. Ten wyjątkowo 27.Czuje ze po leku ja tarczyce cykl właśnie mi się powoli wydłuża.
Chyba będziemy i w sierpniu testować podobnie:))18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
HopeandFaith wrote:Marlena cykle mam 25 głównie, czasem 26. Ten wyjątkowo 27.Czuje ze po leku ja tarczyce cykl właśnie mi się powoli wydłuża.
Chyba będziemy i w sierpniu testować podobnie:))
ja też po 25 dni z tym że ten po dupku wydłużył mi się do 27. czyli podobnie spotykamy się ok 20 sierpnia z czterema kreskamiLonia1990 lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Marlena88 wrote:ja też po 25 dni z tym że ten po dupku wydłużył mi się do 27. czyli podobnie spotykamy się ok 20 sierpnia z czterema kreskami
No mam taka nadzieje:)18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
MysiaMarysia wrote:Jakiś taki koniec miesiąca mało optymistyczny..
Wierzę dziewczyny, że w kolejnych miesiącach się uda
U mnie 31 dc, za dwa dni testowanie, nie mogę się doczekać!
dziewczyny z@ tulę i trzymam kciuki za nowy oby owocny cykl:-)
-
Poproszę o dopisanie do sierpniowej listy testujących:-) myślę że na 21sierpnia
Walczymy dziewczyny dalej.Natka
Starania od 12.2016
12.2017- badanie nasienia - morfologia 1%
04.2018- badanie nasienia - morfologia 2%
05.2018- pierwsza wizyta w MedArt
06.2018- sono Hsg -lewy jajnik niedrożny
08.2018- inseminacja (morfologia 4%)
12.2018 - inseminacja (morfologia 4%) zakończona pozytywnym testem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ej wiecie co, myślałam że się @ dziś rozbuja a tu nic, tylko jakieś brudzenie nawet a nie plamienie. czy po dupku można tak plamić zanim @ przyjdzie? nie wiem czy jest sens robić kolejny test skoro ostatnio robiłam 14dpo. dziś jest teoretycznie 17dpo. dupka skończyłam brać w niedzielę, dziś trzeci dzień od odstawienia no i wczoraj od rana takie cuda zamiast @.początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
Marlena88 wrote:ej wiecie co, myślałam że się @ dziś rozbuja a tu nic, tylko jakieś brudzenie nawet a nie plamienie. czy po dupku można tak plamić zanim @ przyjdzie? nie wiem czy jest sens robić kolejny test skoro ostatnio robiłam 14dpo. dziś jest teoretycznie 17dpo. dupka skończyłam brać w niedzielę, dziś trzeci dzień od odstawienia no i wczoraj od rana takie cuda zamiast @.
Marlena88 lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Ja zatestowałam i tak jak myślałam cień się pojawił... powtórzę w sobotę jak @ nie przyjdzie i będę czekać... łudząc się ... tempka wysoka jak nigdy, cycki bolą strasznie, koncentracja zerowa, wszystsko mi się myli. I głupia nadzieja że się to utrzyma, a gin nie miał racji..!
MamaNl lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Ja zatestowałam i tak jak myślałam cień się pojawił... powtórzę w sobotę jak @ nie przyjdzie i będę czekać... łudząc się ... tempka wysoka jak nigdy, cycki bolą strasznie, koncentracja zerowa, wszystsko mi się myli. I głupia nadzieja że się to utrzyma, a gin nie miał racji..!
Trzymam kciuki za Ciebie kochana