Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj bylam zrobic badania na hormony - jakie to drogie
W piatek wizyta u gina. Mam nadzieje ze cos przepisze bo to moja jedyna wizyta bedzie. W niedziele wracam juz do Holandii. Nie wiem czy bede testowac w lipcu ale bede Was podczytywac. Tak mysle ze w tym cyklu nie bede za czesto wchodzic na ovu, nie bede robic testow owu, bede uprawiac spontanicznie seks wiec moze sie uda bez wspomagaczyjagodowa91 lubi tę wiadomość
-
casteams wrote:Ja dzisiaj bylam zrobic badania na hormony - jakie to drogie
W piatek wizyta u gina. Mam nadzieje ze cos przepisze bo to moja jedyna wizyta bedzie. W niedziele wracam juz do Holandii. Nie wiem czy bede testowac w lipcu ale bede Was podczytywac. Tak mysle ze w tym cyklu nie bede za czesto wchodzic na ovu, nie bede robic testow owu, bede uprawiac spontanicznie seks wiec moze sie uda bez wspomagaczy
najlepiej bez stresu typowy spontan, co ma być to będzie! oby czerwiec był dla nas "owocny", a lipiec pokazał piękne dwie krechy'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witamy kolejne staraczki:-)
jagodowa przykro mi z powodu Twojego aniołka
naccia a kiedy zamierzasz testować?
Magdzia u mnie też szybko się skończył przeważnie miałam 6-7 dni a tu tylko 5 w czym dwa ostatnie to tylko plamienia
bierzecie jakieś leki suplementy wspomagacze w czasie staranek? -
nick nieaktualny
-
Ja nadal nie wiem kiedy będę testować, bo może i w czerwcu.. wczoraj w 13dc byłam na monitoringu i okazało się, że jest świeżo po owu działaliśmy w okolicach owu i poprawiliśmy wczoraj i zobaczymy co dalej...PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
jagodowa91 wrote:Rene dziękuję. Cieszę się, że od razu dostałam zielone światło. Dlatego jak najszybciej chce rozpocząć nowy cykl
-
Rene wrote:oby owocnie:-)fajnie że nie musicie czekać kilka moich znajomych musiało czekać 3 czasem pół roku na zielone...'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc